Arama sonuçlarınız

1. M-S

Pinin Nihayet Araziye Girdi

Ynt: Pinin Nihayet Araziye Girdi araçta goodyear M-T lastik kullandım çamurda baya performanslı

2. M-S

Ynt: Pinin Nihayet Araziye Girdi araçta 2çeker-4 çekerhızlı-4çeker hızlı kilitli ve 4 çeker ağır kilitli olmak üzere 4 seçeneği var ben daha önce 1.8 kullandığımdan dezavantajlarını bildiğim için 2000 cc olanı ve 3 kapısını tercih ettim....suzukide kullanmış biri olarak arazide 200cc 3 kapı...
  3. M-S

Ynt: Pinin Nihayet Araziye Girdi teşekkürler evet kesinlikle size katılılıyorum....zaten parça sorunu olmasa on numara ama korkarak dolaşmak hoş değil parça konusunda size güveniyorum:))

4. M-S

Ynt: Pinin Nihayet Araziye Girdi resm6
  5. M-S

Ynt: Pinin Nihayet Araziye Girdi res5

6. M-S

Ynt: Pinin Nihayet Araziye Girdi res4

7. M-S

Ynt: Pinin Nihayet Araziye Girdi konu2
  8. M-S

Ynt: Pinin Nihayet Araziye Girdi konu
  9. M-S

herkeze selam pajero pinin i hem arazi hemde ofisimde inşaat işlerim için abartmadan hazırlıyorum pajero pinin limitlerini zorlayıp tüm resimlerini buraya atacağım...

10. M-S

Yeni Grand Vitara 1.6 Performansı

Ynt: Yeni Grand Vitara 1.6 Performansı siz hiç malının kötülüklerini ön plana çıkaran pazarlama tekniği gördünüzmü...sonuçta oradada en performanslı anlar var...

11. M-S

Yeni Grand Vitara 1.6 Performansı

Ynt: Yeni Grand Vitara 1.6 Performansı bu yeni kasalar eskidiğinde heralde bizim gibi zevkleri olan araçtan anlayan arazide araçtan ne istediğini bilen arkadaşlar bu araçları tercih etmeyecektir.ama alanada hayırlı olsun derim ne diyeyim....ben suzukiden sonra pajero pinin 2.0 gdı tercih ettim...
  12. M-S

Otomatik Vites 5 Kapı Vitara Km'de Ne Kadar Yakıt Harcar ?..

Ynt: Otomatik Vites 5 Kapı Vitara Km'de Ne Kadar Yakıt Harcar ?.. ok

13. M-S

Aracımız Hazır - Mitsubishi L200 Magnum

Ynt: Aracımız Hazır - Mitsubishi L200 Magnum araçta sade ve hoş bir görüntü yakalamışssınız...güle güle kullanın
  14. M-S

Yağmurlu Bir Havada Mitsubishi L200 Performansı (2003 Model)

Ynt: Yağmurlu Bir Havada Mitsubishi L200 Performansı (2003 Model) bence arabada yoğuşmalı puro içmek lazım dumanı azz
  15. M-S

Ynt: Yağmurlu Bir Havada Mitsubishi L200 Performansı (2003 Model) puro arabada yangın yerine dönüyor yavv..3 arkadaşım zehirlendi benim cooper s te:)

16. M-S

Ynt: Yağmurlu Bir Havada Mitsubishi L200 Performansı (2003 Model) abicim olurda l 200 lazım olursa ben fiyat kırıyorum şimdiden şahitsiniz 5000tl ya veririm dedi...:))
  17. M-S

Otomatik Vites 5 Kapı Vitara Km'de Ne Kadar Yakıt Harcar ?..

Ynt: Otomatik Vites 5 Kapı Vitara Km'de Ne Kadar Yakıt Harcar ?.. federal ok...teşekkür
  18. M-S

Ynt: Yağmurlu Bir Havada Mitsubishi L200 Performansı (2003 Model) Flaşdisk de atlama yaparmı bilmem.Rot balans işini videoda gezene sormak lazım.Nihayetinde bu işi GEZENBİLİR. yav nazif büyüksün hakkatten güldüm yavvvv::))

19. M-S

Ynt: Yağmurlu Bir Havada Mitsubishi L200 Performansı (2003 Model) abicim senin arabanda çok değişen var en az 6 parça boyalı.....satarsan 8000tl veririm....
  20. M-S

2001 Pajr Pinin Beyin Sorunu

ARKADAŞLAR 2001 PJR PİNİN GDİ BEYİN LAZIM KONU HAKKINDA BİLGİ VERECEK ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM.....

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR