Arama sonuçlarınız

1. ykp81

CJ7 Kalkışta Titreme Sorunu

Ynt: cj7 kalkışta titreme sorunu bugün birkaç ustaya sordum. tabi çoğu değişmesi lazım diyerek işin içinden çıktılar.ama daha 500km önce değişmiş debriyaj komple.sonra başka bir usta baskı yüzeyinin pürüzlü olmasından sadece kalkışta titreme yapar bi zararı yok dedi. artık ustalar hep yenisini...

2. ykp81

Ynt: cj7 kalkışta titreme sorunu yolda giderken titreme yok şaftta balans olduğunu sanmıyorum hasan. sadece kalkışta can sıkıcı bir titreme yapıyor kavrama sırasında. debriyajdan ayağını çekene kadar sürüyor çekince kesiliyor.
  3. ykp81

Ynt: cj7 kalkışta titreme sorunu baskı balatayı eski sahibi yeni değiştirmiş bitik olma ihtimali zayıf ama yağlamış dediğiniz ne anlama geliyor. yağladıysa değişmesimi gerekiyor yoksa tamiri bakımı temizliği varmı?

4. ykp81

Ynt: cj7 kalkışta titreme sorunu şaft mafsalını geçen hafta değiştirdim. motor takozlarını ve lastik havalarınıda kontrol ediyim. lastiklerde kaç hava olması lazım? 33x12.5x15
  5. ykp81

arkadaşlar benim araç kalkarken çok titriyor acaba normalmi yoksa giderilebilir bir sorunmu. ya da lastiklerin büyük olmasından olabilirmi? 3 ileri ama hangi şanzuman var bilmiyorum.

6. ykp81

Ensonunda benimde bir jeep cj7'm oldu

Ynt: Ensonunda benimde bir jeep cj7'm oldu hayırlı olsun güle güle kullanın. bol çamurlu günler..

7. ykp81

CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim

Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim anladığım kadarıyla kilit yok benim araçta. çünkü bütün güç boştaki tekere aktarılıyor:(
  8. ykp81

Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim arazide iyi bir lastik ama asfaltta tehlikeli özelliklede yağmur varsa.
  9. ykp81

Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim

10. ykp81

Ynt: CJ7 ile İlk Off-Road Denemelerim videoları bir türlü ekleyemedim >:(

11. ykp81

12. ykp81

13. ykp81

14. ykp81

ancak akşamüstü vakit bulabildiğim için aceleyle küçük bir gezi yaptık. hem aracı biraz tanımış olduk hemde eğlendik.
  15. ykp81

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? şaft mafsalı kilometre teli ve sağ alt rotil aldım yarın sanayide takılacaklar...

16. ykp81

Sonunda Ben de Bir CJ7 Aldım

Ynt: Sonunda Ben de Bir CJ7 Aldım saolun. 3.8 değil 4.2 motor en hacimlisinden ;)
  17. ykp81

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? kalerüfer motoru yanmış onu değiştirdim, üzerindeki direksiyonu çıkarıp bir zamanlar saxo vts'te kullandığım omp spor direksiyonu taktım ve lpg montajı için sakarya elbirlik lpg servisine bıraktım. bunları haftasonu yaptım ama anca yazabildim :)
  18. ykp81

Jeep CJ Serisi Amansız Bir Hastalık mı? Neden Bu Masraflar ?

Ynt: Jeep CJ Serisi Amansız Bir Hastalık mı? Neden Bu Masraflar ? mesela yolda giderken sizi sollayan araçlar yavaşlayıp aracı inceleye inceleye gidiyorlar bu çok güzel bir his. cj-7'mi yeni almama rağmen hemen farkettiğim bir durum bu. çok güzel araçlar bunlar, hepsi birer şaheser.. bakmaya ve...

19. ykp81

Sonunda Ben de Bir CJ7 Aldım

Ynt: Sonunda Ben de Bir CJ7 Aldım teşekkürler hepinize.. doğruyu bulduk sonunda evet :)
  20. ykp81

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR