Arama sonuçlarınız

1. bernardelli

Hangi Jeep

Ynt: Hangi Jeep Merhabalar Yeniden Uzunca bir düşünme safası ve araştırmadan sonra sanırım benim kararım rubicon olacak.Göktuğ bey rubicon için yetkili satıcıdan off road paketinin mevcut olup olmadığını sordum fakat bana böyle bir paketin bu araç için olmadığını zira kendisinin bahsettiğim...

2. bernardelli

Hangi Jeep

Ynt: Hangi Jeep Tabiki bütün arkadaşlarım söylediklerini değerlendiricem.Belitrmek istediğim bir konu daha var.Ben Antalyalıyım fakat av yaptığımız en yakın noktalar bize yaklaşık 200 km dolayısı ile ava çıkıp geri geldiğimizde ortalama 600 km yol katediyoruz.Mesela burdan çıktığımızda...
  3. bernardelli

Hangi Jeep

Ynt: Hangi Jeep Abi uzun süre düşünecem gerekirse gidip bakıcam inşallah en doğrusunu buluruz.

4. bernardelli

Hangi Jeep

Ynt: Hangi Jeep Teşekkür ederim tabiki en önemlisi olan aramızdaki dostluklardır.Herzaman beklediğim aradığım şey dostluktur.Lastik konusuna gelince ben lastik satmıyorum ama araştır dersen burda birkaç lastikçi arkadaşımız var.Yaptığım iş gereği (turizm taşımacılık)280 aracımız var...
  5. bernardelli

Hangi Jeep

Ynt: Hangi Jeep Abi lastiklerin eskidiği zaman sölersin kaç ebat istiyorsan yollarız o kadarda nankör değiliz ya ;D

6. bernardelli

Hangi Jeep

Ynt: Hangi Jeep Çok yardımcı oluryorsunuz gerçekten hatasız bir karar olacak sanırım.

7. bernardelli

Hangi Jeep

Ynt: Hangi Jeep Balıktan ziyade ormancının gelemeyeceği bir dağda keklik avını tercih ederim ;D
  8. bernardelli

Hangi Jeep

Ynt: Hangi Jeep Aslında bu öngördüğünüz araçlar gerçekten mükemmel hatta kusursuz.Sanırım biraz yoğun düşünmem gerekicek.
  9. bernardelli

Hangi Jeep

Ynt: Hangi Jeep Değerlendireceğim abi...

10. bernardelli

Hangi Jeep

Ynt: Hangi Jeep Göktuğ abi uzun zamandır araştırma yapıyorum.Bu gibi bilgilere gerçekten ihtiyacım var.Zaten sıfırdan beni heryere götürebilecek bir araç yapmam için sizlerle bu şekilde deği yüz yüze görüşmem gerekir.Çünkü işin açıkcası aracı y5 santim yükselt deseler nereye gideceği hakkında...

11. bernardelli

Hangi Jeep

Ynt: Hangi Jeep Bu foruma yeni katıldığım için kullanımını sizler sayesinde daha ayrıntılı bir şekilde öğreneceğim. Benim bu aracı genelde arazi şartlarında kullanacağımı belirtmek isterim.Balıkta ve avcılıkta kullanacağım için 1 yıl içersinde 250 gün arazi ise 115 gün şehir içinde kullanırım...
  12. bernardelli

Diferansiyel kilidi

Ynt: Diferansiyel kilidi Dursun usta uyabileceğini hiç düşünmedim ama araştıracağım.

13. bernardelli

Hangi Jeep

Ynt: Hangi Jeep Aşağıda vermiş olduğum linklerde jeeplerin bütün teknik bilgileri mevcut kolaylık olabilirmi? http://www.jeep.com.tr/grand_cherokee/img/Grand_cherokee.pdf http://www.jeep.com.tr/cherokee/img/Cherokee_tr.pdf http://www.jeep.com.tr/commander/img/commander_tr.pdf...
  14. bernardelli

Hangi Jeep

Ynt: Hangi Jeep Göktuğ abi bütçe farketmez.Ama almışken vericez 100-150 milyar en azında benim oğlanı benim yaşa getirsin
  15. bernardelli

Hangi Jeep

Merhabalar Değerli Jeep Kullanıcıları, 2006 Yılı Aralık ayında almış olduğum mazda b 2500 4x4 aracımı değiştirmeyi düşünüyorum.Allah nasip ederse sıfır bir jeep almayı istiyorum.Avcılık ve balıkçılıkla ilgileniyorum.Genelde karşılaşmış olduğum arazi tipleri dağ,çamur,kum.Bu durumda Jeep...

16. bernardelli

Diferansiyel kilidi

Merhabalar Değerli forum kullanıcıları, Bende 2006 model 4x4 mazda b 2500 var.Bu araçta orriginal olarak diferansiyel kilidi mevcut değil.İnterneti taramama rağmen bir sonuca ulaşamadım.Sonradan bir kilit taktırmak mümkünmü ve ne gibi zorluklarla karşılaşırım.Yardımlarınız için şimdiden...
  17. bernardelli

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Emeğine sağlık Güzel paylaşım...
  18. bernardelli

Land Rover in yeni yüzü..

Güncel gazetelerde yayınlanan bir haberi sizlerle paylaşma gereksinimi duydum.Sanırım bu aracın hastası olanlar sabırsızlanacaktır. Yeni Defender geliyor Land Rover efsanevi arazi aracı Defender modelini 2013 yılında yenileyecek. 28 Ekim 2009 / 08:23 defenderaraziaraci Land Rover’ın üstün...

19. bernardelli

1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td

Ynt: 1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td Mükemmel bir araç yaratmışsınız güle güle kullanın...
  20. bernardelli

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Mükemmel güzellikte bir araç yaratmışsınız.Geçekten zevkiniz harika.Güle güle kullanın...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR