Arama sonuçlarınız

1. eftaLYa

Doğada İftar Yemeği (13 Ağustos 2011)

Ynt: Doğada İftar Yemeği (13 Ağustos 2011) 1 Esra Akeroğlu + Başak (kuzu pirzola) + Face oğlan 2-Ahmet GÜNDÜZ + 3 3-Hakan Bulu + 3 4-Mustafa Yalçın 5-Hasan çalışkan 6-Murat&Uğur 7- cemil Yıldız 8- Serkan Kara +2 9- Kemal Sarıgül + 3 10-Erdem Koç +3 11-Tolga Ayhan +4 34- Haldun Tezcan

2. eftaLYa

Kıyıköy (Gezdik-Gördük-Yedik-Geldik!)

Ynt: Kıyıköy (Gezdik-Gördük-Yedik-Geldik!) Sabah erken kalktım yine. Bu sefer Ayten’i de kaldırdım. Önce Liman kahvesine çay içmeye gittik. Yani aslında Ayten çay içti ben portakallı oralet. Ayten çayın şahane olduğunu söylüyorsa öyledir. Ben çaydan anlamam. Birde siz deneyin Liman kahvesinde...
  3. eftaLYa

Ynt: Kıyıköy (Gezdik-Gördük-Yedik-Geldik!) Çeşmede verilen moladan sonra yine sahile yollandık.. Sahil bize aitti yine.. Alttaki fotoğraf tam dere ile denizin birleştiği köşe.. Yandan akan derede su yılanları var :) Su yılanları ile oynadık.. Dereyi ve su içmeye gelen...

4. eftaLYa

Ynt: Kıyıköy (Gezdik-Gördük-Yedik-Geldik!) 6 gün çok da kısa değil deniz :) devamı var. yarın eklerim..
  5. eftaLYa

Ynt: Kıyıköy (Gezdik-Gördük-Yedik-Geldik!) Aya Nikola’nın yaklaşık 200 mt ilerisinde sağda kaynak suyu var. Lezzeti tartışılır.. En azından su konusunda çok seçici olan benim için. Ama bildiğin buz!! En kötü ihtimal elinizi yüzünüzü yıkar hemen yanıbaşındaki devasa Söğüdün altında...

6. eftaLYa

Ynt: Kıyıköy (Gezdik-Gördük-Yedik-Geldik!) Aya Nikola (hagia nichola) Manastırı - M.S. 527-565 yıllarından kalma.. Kayalara oyulmuş manastır. Muhteşem bir tarih. Ama bakıma ilgiye araştırmaya ihtiyacı var. Girişinde bir roman vatandaşımız var, anlatıyor Manastırı.. İçindeki bir çok odayı o...

7. eftaLYa

Ynt: Kıyıköy (Gezdik-Gördük-Yedik-Geldik!) Saat 11 civarı kalkıp kahvaltı için yer bakındık. Tepede deniz manzaralı “Kartal Çay Bahçesi”ni önerdiler gittik.. Muhteşem manzarası var. O sıcakta rüzgarlı bir tepede alabildiğine yeşillik manzara finalde masmavi deniz ile buluşuyor. Ve siz...
  8. eftaLYa

Ynt: Kıyıköy (Gezdik-Gördük-Yedik-Geldik!) Sonra çadıra döndüm baktım Ayten hala uyuyor giydim mayomu attım kendimi sahile, face ile tabi.. Sabahın körü itibari ile sahil bomboştu.. Deniz bildiğin akvaryum.. Ve hepsi bizim! :D Sağım & Solum Çadırlarımızı yakınına kurduğumuz dere deniz ile...
  9. eftaLYa

Ynt: Kıyıköy (Gezdik-Gördük-Yedik-Geldik!) Ertesi sabah 6:45 uyandım uykumu gayet almış bir şekilde. Ayten uyuyordu. Ceny ve Face’i alıp yürüyüşe çıktım. Dere kenarında yaklaşık gidiş dönüş 3 km yürüdük. Yemyeşil doğa, mis kokan kekikler arasında ciğerlerim bayram etti.. Bu arada sigarayı...

10. eftaLYa

Geçen hafta tatil için Kıyıköy’e gittim arkadaşımla ve köpeklerimizle.. Yanımızda köpeklerimiz olacağı için en sakin olan ramazan ayının ilk haftaiçini seçtim. Çok da yerinde bir karar almışım. Herkes gider mersine biz gideriz tersine hesabı Pazar sabahı tatilciler evlerine dönme hazırlığı...

11. eftaLYa

Ynt: Doğada İftar Yemeği (13 Ağustos 2011) Abi yaptırın siz börekleri o teyzeye. kaç para ise bölüşür veririz. nolcak ki. adam başı 10 tl düşmez :) vermeyen de avcunu yalasın! sonra haniydi börek diyorlar!
  12. eftaLYa

Ynt: Doğada İftar Yemeği (13 Ağustos 2011) Geçen seneki arazi iftarımızdan fotoğraflar.. Öncü birlikler.. :D Geçen seneki toplantının fotoğrafları için tıklayınız :) FOTOLAR

13. eftaLYa

Ynt: Doğada İftar Yemeği (13 Ağustos 2011) Katılacaklar: 1 - Esra Akeroğlu + Face oğlan :)
  14. eftaLYa

13 Ağustos 2011 Cumartesi akşamı Kemerburgazda yapacağımız iftara tüm arkadaşları bekleriz. Aracı olmayıpta gelmek isteyen arkadaşları aracında yeri olanlara dağıtabiliriz. Yanımıza kamp sandelye ve masalarını almayı unutmayalım... İftar alışverişi Kemerden yapılacak yada yanımızda...
  15. eftaLYa

İstanbul'a Yakın Çadır Kampı Planlıyorum, Öneriler?

Ynt: İstanbul'a Yakın Çadır Kampı Planlıyorum, Öneriler? döndük.. yakında fotoğrafları eklerim :)

16. eftaLYa

Ynt: İstanbul'a Yakın Çadır Kampı Planlıyorum, Öneriler? Gittik efem :) suan dere kenarina yakin agaclar altina kurdugumuz cadirlarimizin onunde fener isigi altinda oturuyoruz. Kopuslerimizle saatlerce yuzduk. Pert olduk :)) engerek gormedik ama su yilanlari ve tatli su kaplumbagalari ile...
  17. eftaLYa

Ynt: İstanbul'a Yakın Çadır Kampı Planlıyorum, Öneriler? Serdar özelden telimi yazıyorum. olaki kaçabilirsen komşu çadır olursun bize :) -- Yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar desem :) Ki yılanları severim epey :) ;) ;D
  18. eftaLYa

Ynt: İstanbul'a Yakın Çadır Kampı Planlıyorum, Öneriler? Serdar bulmaya çalışacağım tarif ettiğin yerleri :) e sende gel :) seneyi geçti görüşemedik.. birde pazar yola çıkıyoruz nasipse. pazar akşamı kurarız çadırımızı. haftasonu tatilcileri ile ters hareket etmiş olacağız. onlar çadır sökerken...

19. eftaLYa

Ynt: İstanbul'a Yakın Çadır Kampı Planlıyorum, Öneriler? Şimdilik Kıyıköy yükek ihtimal görünüyor. bakalım 1 haftamız var
  20. eftaLYa

Ynt: İstanbul'a Yakın Çadır Kampı Planlıyorum, Öneriler? Tatil 1 hafta sonraya ertelendi.. Karar vermek için önümüzde 5-6 gün var :) Haydi şimdi fikirleri alalım.. ::)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR