Arama sonuçlarınız

1. CANADALI

CR-V Arazi Performansı...

Ynt: CR-V Arazi Performansı... Murat Bey ; Hacılıya giderseniz mutlaka benide arayınız. Ben de aracımı test etmek isterim..hemde eski ve yeni nesil crv'ler bir araya gelmiş olur.hep destek tam destek.. ;) Buda benim 2"soft modifiyeli 1998 ihtiyar..

2. CANADALI

Valla Kanyonu Gezisine Ne Dersiniz?

Ynt: Valla Kanyonu Gezisine Ne Dersiniz? Harika fotoğraflar tablo gibi.... elinize sağlık...
  3. CANADALI

Şile Bölgesi, Orman İçi ve Kumsalda Off-Road Gezisi (27 Temmuz 2009)

Ynt: Şile Bölgesi, Orman İçi ve Kumsalda Off-Road Gezisi (27 Temmuz 2009) Offf MithatCan... jetonum yeni düştü... yaşlanıyorum galiba... ;D ;D ;D

4. CANADALI

Ynt: Şile Bölgesi, Orman İçi ve Kumsalda Off-Road Gezisi (27 Temmuz 2009) Konu başlığı ne.. bulamadım Ali ...
  5. CANADALI

Ynt: Şile Bölgesi, Orman İçi ve Kumsalda Off-Road Gezisi (27 Temmuz 2009) Çok güzel kareler.... Kıskandımmm...

6. CANADALI

Ynt: Valla Kanyonu Gezisine Ne Dersiniz? Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) bile bu bölgeyi tanıyor... ekolojik bölge ilan etmiş.. ama malesef bizde PARAYI TANIYANLAR VE TAPANLAR çok olduğundan bu projede hayata geçecektir.... >:( >:( >:(

7. CANADALI

Ynt: Valla Kanyonu Gezisine Ne Dersiniz? Urvalı hemşerim....15 gün doldu..Resimleri merakla bekliyorummmmmm ;)
  8. CANADALI

İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)

Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009) Mithatcan Hayırlı olsun kardeşim senin adına çok sevindim.. cj yapmışsın... Bol çamurlu günlerde sorunsuz kullanmanı caanı gönülden dilerim..
  9. CANADALI

Devrim Arabaları'na Saygı...

Ynt: Devrim Arabaları'na Saygı... Affınıza sığınarak ; Devrim belgeselinden küçük bir alıntı ; 4 silindirli motorun, gövde ve başlığı Sivas Demiryolu Fabrikalarında dökülüp, Ankara Fabrikasında işlendi. Piston, segman ve kolları Eskişehir’de yapıldı. ne güzel dimi %100 Yerli.... Gurur...

10. CANADALI

Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009) Merakla fotoğrafları bekliyorummmmm.. neler kaçırmışımmmm

11. CANADALI

Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009) Dediğin gibi Hasan birdaha ki sefere inşallah.. ne yapalım zaman meselesi gönül isterdi erkenden buluşalım ama nasip degilmiş.... ;)
  12. CANADALI

Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009) Mesud Bey ; ben saat : 13:00 a dogru ordaydım. marmara üniversitesinin yakınındaki su alınan yerden yukarıdakı ormanlığa çıktım...ama kimse yoktu.. biraz turaladım. sonra nihat ustanın oraya gittim...

13. CANADALI

Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu

Ynt: Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu Buluşma yeri: Yeditepe Üniversitesi önü Buluşma saati: 08:30 1- sina a. / grand vitara 1.6 - standart 2- ali keskin /grand vitara 2,5 - standart 3- Imhoof /Willys tuzla 4- Engin /isuzu dmax std. 5- hasanfb / CJ-7 4.2 6- odin / polaris...
  14. CANADALI

Kayışdağı'nda Yağmur Sonrası Off-Road Gezisi (15 Temmuz 2009)

Ynt: Kayışdağı'nda Yağmur Sonrası Off-Road Gezisi (15 Temmuz 2009) Listeye yaz... ama ; Yarın saat :90:30 da dragostaki Sema hastanesinde randevum var.. ( ancak öglenleyin orda olabilirim. hatta daha öncede olabilirim )
  15. CANADALI

Kayışdağı'nda Yağmur Sonrası Off-Road Gezisi (15 Temmuz 2009)

Ynt: Kayışdağı'nda Yağmur Sonrası Off-Road Gezisi (15 Temmuz 2009) Ç.G.H. ( Çok Güzel Hareketler ) Bunlar Hasan Başka fotolarda bekliyoruz..

16. CANADALI

Scooter Trafik Tescil İşlemi Hakkında

Ynt: Scooter Trafik Tescil İşlemi Hakkında Sn. Gezent-i İlgi ve alakanıza çok tesekkür ederim Saygılarımla
  17. CANADALI

Scooter Trafik Tescil İşlemi Hakkında

Merhaba Arkadaşlar; Motorumu tescillemek ( plaka çıkartmak ) için trafik tescil müdürlüğünün internet sayfasına girdim.. biraz bilgi edinmek maksatlı... Yeni Kayıt (Faturalı) Araçlarda İstenen Belgeler ; Başlığı Altında aşağıdaki maddelerin sıralanmış olduğunu gördüm ancak burda...
  18. CANADALI

Ynt: Valla Kanyonu Gezisine Ne Dersiniz? Merhaba Serdar ; Bende Kastamonu Pınarbaşılıyım Yamanlar Köyünden ( fasyeden ) Bu kanyonu duymuştum ama gitmek hiç nasip olmadı. çevresini az çok biliyorum doga haikası bir yer ama Başka resimler mevcutsa mutlaka eklemelisin ( çok yetersiz )...

19. CANADALI

Hangi Motor Yağını Kullanmalıyım !!!

Ynt: Hangi Motor Yağını Kullanmalıyım !!! Tanju Bey, Murat Bey ; Verdiğiiz Bilgiler için çok teşekkür ederim.. _ hava filtresi 2.000 kmde bir degişecek _akü besleme ünütesi de anlaşıldı.. _4 zamanlı motorlar için 10/40 tam sentetik yağ maximoto oda ok. _ motoru takoza kaldırmak, bir sehpa...
  20. CANADALI

Hangi Motor Yağını Kullanmalıyım !!!

Merhaba Arkadaşlar Tek silindir,4 zamanlı hava soğutmalı ersi (yiben YB50QT-3) marka scoterım var..50 cc Öncelikle şunu söyleyim.. motordan hiç anlamam. sadece yazlıkta kullanmak için aldım.. Kullanım şartları ,arazi yapısı nedeni ile tozlu bir ortam olacak ( asvalt pek yok ) . ve senede...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR