Arama sonuçlarınız

1. SNM

Özlü Sözler

Ynt: Özlü Sözler Bazen; Yıldızları süpürürsün farkında olmadan. Güneş kucağındadır, bilemezsin. Bir çocuk gözlerine bakar, arkan dönüktür. Ciğerlerinde kuruludur orkestra duymazsın. Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun anlamazsın. Uçar gider koşsanda tutamazsın. William Shakespeare

2. SNM

Hikayeler

Ynt: Hikayeler METRODAKİ KEMANCI Soğuk bir Ocak sabahı, bir adam Washington DC'de bir metro istasyonunda, kemanla 45 dakika boyunca altı Bach eseri çalar. Bu süre içinde...
  3. SNM

Tüketici Şikayetlerinde Başvurulacak Merciler

Ynt: Tüketici Şikayetlerinde Başvurulacak Merciler Önemli değil... Ödeyen bilir:) Şayet belirtildiği gibi bir hakkımız var ise kullanalım diye sormuştum... İyi çalışmalar.

4. SNM

İstanbul'da Trekking Organizasyonları?

Ynt: İstanbul'da Trekking Organizasyonları.? Anladım. Bilgi için teşekkürler...
  5. SNM

Ynt: Tüketici Şikayetlerinde Başvurulacak Merciler Dava açılırken 10 TL gibi bir masraf alınıyor, devam ederken (gerekli görüldüğünde) bilir kişi incelemesi ücreti (200 TL.), posta masrafları vs. davacıdan alınıyor. Belirtilen maddeye göre bu masrafların Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından...

6. SNM

Ynt: İstanbul'da Trekking Organizasyonları.? Grupta İstanbul için bir organizatör yok anladığım kadarıyla. Forumlardan Trekking konusunda İzmir'in en aktif il olduğu anlaşılıyor... İstanbul'da da böyle olmasını umut ediyorum. Teşekkür ederim. Başarılar.

7. SNM

Kamil Koç Turizmin Hizmet Kalitesinden Memnun Kalmadim

Ynt: Kamil Koç Turizmin Hizmet Kalitesinden Memnun Kalmadim Merhaba, 2007 yılı yaz ında Kamil KOÇ Marmaris-İstanbul seferinde bende uzuunnnn ve traji komik olaylardan oluşan bir yolculuk yaşamıştım. :) Üstelik firmanın o tarihteki Ataşehir terminal yetkilisi de insanlarla nasıl konuşması...
  8. SNM

Ynt: Tüketici Şikayetlerinde Başvurulacak Merciler 4- Tüketici mahkemelerinde tüketiciler tarafından açılacak davalar ÜCRETSİZDİR. Bilirkişi incelemesi gibi masraflar Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından karşılanır. Merhaba, Tüketiciler tarafından açılan davalarda tüm masraflar davacıya...
  9. SNM

Ynt: İstanbul'da Trekking Organizasyonları.? Teşekkür ederim...

10. SNM

Turkcell Abonelerinden Fazla Ücret Almış...

Ynt: Turkcell Abonelerinden Fazla Ücret Almış... Günaydın, Cep telefonlarının ilk kullanılmaya başlandığı yıllardan itibaren geçen aya kadar Turkcell abonesi olan biri olarak bendeTurkcell'in faturlandırma sisteminde bir tuhaflık olduğunu, haber belirtildiği gibi sonuçlanırsa kesinlikle...

11. SNM

Ynt: İstanbul'da Trekking Organizasyonları.? Soruma olumlu ya da olumsuz bir cevap alamadım!!! Soru kaale mi alınmadı?? Bir cevap veren olursa şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar.
  12. SNM

Yakınlarda İstanbul çıkışlı planlanan bir etkinlik varrrrrrrrrrrrr mııııııı?? :))) Selamlarr.

13. SNM

Turkcell Abonelerinden Fazla Ücret Almış...

Merhaba, Tüm Turkcell kullanıcılarını ilgilendirdiği için haberi paylaşmak istedim... İyi çalışmalar. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu (BTK), Turkcell'in abonelerine kurumun belirlediği azami fiyat sınırlarının üzerinde tarife uyguladığını tespit etti. BTK, söz konusu uygulamadan dolayı...
  14. SNM

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, Sinem ben... İstanbul, 1978 Ufkumu genişletecek paylaşımların olabileceğini düşünerek üye oldum. Fenerbahçeliyim.:) Selamlar.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR