Danışma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bernardelli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,059

bernardelli

İNSANIN HAYIRLISI İNSANA FAYDASI DOKUNANDIR.
Yer
ANTALYA
Selamlar herkeze...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-col-aslanini-satiyorum-33027592/detay

yukarıda vermiş olduğum link deki aracın kendindemi bir sorun var yoksa fiyatındamı çıkaramadım.Araç hakkında bilgisi olan varmı diye birde size danışayım dedim..

Saygılar...

Etiketler
Ynt: Danışma

Araç duz dizel baraj çikmalarindan uzerindeki lux donanimlar (elektirikli koltuklar gibi) sonradan ilave
Genelde satişdaki araçlara pek kotu yorum yapmam ama bu aracin sahibi ilanlari yokken araci bir arkadaşimiza turbo diye satmaya kalkişti saygiyi hak etmiyor.

Mücahit'e katılıyorum.
Şahsi fikrimi söyleyeyim ben de:
10.000 TL daha az paraya orjinal, ön arka kilitli sıralı LPG'li VX80 alınabilir. Göğsü, düğmeleri, koltukları, tavanı, tabanı, kapıları, bagajı, sunroofu herşeyi çok daha güzel olacaktır. Başka sebeplerle dizel takıntınız yok ise zaten yakın sarfiyatları olacaktır.

Bilmiyorsan bir bilene sor demişler.Teşekkürler Mücahit abi.
Saygılar...

Faruk abi muhakkak 80 hakkında seni bulurum.Ama neden bu sekilde ilanlar verirler anlamiyorum.Aradım araç turbo mudur diye evet dedi kendiniz sonradanmı taktınız yoksa orjinaldenmi var dedim orjinal diyor ??? sonra kapattım zaten :smiley:

turbo değilde düz 4200 dizel isteyen varsa şu arac var arkadaşımda ...

95 model 1 hz 4200 düz dizel 80..manuel 4x2 - 4x4 arka lsd.

SAM_2049.jpg

SAM_2057.jpg

SAM_2058.jpg

SAM_2059.jpg

Aşağıdaki linkte ayrıntılı ilanı da var.Ben bugün farkettim.İyi günler dileklerimle.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-1995-model-diesel-landcruiser-gx80-36171416/detay

Kemal hocam teşekkürler.
O araç sanırım ilk olarak Ahmek07(Ahmet usta)aracılığı ile sahibindene koymadan bana söylendi.Araca hiç bakmadan ok dedim hatta sağolsun ahmet usta baya uğraştı araç için.Almaya gideceğim günden bir gün önce eniştem bucakta trafik kazası geçirdi.Ve dün sanah ebedi yolculuğa uğurladık.Uzun zaman beklemiştim böyle bir aracı belki tekrar nasip olur.Hayırlısı.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.