Arama sonuçlarınız

1. harung

1995 Model 130 V8 20000 Süper Bir Araç

Ynt: 1995 Model 130 V8 20000 Süper Bir Araç cevap alamadım ama. sorun değil. aracım 22000 km de bakımlarını ankara da takoser yaptı çok süper bir işçilikile.aracın arka kabinini karavan haline getirdik.çok kısa sürede tüm fotoları paylaşıcam. bir sornumum oldu!!!!!! aracım 22000 km de v8...

2. harung

1995 Model 130 V8 20000 Süper Bir Araç

tüm gezenbilir dostların en içten teşekkürler
  3. harung

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

hepimizin kullandığı arama motoru malum . lütfen bir tık yapın nerede bir türk bayrağı nerede bir türk çocuğu nerede bir ,nerede nerede yorum hepimizin

4. harung

satılık defender 110

Ynt: satılık defender 110 Merhaba iyi gunler Bende bir sey sormak istiyorum Bu konuda bilgi sahibisiniz. Ben ambulan olan bir araci 5 kapili minubus e cevirmek istiyorum.sizce yasal olurmu ne gibi zorluklar ilekarsilasirim Tesekkurler
  5. harung

satılık defender 110

Ynt: satılık defender 110 sinan bey telefonunuzun bir numarası eksik sizinle görüşebilirmiyız

6. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek öyle tabi ama şehir içi kullanım içinde o paralara sıfır araç var. yada az kullanılmış araçlar bulunur

7. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek araç güzel gibi fakat çok abartılı değilmi arkadaşlar otomatik vites arazide kullanışlı olmıyan bir iç döşeme tabi bu benim fikrim bence motor ve yuruyen iyi olsun kaporta iyi olsun koltukları da eski olsun benim açımdan çok bir şey farketmez aslında ama çok abartılı hem...
  8. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek evet haklısnız ama esas sorun bence satıcıdan çok alıcı var onun için fiatlar gerçek değerinin çok üzerinde.yarın ankara ya gidicem açık oto pazarına orada şansımı deniyeceğim bir kere
  9. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek toplama işi ilede uğraşmak çok zor gözümde büyüyor yaşadığım şehirde anlayan usta ve servis yok dışarıda yaptırmam gerekiyor bakalım ne çıkacak karşımıza

10. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek kürşat bey merhaba ben yaklaşık 2 yıldan beri düzgün bir defender arıyorum.sadece gezi amaçlı kullanmak için tdi ve bakımlı yolda bırakmıyacak bir araç ama hala daha aradığım aracı bulamadım.araç var ama araçtan çok fazla talep olunca fiatlar korkunç arttı .geçen hafta...

11. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek evet bende bakmıştım oraca sonra fiatı da geri çektiler sanırım portakal rengi bir araçtı.bende bulamadım .şuan türkiye de yuzlerce defender almak için araç arayan var sanıyorum ama satılık bir kaç araç var.bir kişi çıkıpta avrupadan bu araçlardan 50-100 tane getirse...
  12. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek derya bey çok haklısınız fakat sanal ortama düşmeyen araçları nasıl edeceksiniz

13. harung

defender seçmek

Ynt: defender seçmek bende düşündüm başka araç fakat elektronik sistemler olduğu için vazgeçtim.sanki defender arazide biraz daha performanslı bir araç.birde insanoğlu az bulunanın peşine takılıyor ya herhalde bizde onun def araç tan vazgeçmedik
  14. harung

Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:)

Ynt: Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:)
  15. harung

Ynt: Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:) 3750 tl yıllık tutarı --------------------------------------------------------------------------------

16. harung

Bugün itibariyle VX 100 sahibiyim...

Ynt: Bugün itibariyle VX 100 sahibiyim... fiat olarak ne düşünüyorsunuz
  17. harung

Ynt: Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:) birde yıllıkl bandrol ücreti çok yuksek olmasa çok güzel olurdu doğrusu
  18. harung

Ynt: Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:) Bu cusseli motor az yakiyor.

19. harung

Bugün itibariyle VX 100 sahibiyim...

Ynt: Bugün itibariyle VX 100 sahibiyim... aracınız ne durumda şuan satmayı düşünüyormsunuz
  20. harung

Ynt: Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:) Herkese yorumlar için teşekkürler ancak o aracı kaçırdım çok benzer bir araç nasip oldu devir haftaya olucak ilk resimleri ve yorumlarımı paylaşırım inşallah. 2000 Vx100 arac bu arada. Read more...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR