Arama sonuçlarınız

1. nitroces

Satılık Mitsubishi l200 için ön yükseltme getleri

Ynt: Satılık Mitsubishi l200 için ön yükseltme getleri Satılmıştır.

2. nitroces

Satılık l200 dodik

Ynt: Satılık l200 dodik nikelajlı bağlantı vidaları vrmı? fiyat nedir? teşekkürler.
  3. nitroces

arazi lastiği at ve mt bfgoodrich

Ynt: arazi lastiği at ve mt bfgoodrich 265-75-16 At ve mud fiyat verirmisiniz 4 adetiçin. Nakliye dahil mi?Konya -Akşehir teşekkürler.

4. nitroces

kullanışlı bir römork yapmak.

Ynt: kullanışlı bir römork yapmak. elinize sağlık, ne kadara mal ettiniz?
  5. nitroces

Navigasyon ekranında Google Haritasını Gerçek Görüntülerini Kullanan program

Ynt: Navigasyon ekranında Google Haritasını Gerçek Görüntülerini Kullanan program takip

6. nitroces

Ynt: Satılık Mitsubishi l200 için ön yükseltme getleri huma oto dan aldım 2 ön amartisor 2 ön helezon fiyat konusunda firma sahibi Adnan Beyin başkabir topikte yazdıkları: ön helezon takımı vinç ve vinç tamponu durumuna göre değişiyor, daha net konuşmak gerekirse ön tarafta bulunacak yük...

7. nitroces

Dev Suzuki Projesi

Ynt: Dev Suzuki Projesi merak ettim,bende de takip ediyorum.
  8. nitroces

Ynt: Satılık Mitsubishi l200 için ön yükseltme getleri Süspansiyon daha iyi konuma geldi.Aracın bozuk yollardaki get ile yükseltilmediki sert süspansiyonu kabul edilebilirlik sınırlarında yumuşadı. Asvalt yollarda ise binek otomobil konforunda bir bozulma olmadı.Hatta virajlarda ofsetli jant...
  9. nitroces

2006 model ve sonrası L200 triton modeli için ön helezonlar üzeri 3.5 cm lik getler satılıktır. Kendi aracımda kullandığım getleri satıyorum.Sadece helezonlar sökülüp üzerine monte edilecek.ölçülerinde ve kullanıma hazır. sağ ve sol olmak üzere iki adet demir olup, yüksekliği 3.5 cm dir.aracın...

10. nitroces

KENWOOD TM-D710 A SATILIK

Ynt: KENWOOD TM-D710 A SATILIK Arkadaşlar 750 lira sizce gerçekcimi. Yenisi 1900 tl civarı. Hangi amatör bu cihaza sahip olurda bu fiyata satar?

11. nitroces

98 vitara v6 gaz kelebek pozisyon sensörü

Ynt: 98 vitara v6 gaz kelebek pozisyon sensörü ben 0 almıştım.
  12. nitroces

Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara :) vinçle birkeresinde kaldırmıştım.4 palanga dedim ya elle çekmeyi düşüğnüyorum:)

13. nitroces

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara kurban da dana için 4 lü palanga yapmayı düşünüyorum danayı tek hamle ile ayaklarından kaldırabilmek için:)
  14. nitroces

Ynt: 98 vitara v6 gaz kelebek pozisyon sensörü bakınız eyyüp arkadaşım ebay gibi yurt dışı sitelerde türkce isimle aradığınız şeyi bulma şansınız yok. Size daha önce de söyledim sanırım dikkat etmiyorsunuz.Parça adından daha önemlisi parçanın üzerinde yazılan kod, o kod a göre...
  15. nitroces

Ynt: 98 vitara v6 gaz kelebek pozisyon sensörü parçanın gelme süresi yaklaşık 10-15 gün sürüyor.yurt dışından gelen ürünleri ptt kargo eve kadar teslim ediyor.Tabi ups gibi özel kargo lar seçilmedi ise. ilk andaki alış verişde ödediğiniz ücretten başka birşey ödemiyorsunuz. gümrük, 75 euroyu...

16. nitroces

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara Bu da benim imalatım 100/100 handmade. demir lamada metrik diş var siğer somun ve pul kontra. 15 tl fırdöndülü çeki. 2 tl rulmanlı teker. 5 tl demir kaynak vs. toplam 22tl
  17. nitroces

Ynt: 98 vitara v6 gaz kelebek pozisyon sensörü Bakın bizede gaz sensörü için yaklaşık 1000 1500 tl arasında bir ücret istediler servis elemanları. . ,Ancak parça kodunu sanayide söküp aldım üzerinden .Daha sonra ebay den sipariş verdim.Ebay e kayı olup üyelik aldığınızda üyelik bilgilerinde...
  18. nitroces

Ynt: 98 vitara v6 gaz kelebek pozisyon sensörü ancak parça kodu önemli bizimkinde kod AFH55M-13 bu idi parçayı söküp koda göre arayabilirsin.parça koduna dikkat et. amerikada vitaralar, sidekick adı ile üretiliyor.

19. nitroces

Ynt: 98 vitara v6 gaz kelebek pozisyon sensörü eyyüp getirtebileceğin link aşşağıda http://www.ebay.com/itm/AFH55M13-AFH55M-13-Mass-Air-Flow-Sensor-Meter-Suzuki-Esteem-Sidekick-Aerio-Chevy-/110854516298?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item19cf71ae4a&vxp=mtr...
  20. nitroces

akıllıca ,çok beğendim .uygulayacağım. teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.