Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 93 model 3k vitarada merkezi kilit
şöyle bir düzeltme yapalım o zaman :D
93 model ve aşağısı 3 kapı aracı olupta bagaj kısmı merkezi kilide dahil olan yada olmayan birisi var mı?
Ynt: 93 model 3k vitarada merkezi kilit
şimdi acaba 5 kapılarda merkezi kilide dahilde 3 kapılarda mı degil?
eger oyle bir durum varsa çıkmacılardan 5 kapının bagaj kilit mekanizmasından alsam 3 kapılıya takılabilir mi?
selamlar.. gecen sene aldıgım aracı kısıtlı ogrenci butcesıyle yavas yavas toparlıyorum
yag yakan motorum gecen sene sıfırlandı onun butcemde actıgı derin yaradan sonra gecen hafta kaloriferlerimi klimamı ve elektrik aksamımı elden geçirttim 20 aralık gunu kemerburgazdaki geziye gitmek için...
Ynt: Termostat Arızası mı?
radyatore ustten gıren boru her zaman sıcakken
alttakı pervaneye tam denk gelen boru nıspeten soguk kalıyordu bende ve kalorıferımden ne randımanlı bir ufleme nede sıcak hava gelıordu
termostatımı orjınal 82 dereceden 88 derece olanıyla degıstırdım(20 lira)
biraz...
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)
standart bir araca sahibim ama ciftalan koyunde bir adet koy evinede sahibim :D
eger sabah uyanabilirsem sanırım bizim bahcede yada cayırdada yapabiliriz mangal işini falan
gelemesemde gelebilirsemde herkese iyi...
Ynt: Satılık Suzukı Buldum, Tavsiyeleriniz
açıkcası biraz kullandıktan sonra tupe gerek duymayabılırsınız..
benımkıde 93 model.. bana benzın sarfıyatı cok fazla gelmıyor (unıversite ogrencısıyım)
km de sehırlerarası 279 kurus sehır ıcıde haftada 50 lıralık benzın bana yetıyor.. suzukı degısık...
hayırlısı olsun arkadasım
gordugum ve kafama takılan belkı sacma gelebılecek
ufak bır detayı soyleyecegim sana.. adam km sine 160.000 yazmıs.. bu araclarda km saati 5 haneli
yanı en fazla 99.000e kadar cıkıyor
adam bu konuda durustluk yapmıs...
aracın kac model oldugunu bılmıyorum ama eskı model aracların klıma gazı ozona zararlı oldugu ıcın yasaklanmıs
ve yenı tıp gaz doldurulabılmesı ıcın duzenegın degısmesı kafaların cıkması yenı contalar gibi teferruatlı birseyler gerekıyor
klımayla...
Ynt: Suzuki Vitara Jant Kapağı
bu orjinali nerede satılıyor peki?
ve orta gobektekı kucuk daireden mı bahsedıyorsunuz?
birde bildigim kadarıyla onlerde bosluk arkalarda kapak olması lazım yada tam tersi
Ynt: Hadi Vitara Alalım !
merhabalar 2000 motor alayım sollamada sorun yasamıyım
uzun yolda rahat edıyım dıyorsanız zaten 1600 le 2000 arasında cok bır hız farkı bulamayacaksınız kaldiki zaten iki aracında cıkacagı hızlarda 120 den sonra yok abartmıyım dıyerek hızınızı dusureceksiniz.. ben...
Ynt: Vitara Vites Geçişlerindeki Sorun ?..
bu tak sesi bendende gelıyor.. normaldir diyip sallamıyorum fakat ben bazen geri vitese takamıyorum..
acaba hersey once masum bir tık sesıyle baslıyor sonra benımkı gıbı herhangı bır viteste sorun yasanıyor ve dahada buyuk sorunlara emın adımlarla...
Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !..
bide benım motorum sıfır parcaların cogu deişti
sekman atılmadı kapaklar degıstı ettı falan
motorun az yakmasında bu cok etkılı
suankı aracınız sanırım 106
bende 106 gti kullanıyordum
eger peugeotu 120 140 larda kullanıyorsanız
suzukıyı 80 100 arası kullandıgınız zaman peugeottan cok daha az yakar vitara..
benımku karburatorlu aynı mesafede hemen hemen aynı hızlarda (50...
95 modelden eskı olanlarda 3 kapılar 8v
5 kapılar 16v dıye bılıyorum
birde 93 ten yada 94ten sonrası enjeksıyonlu motor değil miydi?
Ynt: İstanbul Kilyos Sahillerinde Off-Road Gezisi (28 Haziran 2009)
sanırım kemerburgazda komur ocagı ısletmesının oradan denıze ındıkten sonra yol ayrımında sola dogru donup 400 mt kadar sonra sag taraftakı kucuk aralıktan gırıp sahıle ınmıssınız.. koy olarak ona benzıyor ama kısırkaynın...