Arama sonuçlarınız

1. nitroces

sandiaogo 1200

Ynt: sandiaogo 1200

2. nitroces

sandiaogo 1200

Araç için gerçekten çok kazançlı ve dayanıklı bir anten.bilenlere sorarsanız 2 anten den birtanesini kesin sandiago 1200 derler. 2 tane 1.95 lik anten çubuğunun var.2 tanesini de orjinal paketi ile yollayacağım.2sindede eğilme bükülme yoktur.zaten oyle kolay kolay bukulecek eğilecek malzeme...
  3. nitroces

Zetagi 200watt lineer Takoz

Ynt: Zetagi 200watt lineer Takoz araç için olanda mrf455 var. çok temiz bir durumda.indirim düşünmüyorum.

4. nitroces

zetagi mod 202 swr metre-anten tuner

zetagi mod 202 cb 26-28mhz frekansında çift ibreli swr mt. 10w-100w-1kw da ölçüm yapar. temiz sorunsuz bir cihazdır. anten tuner swr de sorun yaşıyorsanız 1-1 çözümdür.kablo kesmeye ve çatıda anten ayarına son. 2 cihazımda ihtiyaç fazlası olduğundan satılıktır. 150tl.
  5. nitroces

President Black Pirate Fiber Anten5/8

Söylemeye gerek yok şu an piyasada bundan en iyi yok. 5/8 dalga boyunda 5 radyalli fiber çatı anteni. 5,27 mt. 26-28 mhz frekanslarında cb anten swr 1.2 kazancı 9.9 db ağırlığı 2.6 kg 200 tl.

6. nitroces

Zetagi 200watt lineer Takoz

Sesimi uzaklara duyuramıyorum diye düşünüyorsanız tam istediğiniz cihaz. Konuşma telsiz çıkış gücünüzü 200watt a cıkarın ssb ve fm modlu. iki lambalı.çok az kullanılmış. arızası olmayan temiz bir alet. 200 tl. araç için mrf li 150 watt var oda 100 tl.

7. nitroces

President George sabit telsiz

AM-FM-LSB-USB modları vardır. üzerinden swr ayarı yapabilirsiniz. araç içi kullanımlar için ekran orjinal yeşil ve turuncu cift renklidir. rf kazanç-power,mic kazanç özelliği vardır. gürültü bastırmak için hi cut vardır. nb/anl tusu ile otomatik gürültü keser. roger bip özelliği vardır...
  8. nitroces

Amatör Telsizcilik Ders Ve Sınav Notları

Ynt: Amatör Telsizcilik Ders ve Sınav Notları http://www.antrak.org.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=35&Itemid=49 linkindeki antrak ın kitabına ve http://www.tacallbook.org/ adresindeki online sınava hazırlanmanız yeterli olacaktır. ben bu iki kaynağa 2 gün çalışarak 66 puan...
  9. nitroces

YAESU ATAS-120 anten

Ynt: YAESU ATAS-120 anten bu antenden bende arıyorum ulabildinmi?

10. nitroces

Scooter İle Eskişehir-Kaş

Ynt: Scooter İle Eskişehir-Kaş Süperrr. Masamda duran 2-3 gazete haberini okuduktan sonra içim kararmıştı.Güne gezi notlarını okuyarak başlamak kondisyonumu en üst noktalara çıkardı. okurken çok büyük keyf aldım.Tebrikler.

11. nitroces

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot gökhan bey vermiş olduğunuz bilgi için teşekkür ederim.
  12. nitroces

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot evet bir hayli etkiliyor özellikle şehir içinde .şehir dışı ortalama aynı. benimde şehir içi 9.5- 10 lt.şehir ler arası yolda sürat ve yol durumuna gore değişiyo.örneğin düz sayılabilecek bir cift yoldda yani rampa ların az olduğu yerlerde 90 km hızla 8lt ye kadar...

13. nitroces

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot 33' de yakıt sarfiyatın ortalama nekadar?
  14. nitroces

Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar

Ynt: Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar vantage point ile yükleyebilirsin
  15. nitroces

Denizlerdeki Rip Akıntısı

Ynt: Denizlerdeki Rip Akıntısı Rip akintilari ile ilgili ilk uyariyi sinopta gordum.sinoptan hamsilos koyuna giden kiyi seritinde ki sahilde bize sundugunuz uyari levhalarindan var.ancak cok aydinlatici degil.vermis oldugunuz bilgiler icin tesekkurler.

16. nitroces

Mitsubishi L200 4X4 Çift Kabin Instyle AT

Ynt: Mitsubishi L200 4X4 Çift Kabin Instyle AT 2009 l200 4*4 aracım var 2 senedir çok memnunum, daha önce sırası ile lada niva ,99 v6 vitara ve td5 kullandım.niva beni çok tatmin etti çünki normal bir nivalıktan çıkmıştı okdar çok değişiklik yapmıştımki.td5 tatmin etmedi.vitara V6 dan çok...
  17. nitroces

Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar

Ynt: Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar tam istediğim uzun zamandır aradıgım bir program.tesekkurler.ancak şansızlık google a yasak geldi google earth ü açamıyorum
  18. nitroces

Sıfır Kutusunda Dual Band Amatör Telsiz (144/430 Twin RX) 190 TL.

Ynt: Sıfır Kutusunda Dual Band Amatör Telsiz (144/430 Twin RX) 190 TL. peki o tx ve rx yapılması yasak frekansları silebiliyormuyuz.pc bağlantısı olmadan.

19. nitroces

TC Kimlik Nosu Verilmeli mi?

Ynt: TC Kimlik Nosu Verilmeli mi? hiçbir şekilde vermemek gerek.Tc kimlik no su ile herşey yapılabilir,bu uygulama çok iyi ancak kötü amaçlı kişiler içinde ulunmaz bir fırsat.
  20. nitroces

Sıfır Kutusunda Dual Band Amatör Telsiz (144/430 Twin RX) 190 TL.

Ynt: Sıfır Kutusunda Dual Band Amatör Telsiz (144/430 Twin RX) 190 TL. butun vhf uhf kanallari dinliyebiliyormu.112 ve polis dahil.pc program kablosu varmi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR