Arama sonuçlarınız

1. Y

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011) evet kuş sesleride manzaranın bonusu oldu :) ayrıca arşivimde gecenin karanlığında gölette çıldırmış bir şekilde hep bir ağızdan vıraklıyan kurbağa sesleride var ama tavsiye etmiyorum kimseye :) o yüzden yüklemedim.

2. Y

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011) Birçoğumuz malesef sabahın erken saatleride gölün bize sunduğu manzarayı uykuya feda ettik:) neyseki sizin için kaydettim, buyrun sabahın ilk saatlerindeki göl manzarası. http://www.youtube.com/watch?v=SbvVg3P6hjk
  3. Y

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011) iki büyük otobüs firmasına sordum yarın sabaha bilet kalmamış artık yarın sabah erkenden evden ya nasip deyip çıkıcam insallah kartal köprüde, yeri olan bir otobüs bulurum bu vesileyle sesimi duyan ve arabasında...

4. Y

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011) Arkadaşlar merhaba, istanbul anadolu yakasındayım aracında misafir kabul edecek arkadaşların teklifleri itinayla değerlendirilir, sevgi ve saygı cerçevesinde mutlu bir haftasonu diliyorum herkese. telefonum...
  5. Y

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

6. Y

Şahinderesi Kanyonu (12 Ağustos 2010)

Ynt: Şahinderesi Kanyonu (12 Ağustos 2010) Ya arkadaşlar ben iddaa ediyorum sizce abartmış oluyormuyum. Ben diyorum ki bizim ülkemiz gibi her köşesinde başka bir güzellik, başka bir özellik olan başka bir coğrafya oldunu sanmıyorum diyorum. Bilmediğimiz kim bilir daha neler var keşfedilmeyi...

7. Y

İspanyadaki Ölüm Vadisi

Ynt: İspanyadaki Ölüm Vadisi İlk gördüğümde resmen şok olmuştum ve merka edip araştırmış, aşağıda paylaştığım bilgiye ulaşmıştım. Adrenalin patlaması yaşatıcak bir yer ve kesinlikle çelik gibi bir motivasyona gerek var hem izlerekn hem orda olunca :) KRAL YOLU - EL CAMINO DEL REY Kuşkusuz...
  8. Y

Yeşil Almus'um

Ynt: Yeşil Almus'um Mondial tebrikler doğru tahmin, sen nezaman gezdin buraları, nerelisin?
  9. Y

Yeşil Almus'um

Ynt: Yeşil Almus'um Erhan kardeş fotolar 2010 auğtos tarihli.

10. Y

Yeşil Almus'um

11. Y

Gezenbilir Tokat Grubu

Ynt: Gezenbilir Tokat Grubu Herkese merhaba, Ad - Soyad: Yunus Develi Doğum Tarihi Ve Yeri: 1981/istanbul Memleket: Almus / Tokat İlgi Alanı: avcılık, dağlar, taşlar, yaylalar, bilgisayar, otomobil İstanbul/kartalda yaşıyorum. Kartal/yakacık Avcılık ve Atıcılık Klübüne üyeyim.
  12. Y

Asya Kıtasının en Derin Mağarası Olan Antalya'daki Suluin Mağarası

Ynt: Asya Kıtasının en Derin Mağarası Olan Antalya'daki Suluin Mağarası bu bahsi gecen dalış gerçekleştimi , kaç metreymiş acaba.

13. Y

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011)
  14. Y

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) Sedat abi teklifin için çok teşekür ederim, süper olur benim için, zaten seninle konuşacaklarım vardı :) . o halde c.tesi görüşmek üzere ben cepten ulaşırım sana. Telefon numaran değişmemiştir umarım.
  15. Y

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) Herkese merhaba, Geçen sene yapılan kış kampını kaçırmam sebebiyle bir sendir iple çektiğim kamp nihayet geldi çattı. Ve dün büyük bir hevesle soluğu adrenalin outdoor mağazasında aldım, gezenbilir üyesi olmamın avantajını...

16. Y

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010) Devam...
  17. Y

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010)

Hep beraber nice Cumhuriyet bayramlarına !!!!
  18. Y

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010) 1- Esra Akeroğlu ( Renault) 2- Murat VURAL ( HONDA Enduro Motosiklet ) Kocaeli 3- Berk Gemicioğlu (VW Transporter T3) 4- Can Uğurlular (Range Rover) 5- Nadir Uğurlular (Mercedes G/Acmat) 6- Umut Kaptan LR Defender Sancak Gemisi...

19. Y

Tek Bir Hayat Var; Onu Yaşa - LR Series 1976

Ynt: Tek Bir Hayat Var; Onu Yaşa - LR Series 1976 Emeğinizin karşılığını almışsınız tebrik ederim. Sakıncası yoksa aracı bu hale getirmenin size maliyeti ne oldu yazarsanız sevinirim.
  20. Y

Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (06 Şubat 2010)

Gİttik, gördük, geldik ;) Çok zevkli bir etkinlik oldu, bizede bu organizasyonda emeği geçen bütün arkadaşlara tesekur etmek lazım oldu.Ama ayrıca özellikle Zerrin arkadaşımızın bizi eniyi şekilde ağırlamak adına gösterdiği üstün performansı için ayrıca teşekkürü kendi adıma etmek istiyorum ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

SON KONULAR

Geri