Arama sonuçlarınız

1. Aksel

navigasyon a güvenip dağa çıktım ve kayboldum

selam arkadaşlar dün sapanca daki dağlara çıkayım dedim navigosyana güvenip tam zirvede baüğlantı kesildi...harita dijitalleşmemiş dedi.. ve kaybolduk soğucak yaylasını zor bulduk biri tarif etti ve tem e indikl..... bu cihazlar böylemidir...daha profesyoneli hangisi bana yardımcı olursanız...

2. Aksel

Discovery 1 Orijinal Çeki Demirini Ruhsata İşleme Problemi

Ynt: Discovery 1 Orijinal Çeki Demirini Ruhsata İşleme Problemi yok bulamadım...burada çeki demiri + proje + ruhsata işleme var maaliyeti aşıyor 1200 euro cıvarında.... zaten iş icabı izmirede gidiyorum hallederim sanırım saol
  3. Aksel

Ynt: Discovery 1 Orijinal Çeki Demirini Ruhsata İşleme Problemi teşekkür ederim arkadaşım .... telefon ettim .....izmire gitmem gerekiyor halledebiliriz dediler....

4. Aksel

Ynt: Discovery 1 Orijinal Çeki Demirini Ruhsata İşleme Problemi sertan bey bende dede çeki demiri var fakat aynen işli değil istanbul dan gidip izmire yaptırabilirmiyiz işlet me işini ruhsata sorma imkanınız varmı... teşekürler
  5. Aksel

93-95 Grand Cherokee ZJ'lerde Işıl Işıl Bir Gösterge Tablosu

Ynt: 93-95 Grand Cherokee ZJ'lerde Işıl Işıl Bir Gösterge Tablosu teşekkür ederim google dan buldum ve konuştum getirin bakalım dediler......

6. Aksel

93-95 Grand Cherokee ZJ'lerde Işıl Işıl Bir Gösterge Tablosu

Ynt: 93-95 Grand Cherokee ZJ'lerde Işıl Işıl Bir Gösterge Tablosu tam adres ve telefonu varmı cd yi yaptıysa radyo yu da yapabilirmi ona göre sökmem lazım.......boşuna sökmeyeyim

7. Aksel

zj radyo çalışmıyor

Ynt: zj radyo çalışmıyor teşekkür ederim
  8. Aksel

zj radyo çalışmıyor

selam benim arabanın radyosu bozuldu hiç ses gelmiyor cd çalışıyor.... anadolu yakasında zj radyo tamiri yapacak kimse varmı bilen varsa lütfen yardım etsin şimdiden teşekkürler
  9. Aksel

zj için mercekli zenon far

Ynt: zj için mercekli zenon far kapı da teslim olarak siparişi verdim netten bu sabah aradılar....bu ürün için kapıda teslim yokmuş...ya havale yada kredi kartı ile netten satış varmış bende pek sıcak bakmıyorum netten ödemeye....... tamam resimde güzel aldım taktım diyelim bu seferde jeep in...

10. Aksel

Ynt: zj için mercekli zenon far ebay da 299 usd buradan 531 tl ye aldım

11. Aksel

Ynt: zj için mercekli zenon far eski zenonları taktırdığım yere geri verebilirim sorun olmaz...... tabiiki yenileri takınca çekerim resimleri.....görüşürüz teşekkürler gene
  12. Aksel

Ynt: zj için mercekli zenon far teşekkürler mert birincioğlu yardımların için senin sayende buldum ve satın aldım inşallah 1-2 gün içinde elime ulaşır....

13. Aksel

Ynt: zj için mercekli zenon far e bay daki angel farları yapan firmanını türkiyede de satıcısı var buldum... e bay dan almaya gerek yok.... www.modifiye.com.tr / 0312 442 77 85 farların resminini de ekliyorum........
  14. Aksel

Ynt: zj için mercekli zenon far ebay dan almak ne kadar güvenli .onuda bilmiyorum.........
  15. Aksel

Ynt: zj için mercekli zenon far valla canavar gibi e bay dan mı alsak çok güzel

16. Aksel

Ynt: zj için mercekli zenon far tamam diyelim flexiglas yaptık far camına bu seferde mercek in dışında kalan yerler sırıtacak gibime geliyor.......
  17. Aksel

Ynt: zj için mercekli zenon far deneyerek bulacağız sağlam birşeyler..... bakalım ne çıkacak ortaya.......
  18. Aksel

Ynt: zj için mercekli zenon far mert bey mercekli de karşıdan gelen araç sürücülerin gözünü almıyor.. çünkü direkt asfaltı aydınlatıyor ama dediğin gibi desenli camlar sayesinde tam istediğim gibi değil...düz cam yapan birini buldum...örnek vereceğim yapacak ama...göreceğiz..

19. Aksel

Ynt: zj için mercekli zenon far tamam koyarım tabiiki aslında düz cam olsa daha iyi olacak ama düz camda yaptıracağım
  20. Aksel

Ynt: zj için mercekli zenon far arkadaşlar zj mercek tamamlandı

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz