Arama sonuçlarınız

1. paraglinesinan

Erzincan'lı Hemşehirlilerim.

Ynt: Erzincan'lı Hemşehirlilerim. hüseyin demiral kardeşimizide bekleriz.saygılar

2. paraglinesinan

Ynt: Erzincan'lı Hemşehirlilerim. erzican off-road(EROFF) olarak sizin gibi teçrübeli sivaslı off-roadcı kardeşlerimizide aramızda görmekten memnun oluruz.
  3. paraglinesinan

Ynt: Erzincan'lı Hemşehirlilerim. gökhan kardeş senide bekleriz. geçenlerde sanayide senin iş yerini aradım ama buladım. arabanın motor bakımını yaptırdım,motor üst kapağı değişti ,sübablar sübab lastikleri, karbiratör, lpg aksamı benzin otm.v.s hepsi elden geçti.sanayide murat usta...

4. paraglinesinan

Ynt: Erzincan'lı Hemşehirlilerim. nurullah kardeş üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya çalışırız.sen yeterki gel.tarih konusunda ise size bağlıyız, bayramdan sonrada olabilir(3-4 eylül-cumartesi- pazar)tabiki sizce nasıl uygun olur görüşlerinizi alalım. güzergah olarakta; 1.yaylabaşı...
  5. paraglinesinan

Ynt: Erzincan'lı Hemşehirlilerim. gökhan kardeş erzincandaysan eğer görüşelim. biz plansız bir şekilde kafamız estiğinde 2-3 araba çıkıyoruz araziye katılmak istersen gelebilirsin. geçen hafta esence yedigöllerdeydik,ergan dağı,aygır gölü v.s. gittiğimiz yerler. bu arada aracınızın markası...

6. paraglinesinan

Ynt: Erzincan'lı Hemşehirlilerim. nurullahcım inşallah. sen ta oralardan kalkıpta erzincana geliyorsun elbette seni yanlız bırakmayız. biliyorsun bizde esnafız.işlerimizi yoluna koyup bir gezi pilanlıyabiliriz. hatta şimdiden nereler olabileceği hakkında düşünmeye başladım bile.

7. paraglinesinan

Ynt: Erzincan'lı Hemşehirlilerim. nurullah kardeş merhaba. sonunda erzincanda off-road yapmak nasip olacak(inşallah) kiralık araç konusunda ben sizin için bir araştırma yapayım.bildiğin gibi bende cj5 var bir arkadaşımda nissan patrol var silverston mt lastikleri yeni taktı kiraya verirmi...
  8. paraglinesinan

North Face, Marmot, Husky çadır seçimi...

Ynt: North Face, Marmot, Husky çadır seçimi... cumhur bey merhaba bende sizin gibi çadır arayışındayım.15-17 temmuz tarihleri arasında bulunduğum bir kampta çoğu dağcının çadırlarını test etme şansı buldum.yoğun bir dolu yağışı ve peşine 1 saat kadar yağan şiddetli yağmur. ayakta kalan su...
  9. paraglinesinan

gezenbilirde en çok tartışılan araçlar

Ynt: gezenbilirde en çok tartışılan araçlar tabiki cj

10. paraglinesinan

Düzce - Sinekli Yaylası ve Uğur Suyu'nda Hafif Bir Gezi (22 Mayıs 2011)

Ynt: Düzce - Sinekli Yaylası ve Uğur Suyu'nda Hafif Bir Gezi (22 Mayıs 2011) çok güzel bir gezi olmuş.paylaşım için teşekkürler. hafif bir gezi demişsiniz ama pekte hafif gözükmüyor. :D

11. paraglinesinan

mrb doğayla başbaşa bir pazar günü.

Ynt: mrb doğayla başbaşa bir pazar günü. güzel bir gezi olmuş,doğa harika.paylaşım için teşekkürler. size bir 4*4 araç lazım. :D
  12. paraglinesinan

28-29 Mayıs Maroffun1.Başkonuş Yaylası 0ffroad Kulüpleri kaynaşma Buluşması

Ynt: 28-29 Mayıs Maroffun1.Başkonuş Yaylası 0ffroad Kulüpleri kaynaşma Buluşması çok güzel bir gezi olmuş. doğa harika ,kartpostal gibi fotoğraflar,emeğinize sağlık. paylaşım için teşekkürler.

13. paraglinesinan

İnegölün CJ 5 i Toplanıyor

Ynt: İnegölün CJ 5 i Toplanıyor aracınız çok güzel olmuş. benim cj ye benziyor.tabi bizimki biraz eskidi 14 yıldır biniyorum artık bir bakım istiyor. sitede benzer cj lere bakıyorum yapabileceklerim hakkında bilgi ediniyorum . sizin gibi arkadaşların yaptıkları bizlere fikir veriyor. aracınızda...
  14. paraglinesinan

1966 Model Jip Yaza Hazırlıyorum

çok güzel olacağa benziyor.kolay gelsin. takipdeyim.
  15. paraglinesinan

Jeep, Willys, Turck ve CJ Karadeniz Keşif Ormanlarında

Ynt: Jeep, Willys, Turck ve CJ Karadeniz Keşif Ormanlarında yeşillikler arasında bakir bir yer. off-road cıların tam aradığı yer.çok güzel bir gezi olmuş.paylaşım için teşekkürler.

16. paraglinesinan

off road en iyi hangi bölgede yapılır

Ynt: off road en iyi hangi bölgede yapılır afedersiniz. güneydoğuanadolu/doğuanadolu yazmışsınız farkedemedim.
  17. paraglinesinan

off road en iyi hangi bölgede yapılır

Ynt: off road en iyi hangi bölgede yapılır merhaba ben erzincan offroad gurubu olarak erzincandada çok güzel offroad alanları oldugunu belirteyim. listenizde neden doğuanadolu yok.eklerseniz sevinirim. her yıl 7.ayda uluslar arası esence yedigöller dağcılık festivali düzenkenmektedir,burada...
  18. paraglinesinan

Iğdır Off Road Grubu; Balıklı Göl Gezisi (28 Kasım 2010)

Ynt: Iğdır Off Road Grubu; Balıklı Göl Gezisi (28 Kasım 2010) gürbüz bey merhaba. gerçektende çok güzel bir gezi olmuş.alabalıklarda harika gözüküyor. merak ettiğm başka bir konu var ;neden hiç ağaç yok oralarda .bir deneme çalışması yaparsanız çok iyi olur. birde gölüm 2300 mt olduğunu...

19. paraglinesinan

işte benim LC FJ 73

Ynt: işte benim LC FJ 73 hayırlı olsun.bol çamurlu günlerde kullanmak dileğiyle. :D
  20. paraglinesinan

TROFF AYDER

Ynt: TROFF AYDER aydere yazın gelmiştim ama böyle karlı halini hiç görmemiştim.harika görünüyor. troff u tebrik ederim çok güzel bir gezi olmuş.paylaşım için teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR