98 vitara v6 gaz kelebek pozisyon sensörü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nitroces Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,570
Ynt: 98 vitara v6 gaz kelebek pozisyon sensörü

oğuz hekimoğlu,usta sen benim istediğim parçayı getirtebilirmisin ben senden alsam bu kıyağınıda unutmam,ben hiç alışveriş yapmadım ebaydan kesin sıkıntı yaşarım yardımcı olursan çok sevinirim 05359342515 bu numaradan ulaşabilirsin bana

Etiketler

parçanın gelme süresi yaklaşık 10-15 gün sürüyor.yurt dışından gelen ürünleri ptt kargo eve kadar teslim ediyor.Tabi ups gibi özel kargo lar seçilmedi ise.

ilk andaki alış verişde ödediğiniz ücretten başka birşey ödemiyorsunuz. gümrük, 75 euroyu geçerse kargo dahil ödediğiniz ücret çıkabiliyor extradan.Ancak ben şimdiye kadar çevremde ödeyen görmedim.Ancak sitede yazılanlardan duydum.

Bir başkasının getirme olayı şöyle :herkesin yeni çıkan kanuna göre 5 hakkı var yıllık.Ben şu an doldurdum mesela .Sıkca alış veriş yapan arakadaşlar için başkası adına sipariş vermek sıkıntı olabilir.

usta bazı sitelerde okudum gümrüğü filan takılıyormuş bazı ürünler oğraştırıyormuş gidip alması,bide ödemeyi kredi kartından yapsak olurmu yoksa dolar hesabımı açmamız lazım,bide aradığım parçanın ismini türkçe yazıyorum çıkmıyor ingilizceye cevirip öylemi aratmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

bakınız eyyüp arkadaşım ebay gibi yurt dışı sitelerde türkce isimle aradığınız şeyi bulma şansınız yok.
Size daha önce de söyledim sanırım dikkat etmiyorsunuz.Parça adından daha önemlisi parçanın üzerinde yazılan kod, o kod a göre aramalısınız.Aksi takdirde farklı bir parça gelir.Aynı tip aynı model araçda bile, aynı isimli, ancak farklı parça kodu le çalışan yani farklı işleyiş mekanizması olan parçalar olabiliyor.
Yurd dışından aldığınız parçanın iadesi çok zor bu sebeple tam isabet yapman gerekiyor.Arızalı parçayı söküp kodunu al ona göre ara.

İngilizce bilmiyor isen google translate ile aradığın parçanın türkce ismini ingilizceye çevirebilirsin yakın bir tercüme olur.
Ben paypal diye bir site var oraya üye oldum orası çok güvenilir bir site kredi kartı numaramı oraya verdim oda sanal kart olusturup.Ebayden siparişin geldiğinde paypal a evet parça geldi öde diyorsun par satıcıya ondan sonra ödeniyor.

usta numarasıyla buldum parçayı ama 2.el çıkma bir parça sende öylemi almıştın sıfırı yok galiba

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,966
Kaydolan Son Üyemiz
Baki42

Çevrimiçi üyeler