Arama sonuçlarınız

1. eftaLYa

Gezenbilir 5. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011)

Ynt: Gezenbilir 5. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011) cumartesiye çok var :) o zamana kadar daha yeni arkadaşlar katılabilir aramıza siz eski olursunuz :D

2. eftaLYa

Kıyıköy (Gezdik-Gördük-Yedik-Geldik!)

Ynt: Kıyıköy (Gezdik-Gördük-Yedik-Geldik!) bayramda kalabalık olur zaten. Kastroya gidemedik vakit kalmadı. Ama bahsettiğim çadır kamp gayet güzel gitmek için. 2 akşam için benim gibi çadır kurmaya üşenenler için 10 numara :D birde eylül 15 gibi tam balık zamanı oluyormuş. balığı limandan...
  3. eftaLYa

Ynt: Kıyıköy (Gezdik-Gördük-Yedik-Geldik!) Farklı koyları gezdikten sonra sonuçta yine hergün gittiğimiz Limanın sağ tarafında dere ile birleşen sahile gittik. Deniz çok dalgalıydı. Biz yüzemesek de en azından köpeklerimiz derede oynayabilirdi.  Limandan Karadeniz manzaraları...

4. eftaLYa

Ynt: Kıyıköy (Gezdik-Gördük-Yedik-Geldik!) Cuma günü kapalı bir hava, dalgalı deniz.. Erken kalktığımızdan bugün henüz gidemediğimiz yerlere gidelim diyoruz. Selvez koyu yolunu tutuyoruz. Selvez koyu ; Tarık’ın yerinden düz devam ediliyor. Yol tabelaları yardımcı oluyor. Çok bakir bir koy...
  5. eftaLYa

Ynt: Kıyıköy (Gezdik-Gördük-Yedik-Geldik!) Bayramdan sonra bir kamp organizasyonu yapalım. Tarık'ın yeri çok uygun. Önceden konuşursak süper olur. İsteyen çadırını kurar,isteyen kurulu çadır kiralar isteyen pansiyonda kalır. cuma akşam gider pazar akşam döneriz ;D

6. eftaLYa

Ynt: Kıyıköy (Gezdik-Gördük-Yedik-Geldik!) Ve bugün kahvaltı için de yine Tarık’ın yerindeyiz. Bu arada kahvaltımız geliyor. Kahvaltı yine çok güzel. Menü marina cafe ile aynı. Fiyatta aynı  12,5 TL. Mekanın işletmecisi Tarık bey de çok ilgili ve saygılı. Bundan sonra...

7. eftaLYa

Ynt: Kıyıköy (Gezdik-Gördük-Yedik-Geldik!) Sabah yine erken kalkıyorum. Ayten’i kaldırıyorum. Bu sabah ilk güzergah sahilde yürüyüş. Kayalıkların sonuna kadar yürüdük. Sabahın 8’inde deniz muhteşem. Erken saatlerde olsa hava sıcak. Yürüyüş terletiyor. Sonucunda serin sular...
  8. eftaLYa

Ynt: Kıyıköy (Gezdik-Gördük-Yedik-Geldik!) Bu akşam farklı bir şeyler yiyelim diyoruz ve mekan arayışına giriyoruz. Aya Nicola yolunda Selvez plajına doğru dönünce “Tarık’ın Yeri” ni buluyoruz. Arabadan inmeden sesleniyorum. “Bizim karnımız aç”. Buyurun diyor (Daha sonra adının Tarık...
  9. eftaLYa

Ynt: Gezenbilir 5. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011) 11 saat yürüdüğümüz gece oldu sokak sokak :) ve sokak fotoğrafı çekmem diyenden korkun diyorum :D çekecek inanılmaz detaylar bulacaksınız. Gce ışıklar detaylar muhteşemdir hele de Ramazanda :)

10. eftaLYa

Ynt: Gezenbilir 5. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011) Başkalarının tripoduna kalmayın bence. Çünkü aynı noktalarda aynı anda fotoğraf çekmemiz gerekecek. 40 tl ye bile ucuz hafif bu tür yürüyüşlerde sizi kurtaracak tripodlar var. Bendede manfrotto vardı. eşek ölüsü...

11. eftaLYa

Doğada İftar Yemeği (13 Ağustos 2011)

Ynt: Doğada İftar Yemeği (13 Ağustos 2011) ama ama karpuz :( ilk tur karpuz, ikinci tur kısır, son tur baklava dağıttım yahu :( (sonrada tahsilata çıktım :D köfte, sosis, patates, tavuk, köz biber, çiğ köfte.. ;D ;D )
  12. eftaLYa

Ynt: Doğada İftar Yemeği (13 Ağustos 2011) mangalda çaysız bitmezdi bu yemek :) Paylaştıkları etler, köfteler, közlenmiş biberler, ciğerler, su, kola, çay, soda vs için herkese... Ben sevmesemde biir tepsi baklava yaptırıp dağıtan Haldun abime :) katılan, katılmak isteyipde fırsat...

13. eftaLYa

Ynt: Doğada İftar Yemeği (13 Ağustos 2011)
  14. eftaLYa

Ynt: Doğada İftar Yemeği (13 Ağustos 2011) Başak'a (Kuzu pirzola) süpriz doğum günü de kattık araya :)
  15. eftaLYa

Ynt: Doğada İftar Yemeği (13 Ağustos 2011)

16. eftaLYa

Ynt: Doğada İftar Yemeği (13 Ağustos 2011) hazırlıklar pek şenlikliydi :)
  17. eftaLYa

yedik içtik geldik ;) Katılan herkese teşekkürler çok keyifli bir iftar oldu. İmece usluğu :D
  18. eftaLYa

Ynt: Doğada İftar Yemeği (13 Ağustos 2011) ciğer mi????????

19. eftaLYa

Ynt: Doğada İftar Yemeği (13 Ağustos 2011) ben yemek yapmama kararı aldım :D sizlerden otlanıcam. 3-5 kola + 3-5 fanta alırım 2,5 lt lik. belki tavuk kanat yada sucuk vs. birileri mangalının köşesine koyar elbet :D
  20. eftaLYa

Ynt: Gezenbilir 5. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011) 1. Mustafa COŞKUN 2. Esra Akeroğlu

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR