Arama sonuçlarınız

1. D

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... aracınız guzelmıs gerceken o ortadaki ekran japonyadan mı aldınız ne kadara mal oldu acaba km biraz daha duzuk bir sey bakıyordum aslında 2006 xs 30000 34000 2005 xtler 35000 37000 arasında sizce fiyatlar nasıl

2. D

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... sahibindendeki butun subarularara bakmışım link verebilirmisiniz acaba
  3. D

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... erolkan bey sizin araç bi ara satılıkmış hala dusunuyormusunuz :) (yuzsuzluk ettiysem ozur dilerim) peki caddeden alırken başka yere gösterdiniz mi

4. D

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... bir sey daha soracaktım foresterlar chip takılarak hp yükseltiliyor bunu onerrmisiniz bi de bu işlem sadece turbolara mı turbosuzlarada uyguanabiliryormu
  5. D

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... verdiğiniz bilgiler için teşekkürler bir ay içinde almayı ve tatile onla gitmeyi düşünüyorum biraz fazla oldu ama su modellere baktım fiyat olarak nasıl sizce ve birsey daha sormak istiyorum ankarada oturuyorum istanbula arabayı almaya gitsem bir tek cadde motora...

6. D

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... gonulde onu ister ama işte :) :)

7. D

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... anladıgım ve izledigim kadarıyla turbosuzda karda yada camurda aynı performası veriyor peki xs de ısıtmalı koltuklar ve cruse varmı benim için bunlar onemli makyajlı kasa daha cok hosuma gidiyor sonucda su an 2000 fiesta kullanıyorum galiba ilk etapda xs de beni...
  8. D

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... bende bende subaru forester almayı dusunuyorum aslında gonlumde yatan 2005 xt ama fiyet olarak biraz zorluyo siz eski bir subaru kullanan olarak turbosuz ile turbolu arasında daglar kadar fark varmı yani aslında sormak istedigim elbetteki fark vardır beygir tork olarak...
  9. D

Subaru Forester

Ynt: Subaru Forester merhaba aracı satmaya karar vermişsin hocam hayrola daha yeni almamışmıydın bir sıkıntısı mı var acaba kaça satmayı düşünüyorsun

10. D

Subaru Forester

Ynt: Subaru Forester merhaba aracın çok güzelmiş hayırlı olsun benim şuan düşündüğüm araclardan biri acaba nekadara aldığını sorabilirmiyim.bu aracı cok araştırdım ve önceki sahibi ii kullanmışsa sana hiç sorun cıkarmıycagını düşünüyorum servisi pahalı olabilir ama en azından servise 5 kere...

11. D

Tüfek Seçimi Konusunda Yardım

merhaba arkadaşlar,tüfek konusunda acemiyim yardım ederseniz sevinirim. öncelikle kullanım amacımı söyleyeyim. hobi olarak atış yapmak amaçlı almayı düşünüyorum. çok pahalıyı alabilcek bir bütçem yok şuan en fazla 350 450 civarında bir tüfek arıyorum. hilalav.com da iki model beğendim bunlar...
  12. D

Suzuki Grandvitara 1.6 3K 2004

Ynt: Suzuki Grandvitara 1.6 3K 2004 araban cok güzel ve gözüm kaldı resmen ocak sübat gibi ancak alabilirim inşallah kalır ama kalmazsa da hayırlısı alacak olan cok sanslı

13. D

Suzuki Grandvitara 1.6 3K 2004

Ynt: Suzuki Grandvitara 1.6 3K 2004 selam ben yeni üyeyim.aracınız cok güzelmiş benimde düşündüğüm bir araç ama beni tek düşündüren bagajı fotoda görünüyo ama derinlik anlasılmıyo bu konuda biraz bilgi verirmisiniz.teşekkürler hayırlı satıslar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.