Arama sonuçlarınız

1. constantine_502

suzuki jimny manuel porya kilidi (hub) aranıyor...

araçlar bölümüne konu açmıştım ama aciliyeti sebebi ile burayada linkini vereyim arkadaşlar http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69667.0

2. constantine_502

suzuki jimny manuel porya kilidi (hub) aranıyor...

merhaba arkadaşlar.. en son araziye girdiğimizde dümdüz hafif ıslak çamurda kaldı kalcak ilerleyen jimny mi parkur sonu batınca anladık ki araç 4 çekere geçememiş :) daha önceden de 1 kere geçmemezlik yapmıştı ancak çok kayle almamıştım. durum böyle olunca ne zaman arazide bırakacağı belli...
  3. constantine_502

Aranıyor - Suzukı Samuraı 15" Alimunyum Jant

Ynt: Aranıyor - Suzukı Samuraı 15" Alimunyum Jant sağolun. jantları ilana koydum 15 gün önce biri aradı 10 gün sonra alıcam diye birdaha ses çıkmadı, dün sizinle konuştuk işte bu sabah da biri aradı ben jantları bugün almak istiyorum diye, öğlende aldı. zaten bu sitedenmiş arkadaş da sahibinden...

4. constantine_502

satılık yada 16" takaslı, 15" suzuki jimny jantı.

Ynt: satılık yada 16" takaslı, 15" suzuki jimny jantı. jantlar satılmıştır.
  5. constantine_502

Ynt: Aranıyor - Suzukı Samuraı 15" Alimunyum Jant jantlar satışmıştır. bilginize.

6. constantine_502

Ynt: Aranıyor - Suzukı Samuraı 15" Alimunyum Jant tabiki beklerim.

7. constantine_502

Ynt: Aranıyor - Suzukı Samuraı 15" Alimunyum Jant http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-suzuki-jimny-samurai-vitara-jant-36844619/detay ilan benim ilanımdır. ben 15" aldım aracıma. 30*9,5 15 takmak için ancak şu an bu ebat lastikten vazgeçtim. kendim kullanıcağım diye...
  8. constantine_502

Britpart Vinç

Ynt: Britpart Vinç ben suzuki jimny de 6000 liğini kullanıyorum, gayet memlunum. ancak hız istiyorsanız t-max derim. mekanik de sorun istemiyorsanız (boşaltma kolu özellikle) britpart derim. t-max in yanlış hatırlamıyorsam zamanında 9500 diye bir modeli vardı eğer 2. bir vinç gereği duyarsam...
  9. constantine_502

satılık yada 16" takaslı, 15" suzuki jimny jantı.

arkadaşlar araca büyük ebat lastik takarım diye aldığım, kumlatıp özenle boya ve epoksi vernik yaptırdığım 5 adet orjinal suzuki jantlarımı, daha ufak ölçüde lastik takmak için satmak yada 16" jant ile takas yapmak istiyorum. kafamdaki lastik 30*9,5 du ancak hem aracın üzülmemesi hemde kilit...

10. constantine_502

Satılık yada 16" Takaslı, 15" Suzuki Jimny Jantı

arkadaşlar elimde orjinal suzuki jimny jantları var, araca 30*9,5 lastik takmayı düşünerek aldık ama şu an vazgeçtik. jantların boyası temiz olduğu halde kumlama yapıldı ve yeniden suya dayanıklı olsun diye boya ve epoksi vernik atıldı. şuan boya işlemlerinden sonra hiç kullanılmadı lastik bile...

11. constantine_502

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? mehmet abi o kadar telefonda konuştuk övdün övdün :) şimdi sattım mı diyorsun :) tanımak isterdim bu aracı
  12. constantine_502

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? kuzeni kaşıntı tutmuş :) yarın sabah buluşalım dedi.. işten gelirken benzinimizi alıp lastik havalarına baktık. seviyorum seni jimny.

13. constantine_502

Hyundai ix35

Ynt: Hyundai ix35 2,0 motoru 85,000 lerde dolanırken 1,6 motorun aynı özelliklerde olanını 45,000 tl lere beklemeyin bence. sadece motor farkından fiyat yarıya düşmez. dediğiniz gibi 4x2 ve donanımsal olarak fakir bir araç getirirlerse ancak onu 45,000 gibi fiyatlara belki satarlar.
  14. constantine_502

yükseltmede neden teflon kullanılır?

Ynt: yükseltmede neden teflon kullanılır? teşekkür ederim ilginiz için :) teflon kullanacağız o zaman nabalım :)
  15. constantine_502

yükseltmede neden teflon kullanılır?

arkadaşlar gördüğümüz üzere bütün takozlu yükseltmelerde teflon kullanılıyor. bunun sebebi nedir? yani neden aliminyum değil neden demir değil?

16. constantine_502

Hyundai ix35

Ynt: Hyundai ix35 araç benim kuzenimin. tg plaka. hyundai den beklenmeyecek bir performansı ve konforu var (amortisör sertliği hariç).alırken çok düşündük ben hep karşı çıkmıştım hatta ama şuan çok memlunuz. arazisi nedir ne değildir bilemiyorum daha girmek nasip olmadı ancak çok da birşey...
  17. constantine_502

Satılık=> 5x139.7 8 İnç Ofsetli Jant ve 235/75/15 Nexen MT Lastik

Ynt: Satılık=> 5x139.7 8 İnç Ofsetli Jant ve 235/75/15 Nexen MT Lastik jantlar için özelden bir fiyat alabilir miyim. ambara verme şansınız var mı?
  18. constantine_502

jimny mi aldım :)

Ynt: jimny mi aldım :) teşekkür ederim :) dün sizle tanıştık sanırsam :)

19. constantine_502

Ynt: jimny mi aldım :) teşekkür ederim arkadaşlar. resim çekicek zamanım olmadı ki işten güçten. haftasonuna kadar da olabileceğini sanmıyorum ama en yakın zamanda çamurlu halini çekeriz :) kaporta kısmını hallettim sayılır :) kaskı yaptırdım bugün kafam rahat olsun diye. malum ablam ara sıra...
  20. constantine_502

Ynt: jimny mi aldım :) teşekkür ederim.. tanışmak dileği ile artık.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR