Arama sonuçlarınız

1. mcemsah

Baofeng Uv-82 8 Watt Dual Band Yardim

Basın çalışanı da olsanız amatör telsiz kullanabilmeniz için lisans sahibi olmanız gerekiyor. Senede iki defa sınav yapılıyor. Ayrıca lisans alsanız bile emniyet frekanslarını dinlemeniz yasal değil. Kontrollerde anlayan bir polise denk gelirseniz başınıza iş alabilirsiniz.
  2. mcemsah

Yeni Duster Fiyat Listesi

1.2 prestij çok mantıklı. Keşke benzinli 4 çeker de olsaydı.

3. mcemsah

4x2 Duster Esp-off (esp’yi Kapatmak)

Üstten üçüncü, kırmızı renkli 50’lik sigorta. En son alternatif, bu sigortanın kablosunu aracın içine çektirip üzerine bir anahtar switch takacağız. Bu işlemi herhangi bir elektrikçi yapabilir. Ancak önce servise gidip bu konuda fikir almayı düşünüyorum.

4. mcemsah

Sigorta kutusu kaputun sağ tarafında, amartisör kulesinin önünde. Sigortayı sökmeyi denedim. Sökülüyken çalışıyor, abs ve esp ışıkları yanıyor. Arabayı yeni yıkattığım için kıyıp da çamura sokup da denemedim.

5. mcemsah

Araç içindeki sigorta kutusundan sökünce araç çalışmıyor. Kaput altındaki sigorta kutusundan sökmek gerekiyor.
  6. mcemsah

Çözüm olarak şu ana kadar yapılmış iki seçenek olduğunu gördüm. İlki basit ama kullanışsız olan, sigorta kutusundan esp sigortasını sökmek. Esp ile beraber abs de devre dışı kalıyormuş. Söküp geri takmak pek kolay sayılmaz. Diğeri sigorta kutusunda kablo çektirip sigortaya anahtar taktırmak...
  7. mcemsah

Herkese merhaba. 2016 110’luk 4x2 dusterımı yeni aldım. Karda ve çamurda test ettim. Süspansiyonlar oldukça hoşuma gitti. Ancak çamurda ve karlı yokuşta ESPnin devreye girerek gazı kesmesiyle geçebileceğim yerlerde çok zorlandım geçemedim. Daha önceki 98 model Primera’mla bile daha hakim...

8. mcemsah

Bursa Ve Çevresini Keşfetmek Için Trekking Arkadaşı...

Merhaba. Bursa’da olduğunuz için bu konuda şanslısınız. Bursa’da dağcılık trekking ve hiking alanlarında faaliyet gösteren bir çok grup var. Sosyal medya üzerinden bunlara ulaşabilirsiniz.

9. mcemsah

Uhf/vhf Telsiz Ile Pmr Telsiz Haberleştirilmesi

2017 Yılı 1. Dönem (mayıs) Amatör Telsizcilik Sınavı
  10. mcemsah

Bir önceki mesajımda dökümanlar için 2016/2 konusuna yönlendirmiştim. Yanlışlık yapmışım. Doğrusu 2017/1 konusu olacaktı.

11. mcemsah

Baofeng Uv-82 8watt / Uv-5r | Tyt Uv-8000d 10 Watt Telsizlerim

Sabri kardeş. Dükkanı büyütmüşsün. Hayırdır kullanıcı adını neden değiştirdin?
  12. mcemsah

Öncelikle sınavdan bahsedeyim. Amacınız sadece sınavı geçmekse çıkmış soruları ezberlemek yeterlidir. Ancak gerçek anlamda amatörlük yapmak istiyorsanız tabiiki lisansla yetinmemek gerekiyor. 2016/2 sınavının konusunda döküman paylaşmıştım, indirip faydalanabilirsiniz. Amatör cihazla pmr...
  13. mcemsah

Çanta Alacağim Tavsİyelerİnİzİ Beklİyorum

Decathlon'un 60lt sırt çantasını öneririm. Ben 50 lt aldım, hacmi biraz küçük geliyor. Kısa boy ve orta boylular için ergonomik şekilde ayarlanabiliyor. Benim boyum uzun (185) olduğu için ideal ayarlarıma getiremedim. Yine de rahat bir çanta. 10 yıl garantisi varmış.

14. mcemsah

Hangi Çadırı Almalıyım?

Decathlon seçeneğini de değerlendirin isterseniz. Arpenaz 2+ ve 3+ modelleri f/p açısından güzeller. İlle de yazdığınız seçeneklerden istiyorsanız evolite ve square iyi gibi duruyor. En azından çift katlılar.
  15. mcemsah

Telsiz Alıcam Yardımcı Olabilirmisiniz ?

Amatör telsizci belgeniz yoksa yalnızca pmr yada cb (halk bandı) kullanabilirsiniz. Araç telsizi arıyorsanız cb sizin için daha verimli bir çözüm olacaktır. Pmr telsizler çıkış gücü 0,5w ile sınırlandırılmıştır, bu yüzden marka model farketmeksizin gücü aynıdır. Aslında en güzel çözüm sınava...
  16. mcemsah

Cevap B dir. Antrac belki bi yazım hatası olmuş olabilir. Filtrenin amacı tam olarak bu zaten. Ayrıca antenlerde düşük swr ye ulaşılmaya uğraşılır. Yüksek SWR antenin performansını düşürür.

17. mcemsah

Adres hakkında bilgim yok. Ancak soruların hepsi kegm yayınladığı soru bankasından çıkıyor.
  18. mcemsah

Sağolsunlar, SAKRAD'ın tertipleyip hazırladığı notlar için tıklayınız.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR