Arama sonuçlarınız

1. RedlinE

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Ben girmez oldum. Kalan tek kemikleşmiş grup toyotacilardi biz girmiyelim diye heralde site bu hallere sokuldu. Karavancilar mutluluklar dileriz bu gidişle

2. RedlinE

Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012]

Ynt: Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012] keyifli saatlerdi. Duzenleyen adnan abiye başimizdan eksik olmayan çagri ve bolu ekibine kendi grubum adina emeginize saglik demek istiyorum. video güzeldi çaldim ;)
  3. RedlinE

4.2 diesel lc ile vx100 arasındaki fark nedir?

Ynt: 4.2 diesel lc ile vx100 arasındaki fark nedir? TuĞsan dostum aslinda haklisin da pek bilgi saklamakdan çok usengeçlik var. Ama benim araçda pek degişik bir şey yok. Sadece herşeyi sifirlandi. Orjinal parçalarla en son 1800 kurtarabilecekken 5400 O şajmani yeniledim. turbin pompa 29 adet...

4. RedlinE

4.2 diesel lc ile vx100 arasındaki fark nedir?

Ynt: 4.2 diesel lc ile vx100 arasındaki fark nedir? Bayagi isinmiş burasi bende degerlerimi yazip aklinizi bulandirmiyim. E malum benım aracda kapak gaytlar turbo enjektorler sifir birde tam litresinde intercooler var. 3065 kg ailemle kamp malzemesi dolu hali... agustos ayinda rizeye...
  5. RedlinE

Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi O zaman soyle yapalim. herkez yazsin kim nerde bilelim. hayinn ollamiş cordum sizi istanbul avrupa yakasindayim.

6. RedlinE

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Sakinnn yenisini all

7. RedlinE

Toyota Landcruiser LJ73

Ynt: Toyota Landcruiser LJ73 Dostum hoş geldin ;)
  8. RedlinE

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME Toyotayi bu hale soktunya Allah cezani verecek kardeşş
  9. RedlinE

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME Ne muzmuş bee gelemedi bir turlu

10. RedlinE

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı O koltuklar kalici mi?

11. RedlinE

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı Sen bu isi biliyosun emegine saglik ama geldimmi arac benim dimi teneke kralla bir ufak hesabimiz vardi onu goruruz :)
  12. RedlinE

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı Yakişirrr ne diyim.

13. RedlinE

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi iyadesiz gondereceksin o basitte genede mantıksiz
  14. RedlinE

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Kargo fiyatiyla ordan 100 tane alabilir. Araci gelip burda kullanacagina dahil bir ibare yoksa bence saka. Ama dedigi yontemlede sizi dolandiramaz
  15. RedlinE

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi İlginc gercekden ama ben begenmedim alt kismini beceremisler.

16. RedlinE

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye dostum bire bir uyuyormu kesip kaynak yaparsan plastik kaynagi dahi sikinti yaşicaksin. Ne defendermiş be kardeşim kudret nari gibi her derde deva anasini satiyim.
  17. RedlinE

İZOFF'un İkiz Rubiconları

Ynt: İZOFF'un İkiz Rubiconları Önder bey çok dogru tespitler birlikdeliginizi Allah bozmasin diyorum. Mustafa abiye selamlar.
  18. RedlinE

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Dostum aynen arabaya fiber malzeme takma ilk yaslamada çit gidiyor. Plastik olsa gene anlarim ama fiberden uzak dur ki sen bu araci çok yaslarsin. Sert plastik malzemeler var onlar güzel dalgalida durmuyor.

19. RedlinE

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye İlla takacan şuna uyduruk kiydirik birşeyler dimi
  20. RedlinE

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Ziya bey o sabrin adi lustral 20 mg ;)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR