constantine_502
Ana Kamp
yaklaşık 3-4 gün önce jimny alma kararı vermiştim ama ufaklığından dolayı hep aklımda acabalar dolanıyordu. cumartesi bir jimny e bakmaya gittim araç hiç öyle minicik daracık ufacık göründüğü gibi değil. bana yeter de artar bile sonuçta kapının önünde yatcak ara sıra ablam kullancak ara sıra bende doğayı gezicem. cumartesi baktığımız ilk aracı çok beğendik ve pazarlığını yapıp kaparosunu verdik bugünde teslim aldık hatta şuan kapının önünde yatıyor
ne kadar masum duruyor. ilk sahibinden aldım, yaşlıca bir bayandan
çok ufak önden vurmuş birine işlem gören yada değişen yeri yok. çıktık geldik yola herkes yolda kafa sallar çok savurur gitmez dedi ama benim yavaş kullanmamdan mı anlamadım 110 a kadar hiç oynama yok yolda ve gayet de iyi gidiyor hatta şehiriçinde fazla yüklenince virajlarda drifte bile kalkışıyor. felaket bir ilgi çekiyor. motor sesi rölentideyken yok denecek kadar az park ederken camı açtığınızda çıkan ses sanki büyük motorlu araç kullanıyormuşsunuz gibi bir his veriyor ama fiorinoyla giremediğim yere bununla girdim
en çok da bu kısmını sevdim park derdim yok. şuan kapının önünde masum masum yatıyor
ama önünde onu bekleyen yükleme aşamalarını öğrenince hiç de öyle masum durmayacak gibi. uzun lafın kısası bugün çok memlun kaldım açıkcası beklemediğim bir yol performansı var ve beklemediğim kadar şirin
şuan için çok memlunum daha ilk günden birşey söylemek de yanlış olur ama sanırsam güzel bir araç aldım
iyi akşamlar herkese..