jimny mi aldım :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan constantine_502 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,127

constantine_502

Ana Kamp
Yer
istanbul/bayrampaşa/yıldırım
yaklaşık 3-4 gün önce jimny alma kararı vermiştim ama ufaklığından dolayı hep aklımda acabalar dolanıyordu. cumartesi bir jimny e bakmaya gittim araç hiç öyle minicik daracık ufacık göründüğü gibi değil. bana yeter de artar bile sonuçta kapının önünde yatcak ara sıra ablam kullancak ara sıra bende doğayı gezicem. cumartesi baktığımız ilk aracı çok beğendik ve pazarlığını yapıp kaparosunu verdik bugünde teslim aldık hatta şuan kapının önünde yatıyor :smiley: ne kadar masum duruyor. ilk sahibinden aldım, yaşlıca bir bayandan :smiley: çok ufak önden vurmuş birine işlem gören yada değişen yeri yok. çıktık geldik yola herkes yolda kafa sallar çok savurur gitmez dedi ama benim yavaş kullanmamdan mı anlamadım 110 a kadar hiç oynama yok yolda ve gayet de iyi gidiyor hatta şehiriçinde fazla yüklenince virajlarda drifte bile kalkışıyor. felaket bir ilgi çekiyor. motor sesi rölentideyken yok denecek kadar az park ederken camı açtığınızda çıkan ses sanki büyük motorlu araç kullanıyormuşsunuz gibi bir his veriyor ama fiorinoyla giremediğim yere bununla girdim :D en çok da bu kısmını sevdim park derdim yok. şuan kapının önünde masum masum yatıyor :smiley: ama önünde onu bekleyen yükleme aşamalarını öğrenince hiç de öyle masum durmayacak gibi. uzun lafın kısası bugün çok memlun kaldım açıkcası beklemediğim bir yol performansı var ve beklemediğim kadar şirin :smiley: şuan için çok memlunum daha ilk günden birşey söylemek de yanlış olur ama sanırsam güzel bir araç aldım :smiley: iyi akşamlar herkese..

Etiketler

Ynt: jimny mi aldım :smiley:

constantine_502' Alıntı:
teşekkür ederim :smiley: ufak arabanın masrafıda ufak olur mantığıyla aldım ama inşallah öyle olur :smiley:
Allah göstermesin, kaza yapmadıkdan sonra yağını suyunu benzinini koyun devam edin.
Zira kaporto parçaları oldukça pahalı.
Arabanızdan çamur eksik olmasın, tekerinede taş değmesin inşalah :smiley: Hayırlı olsun

Ynt: jimny mi aldım :smiley:

teşekkür ederim arkadaşlar.
resim çekicek zamanım olmadı ki işten güçten. haftasonuna kadar da olabileceğini sanmıyorum ama en yakın zamanda çamurlu halini çekeriz :smiley:
kaporta kısmını hallettim sayılır :smiley: kaskı yaptırdım bugün kafam rahat olsun diye. malum ablam ara sıra kullanırım dedi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR