Arama sonuçlarınız

1. bernardelli

Satılık VX80

Ynt: Satılık VX80 Abi araçlar TOYOTA bölümünde aracı gördüğümde aşık olmuştum.Şimdi gerçekten şoke oldum.Keşke birazcık daha imkanım olsaydıda alabilseydim.Aracın fiyatı yerinde umarım ailede kalır.Saygılarımla...

2. bernardelli

Yeni Bir Land Cruiser Sizlerle.

Ynt: Yeni Bir Land Cruiser Sizlerle. İnsanın hayatında yapabilecek olduğu doğruların başında gelen bir olay gerçekleştirmişsiniz.Tabiki bu tür doğrular çoğu kişinin hayali.Size nasip olmuş inşallah bizlerede ve olmayanlara istediği doğrular nasip olur.Kazasız belasız inşallah...
  3. bernardelli

Yeni aracım vx100

Ynt: Yeni aracım vx100 Kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileği ile...

4. bernardelli

Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.

Ynt: Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım. Tabiki söylediğim şakaydı gülümsememdende anlanacağı gibi :) Makam aracı olarakta tercih edilen bir araç sonuçta.Ama inanın biraz oynamak gerekiyor off road için.Biraz....
  5. bernardelli

Ynt: Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım. Mustafa bey gerçekten beynimdeki karışıklığı okumuşsunuz. İnanın görenler araziye vurup yazık etme çok temiz bakımlı bir araç diyorlar iki arada kaldım. katılımınız ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Bakalım zaman gösterecek. sağolun...

6. bernardelli

Ynt: Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım. Açıkca söylemek gerekirse çok kişinin hayal ettiği araca sahip olmuşsunuz.Eminim bu araç üstünde sizinde hayalleriniz vardır.Umarım en kısa zamanda istekleriniz gerçekleşir ver araziye katılırsınız.Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.

7. bernardelli

Araç Hakkında Bilgi

Ynt: Araç Hakkında Bilgi Aslında bu paralara iyi araçlar vardır ama benim şansımmı yok ben anlayamadım.Haber etmediğim kimse kalmadı.Ama istediğimiz tarzda bir araç asla bulamadım.Valla bulursanız araç sizin benim olmaz.Şimdiden teşekkürler.
  8. bernardelli

Araç Hakkında Bilgi

Ynt: Araç Hakkında Bilgi Abi kusura bakmayın 2 gündür foruma giremedim.Aslında tam bir araç için sorunsuz olabilecek şekilde 50 000 tl ayırdım.Buna araç alımı dahil.Bütün aksesuarlarıyla birlikte tam teşekküllü bir araç istiyorum.Sanırım bu fiyatlara bulabiliriz(inşallah) ;D
  9. bernardelli

Araç Hakkında Bilgi

Ynt: Araç Hakkında Bilgi Selamlar gerçekten harika bilgiler verdiniz dif lock konusu doğrudur var.Bu bilgiler gerçekten tecrübe eden ve araştırandan olduğu zaman gerçekten iyi okunup dinleniliyor.Yakın zamanda bir aracım olursa emin olun uğruyacağım kişilerin önünde geliyorsunuz.Tekrardan...

10. bernardelli

Araç Hakkında Bilgi

Ynt: Araç Hakkında Bilgi Selamlar. Düşünceniz için öncelikle çok teşekkür ederim.Aslında benimde orada hasta olduğum bir araç var.Toyota lc 80 kasa harika bir araç tam istediim gibi fakat aradım taradım ne mümkün getirmek.Sonunda böyle bir şekil bulmaya çalıştım.Sonuçta mercedes.Aslında ben...

11. bernardelli

Araç Hakkında Bilgi

Ynt: Araç Hakkında Bilgi Selamlar... Çok tatlı cevaplar gerçekten bayada düşündürücü.Bu araç için biraz daha kapsamlı bir araştırma yapıp ondan sonra girsek iyi olacak işe.Peki hadi ben diyelimki G serisi bir araç almak istiyorum gerçekten şu araç senin başını ağrıtmaz ve gerçekten sıkıntı...
  12. bernardelli

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution Kürşat bey bu ne hız konu takip sıralamasında ilk sıralardasınız nazar değmesin...

13. bernardelli

Harika Yenilenmiş Toyota BJ 45

Ynt: Harika Yenilenmiş Toyota BJ 45 Emeğin karşılığı alınmış bir çalışma..
  14. bernardelli

Araç Hakkında Bilgi

Selamlar.. Sayın forum kullanıcıları çok yüksek derecede lc vx80 kasa araç fanatiğiyim.Aradığım araç 93-98 arası 4200 cc turbo dizel düz vites bir araba.Ama nedense türkiyede gerçekten bu aracı bulmak zor.Bulunsada muhtemelen yüksek fiyatlar isteniyor.Eşimle internette gezinirken aşağıda...
  15. bernardelli

Puma Operasyonu Başladı :)

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) Takip..

16. bernardelli

L2OO Yeni Tasarım

Ynt: L2OO Yeni Tasarım Sanırım mükemmel sonuçlar çıkacak.
  17. bernardelli

Land Cruiser Mont Yaptıralım

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Merhabalar Land cruıser im yok ama uygun görülen bir noya talibim mümkünse...
  18. bernardelli

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Ah abi Ah... Daha geçen gün eşimle gelip araba için pazarlık ettik.Akıl verdin,bi ara beraber gidelim bir dene dedin..Oldumu şimdi.Söyleyebilecek birşey bırakmadın bize ...AL GİT ARABAYI SENİN BORCUN OLSUN YETERKİ DEDİN KEŞKE ALSAYDIM ABİ KEŞKE... :'(

19. bernardelli

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Selamlar... Hayatı boyunca hep iyilik peşinde koşup elinden geldiği kadar maddi ve manevi olarak herkeze yardım etmeye çalışan bir çok kişinin hayır duasını almış olan gerek Türkiye genelinde gerek forum içersinde gerek kendi ailesi içersinde...
  20. bernardelli

Danışma

Ynt: Danışma Teşekkür ederim Kemal Hocam

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz