Arama sonuçlarınız

1. bulnes

Peugeot 3008

Peugeot 3008 kullanıcıları yok mu aramızda?

2. bulnes

Uyurgezer

Anladım sağolun hocam. Tabla gibi olması 3008 aracım için sıkıntı olabilir. Toplanmasıyla derli toplu olması benim için avantaj. Evet o plastik kısımlar benide düşündürdü. Yorumunuz için teşekkürler.
  3. bulnes

Uyurgezer

Metro gros markette alüminyum katlanabilir masa nasıl acaba, sağlam ve kullanışlı mı?

4. bulnes

Gökçetepe Milli Parkı Ve Bölge Durumu

Google Maps
  5. bulnes

Böylesi Henüz Yok..gökçetepe Tabiat Parkı

Ben geçen sene gittim. Daha gitmem. Böylece internette bilgi kirliliğinin de fazla olduğunu gördüm. Çalışmayan WC olduktan sonra her tarafı saray olsa ne olur -ki bırakın çalışmaması tıkanıp kapı altından sızmasıyla ününden bile geçemiyorsunuz. Duş yerlerinde ışık yanmaz. Çadırlar...

6. bulnes

Peugeot 3008 Için Bisiklet Taşıyıcı

İlginiz için teşekkürler. Mantık olarak Thule ürünlerini çok orjinal ve kaliteli buluyorum. Fakat fiyatları da orjinal haliyle.

7. bulnes

Peugeot 3008 Için Bisiklet Taşıyıcı

Merhaba Arkadaşlar, Peugeot 3008 im var. Bu araca uygun bisiklet taşıyıcı önerilerinizi bekliyorum.
  8. bulnes

Bisiklet Taşıyıcı

Grabcad de paylaştığınız da linkini eklerseniz sevinirim.
  9. bulnes

Gökçetepe Milli Parkı Ve Bölge Durumu

Merhaba, 21 Ağustos 'da ailemle beraber 21 günlük tatil tur u için İstanbul'dan yola çıktık. Keşan-Mecidiye den sonra aklıma Gökçetepe geldiği için buraya geçelim çadır kiralayıp 1-2 gün kalalım dedim.Biraz zorlu ve zahmetli yoldan sonra varabildik. İçeri girdiğimizde ilk başta oldukça...

10. bulnes

tüm dustercıların dikkatine

Ynt: tüm dustercıların dikkatine Allah analı-babalı büyütsün. Allah anasına babasına bağışlasın.

11. bulnes

Duster Fan Club Türkiye

Ynt: Duster Fan Club Türkiye Bülent Özçelik Üsküdar-İstanbul 2006 Model Clio 1.6 Alize :'( :'( :'( :'( Şimdi eve gelirken 2 defa Duster gördüm,adam resmen beni çatlatıyor yaaaaa...
  12. bulnes

Duster Fan Club Türkiye

Ynt: Duster Fan Club Türkiye Şu anda Duster almaya kalksak en erken kaç ay sonra elimize geçer. Birde arabasız kalmamam lazım. Siz ve sizin gibi bayiler aracı peşinat sayamıyormusunuz?

13. bulnes

Duster Fan Club Türkiye

Ynt: Duster Fan Club Türkiye İlker Bey, Öbür tarafta sormuştum ama o taraflara uzanamadınız sanırım. Benim şu anda 2006 1.6 Clio Alize var. 4 ay sonrada emekli oluyorum ve o zaman inş. bir aksilik olmaz ise Duster almak istiyorum. Nasıl hareket etmem gerektiği konusunda bana yol gösterirmisiniz.
  14. bulnes

Duster Fan Club Türkiye

Ynt: Duster Fan Club Türkiye Evet gördüm İlker Bey, hatta oradan bir soru bile sordum :)
  15. bulnes

Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar)

Ynt: Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar) İlker Bey, Benim şu anda 2006 1.6 Clio Alize var. 4 ay sonrada emekli oluyorum ve o zaman inş. bir aksilik olmaz ise Duster almak istiyorum. Nasıl hareket etmem gerektiği konusunda bana yol gösterirmisiniz.

16. bulnes

Duster Fan Club Türkiye

Ynt: Duster Fan Club Türkiye Bende varım tabi ki Bülent Özçelik Bu arada İlker bey Dacia çalışanı olduğunu belirtmişsiniz.Ne tür bir çalışansınız acaba, Bu arada bizleri Duster alımı sırasında ve sonrasındakiler için uyarılarınızı bekliyoruz :)
  17. bulnes

Dacia Duster Bagaj Kapasitesi

Ynt: Dacia Duster Bagaj Kapasitesi Bayiden mi yapacaksınız deneme sürüşünü :) Bayilerde yok diye biliyorum da :D:D
  18. bulnes

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Valla benden de o kadar. Benim eşimde ehliyet yok ama Duster aldığında ilk ben kullanacağım diyor iyi mi :):):)

19. bulnes

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Açıklamalrınız için teşekkürler Olgun bey, içime su serptiniz :D
  20. bulnes

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster :'( :'( :'( :'( :'( Satmıyormuydun, şakamıydı yani :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR