Arama sonuçlarınız

1. nitroces

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot fm 21 de 27.215 frekansata da cok kişi bulursun.kamyonculardan tutta antalya trabzon adana sabit istasyonlara kadar. am 11. kanalda türkiye ortak buluşma kanalı..

2. nitroces

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot havada bol görüşmeler.... telsizin i zoe durumlarda değil iyi zamanlarda kullanman dileği ile. bu arada kasım ayında amatör telsizcilik sınavı var mutlaka gir belgeni al.telsizi bir bulaştımı bırakamassın . sınav zor derler ama kolay.... yalın.
  3. nitroces

Sportage'im Siyah Duman Çıkarıyor - Atıyor ?

Ynt: Sportage'im Siyah Duman Çıkarıyor - Atıyor ? aracınız kaç km de?orjinal kilometresimi? almadan önce yetkili bir serviste bilgisayar kontrollerini yaptırdınızmı?

4. nitroces

Gitti Gidiyor'daki Vergi Borcu ?

Ynt: Gitti Gidiyor'daki Vergi Borcu ? sevgili oğuz bey sizin 94 senesinde kapattığınız ve vermediğiniz evrak ile bahsi geçen sitelerde bir tüketici olarak yapılan alış veriş şekli farklı şeyler.dedimya tüketici alım satımları ile şirket veya kar amaçlı internette dükkanlaşmayı...
  5. nitroces

Gideros Koyu

Ynt: Gideros Koyu sinop amasra sahil yolu üzerinde bende görmüştüm bu koyu süper bir yer. tatil için program yapanlara duyurulur mutlaka görün derim.amasra-sinop arası asvalt ama dar bişr okadarda zevkli bence herkezin o yoldan en az 1 kez geçmesi gerekir.. teşekkürler.

6. nitroces

Gitti Gidiyor'daki Vergi Borcu ?

Ynt: Gitti Gidiyor'daki Vergi Borcu ? Bu konu ile ilgili mali müşavirim ile konuştum.SAhibinden,gittigidiyor gibi sitelerde tüketici olarak ,kullanılmış 2. el eşya ve aletlerin devrinde satışında bir problemin olmayacağını,ancak bunu ticarete döküp gelir kaynağı iş olarak işleten şahıslar...

7. nitroces

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi Snorkel in yakıta bir olumsuz etkisi oluyormu ?Yakıt sarfiyatında artış oluyormu? Teşekkürler..
  8. nitroces

2009 L200 yedek parça

2009 model l200 dörtlü flaşör düğmesinin, bir şekilde arkadaki soketi kırıldı.içine yay gibi bir aksamı var. servise sormadım ancak cıkmacılarda bile bir hayli pahalı. nasıl temin edebileceğim hakkında bilgisi olan varmı?veya temin edebilecek bir arkadaş. Teşekkürler. Yalın..
  9. nitroces

kasko ındırımı hakkında

Ynt: kasko ındırımı hakkında Evet malesef her yıl aynı işlemleri tekrar yapmanız gerekiyor. Yalın.

10. nitroces

Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar

Ynt: Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar Bahsetiğim konu o değildi tuğrul bey.Sanırım çok açıklayıcı yazmadım.gps e hepsini attığımızda doğru hepsi bir harita oluyor.aynı anda açılıyorlar. ancak benim sorduğum gps e atmadan önce tek bir harita olarak hepsini...

11. nitroces

sandiaogo 1200

Ynt: sandiaogo 1200 almak isteyen arkadaşlar; en son olarak son 100 tl ye verebilirim.anten hiçbir sorun yoktur. swr1.3 olarak ayarlanmıştır teşekkürler
  12. nitroces

Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar

Ynt: Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar cok güzel raster haritaları olusturuyorum.bunlar hepsini açınca geniş bir alanda gpsimde google earth haritasını görmeme imkan sağlıyor. ancak şimdi ki sorun :)bu işlerde sorun bitmez.bütün bu haritaları tek harita...

13. nitroces

HF Kısa Dalga Telsiz Arıyorum (Alınık)

Ynt: HF Kısa Dalga Telsiz Arıyorum (Alınık) HF all mode yaesu ft817 var elimde.istersen devredebilirim...750 tl TB5BAA
  14. nitroces

Zetagi 200watt lineer Takoz

Ynt: Zetagi 200watt lineer Takoz araç için olan satılmıştır. zetagi bv 135 lineer satışı devam ediyor.
  15. nitroces

President George sabit telsiz

Ynt: President George sabit telsiz Biliyorsunuz bu tip cihazlar artık üretilmiyor.bende başka bir kullanıcıdan aldım yaklaşık 1 sendir kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım.profosyonelce uygulanmış.sorun olacagınıda düşünmüyorum.ancak dikkatli olunmasında fayda var.swr ayarlarının ve sistemin...

16. nitroces

Ynt: President George sabit telsiz evet.ancak bu tip cihazlarda birtakım modifikasyonlar yapılabiliyor.rf power modification sonucunda 50w diyor ancak ben onu alamadım. frekans durumuna gore 20-25 watt alınıyor. rf power mod. http://malzev.tripod.com/cb-radio/georg_.htm uyarınız için...
  17. nitroces

Ynt: President George sabit telsiz telsiz alıcının ödeme yapmaması sebebi ile tekrar satıştadır.
  18. nitroces

Zetagi 200watt lineer Takoz

Ynt: Zetagi 200watt lineer Takoz zetagi bv 135 lineer 26-30 mhz de çalışır.2 lambalıdır. giriş güçleri :1-10 Watt AM-FM 1-20 Watt SSB çıkış gücü:100-200W AM 200-400W SSB (pep) çıkış anten rezonansı ve kullanılan kablo kalitesi ve çıkış yapılan frekans...

19. nitroces

sandiaogo 1200

Ynt: sandiaogo 1200 Fiyat 150 tl olarak revize edilmiştir.
  20. nitroces

Ynt: President George sabit telsiz Satılmıştır....

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR