Arama sonuçlarınız

1. Acrotech

Satılık Defender Arayanlar Buraya

Ynt: Satılık Defender Arayanlar Buraya Sanırım internette ziyaret ettiğimiz konu ve siteler aynı :-) istek ve meraklar aynı olunca yönelimde aynı doğrultuda :-)

2. Acrotech

110 90 Defender Yapım ve Bitmişi Resimleri (I)

Ynt: 110 90 Defender Yapım ve Bitmişi Resimleri (I) Ellerinize sağlık...
  3. Acrotech

Trafiğe Tescil İçin ...

Ynt: Trafiğe Tescil İçin ...

4. Acrotech

Konuları okuyamıyorum

Ynt: Konuları okuyamıyorum Çaresi bizde değil sanırım yönetimden fark edilinceye kadar beklicez artık...
  5. Acrotech

Konuları okuyamıyorum

Ynt: Konuları okuyamıyorum Aynı dertten muzdaribim:.....

6. Acrotech

Trafiğe Tescil İçin ...

Ynt: Trafiğe Tescil İçin ... Selam göktuğ, Araçta orjinal motormu takılı, yoksa bir değişiklik varmı saygılar... Turgay

7. Acrotech

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Öncelikle selamlar Foruma yeni dahil oldum... Bu hafta 92 model benzinli bir Defender satın aldım 3 yıldır hayalini kurduktan sonra... (Kendim restoratörüm) eski benim işim böylelikle defender sevdamada eylemsel olarak start vermiş oldum... Forumu uzun...
  8. Acrotech

Defender benzinli sahipleri buraya!...

Ynt: Defender benzinli sahipleri buraya!... selamlar foremost, Adana da olsam sanayide tanıdıklar çok... iş sebebiyle denizlideyim ;) Benim araç (1991 station vagon beyaz)camlı ama bende kapalısının hayranıyım... Bakalım forumun neredeyse tamamını hatmettim ama bazı arkadaşlar işleri bitince...
  9. Acrotech

Trafiğe Tescil İçin ...

Ynt: Trafiğe Tescil İçin ... selamlar, Tescil işlemleri sanırım tamalandı... 2,5 ay olmuş ama kalan işlemlerin nasıl yapıldığı konusunda bilgi alabilirmiyiz saygılar... Turgay

10. Acrotech

Defender benzinli sahipleri buraya!...

Ynt: Defender benzinli sahipleri buraya!... Selamlar, Foruma yeni dahil oldum... 1991 2,5 benzinli defenderim var, yakıtı bahsi geçenler kadar var yani (çok demeye dilim varmıyor) katlanıyorum 8).. Bi çozüm yolu arıyorum OTOKAR'a mesaj yazdım motor değiştirme ile ilgili, öncesinde mühendislerle...

11. Acrotech

Çıkma Dizel Defender Motoru

Ynt: Çıkma Dizel Defender Motoru Görüşleriniz ve önerilerinizi dikkate alıyorum fakat bir çok kişi ile irtibat halindeyim otokarlada iletişime geçtim... Takılabileceği konusunda da iddalı arkadaşlar var! Bana işini bilmeyen tescil memuru, beceriksiz makina mühendisi, güven vermeyen takipçiler...
  12. Acrotech

Çıkma Dizel Defender Motoru

Ynt: Çıkma Dizel Defender Motoru Serdar bey merhaba, Benim 92 benzinli Defenderim var ve 120ps lik puma motor (tüm ekipmanlarıyla çalışır) almak üzereyim, montaj konusunda bu işi yapacak ustaya ihtiyacım var... bunun dışında orjinal şanzumanımı değiştirmediğim taktirde yapmam gereken...

13. Acrotech

Puma Motor Bu ise çok uygun fiyat

Ynt: Puma Motor Bu ise çok uygun fiyat Öncelikle selamlar Foruma yeni dahil oldum... Bu hafta 92 model benzinli bir Defender satın aldım 3 yıldır hayalini kurduktan sonra... (Kendim restoratörüm) eski benim işim böylelikle defender sevdamada eylemsel olarak start vermiş oldum... Forumu uzun...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.