Arama sonuçlarınız

1. İ

Navigasyon Hk. Ne Tavsiye Edersiniz

Selamun Aleyküm :). Değerli arkadaşlar,forumdaşlar.Navigasyon cihazı almayı düşünüyorum ??? ::). Şimdi,benim alacağım navigasyon pahalı olmayacak(Çan,çin,çonlardan olabilir.),haritası mutlaka ''Başarsoft'' olacak,işlemcisi hızlı olacak,güncellemesi ömür boyu olacak,gerçek zamanlı trafik...

2. İ

Önerilerinize Açığım

Selamun Aleyküm :). Değerli arkadaşlar,forumdaşlar.Navigasyon cihazı almayı düşünüyorum.Şimdi bazılarınız ''Ya kardeşim,konu ile ilgili bir sürü topic var,onları bi incelesen de konu kalabalığı olmasa.'' diyecektir ama; 1-Bu sayfadakileri inceledim,bir ortak noktaya varılamadığı için bana ışık...
  3. İ

İlk Bakım

Selamun Aleyküm arkadaşlar. Duster'ımla nihayet bir seneyi doldurmuş bulunuyoruz.Yarın sabah ilk bakımına gönderiyorum(2013 model,laroutte 1,5 dci,18.000 km'de).Sanıyorum Dacia bakım kampanyası da başlatmış,çünkü bana mesaj geldi.Normalde bakım masrafı ne kadar tutuyordu? Hazır servise gitmişken...

4. İ

Almalımıyım Yoksa Beklemelimiyim?

Selmun Aleyküm arkadaşlar. Maviş imi(99 model 1.6 JLX) nihayet sattım ve iki gündür arabasızlık beni düşündürmeye başladı. İki yıldır bu foruma sıklıkla takılıp takip etmekteyim;çünkü Duster'ın 110 hp lik ''Laruette'' modeliyle ilgileniyorum.Bir komşumda bu araçtan var ve sahip olduğu tork benim...
  5. İ

Lassa Competus Hakkında

Arkadaşlar,aracım 99 model 1.6 JLX,altındaki lastikler 195/80 15 ve Maximus (Veya buna benzer bir marka).Diş desenleri ve diş derinliği falan iyi bir lastik. Yazın köy yollarında,asfaltta ve çamurlu yollarda performansı gayet iyiydi ama geçen haftaki karda su koyverdi.Karlı ve buzlu yollarda yol...

6. İ

JLX-GLX

Arkadaşlar,kısa bir sorum olacak:Vitara 1.6 JLX ve Vitara 1.6 GLX arasında bazı farklar var mı?Varsa neler? Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.Sağlıcakla kalınız.

7. İ

2,8 Golflerle İlgili

Merhaba arkadaşlar. 98-2000 model aralığında 2,8cc motor hacimli, 4*4 özellikli Golf'lerle ilgilenmeye başladım. Bu araçlar hakkında bilgi ve tecrübesini paylaşmak isteyen arkadaşlar lütfen buyursunlar. Saygılar.
  8. İ

Grand Vitara 2.5 Hakkında

:)Arkadaşlar merhaba.Ben İbrahim,aranıza bu gün -12/05/2011- katıldım.Yani daha taze,acemi veya çaylak üyeyim :-[. Forumda tanışma bölümünü bulamadım ::),ben de hem konu açayım ve hem de tanışayım diye bu bölümden başladım. SAKARYA/Sapanca'da oturuyorum,mesleğim öğretmenlik.Dağ,orman,tabiat ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR