Arama sonuçlarınız

1. doğuşlu

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Büyük bir çoğunlulka yönetimi ele geçiren Başbakan, buyurmuş: "Üzerinde resmim olan pul bastırın, bundan böyle bütün mektuplarımda bu pullar kullanılacak. ..." Bir süre sonra görülmüş ki, pullar zarfa bir türlü yapışmıyor. Başbakan küplere binmiş ve yetkiliyi çağırıp...

2. doğuşlu

Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin?

Ynt: Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin? Avatar olsun benim olsun (yaşasın Land Kardeşliği)
  3. doğuşlu

Mogzilla Usulü "Tenekede Tavuk"

Ynt: Mogzilla Usulü "Tenekede Tavuk" inan ki öyle oldu deneme yaptığım başka resim geliyor ama tavuklardan tık yok neyse başka bir yiyenbilir macerasını aktarırım bende

4. doğuşlu

Ynt: Mogzilla Usulü "Tenekede Tavuk" başka bir resim yükleyebildiğime göre bu resimler problem yaratıyor bana:)
  5. doğuşlu

Ynt: Mogzilla Usulü "Tenekede Tavuk" İstanbula gelirseniz haberimiz olsun Bu işin bir numarasına götürürüm sizleri Közde yapılmış,taze yarım ekmek içine konmuş,Kırmızı pul biber ve Kekikle tatlandırılmış yanına yayık ayran ilave edilmiş 10 numara bir mekan biliyorum ;)

6. doğuşlu

Ynt: Mogzilla Usulü "Tenekede Tavuk"

7. doğuşlu

Ynt: Mogzilla Usulü "Tenekede Tavuk" Bana da öyle geldi:) Bi tavuk yapıcaz burnumuzdan geldi valla siz 2 dakikada kuzu çevirdiniz ben 1 saattir bir tavuk resmini halledemedim ;)
  8. doğuşlu

Ynt: Mogzilla Usulü "Tenekede Tavuk" yüklemede kesinlikle problem var asla kabul etmiyor resimleri. tek tek yollamaya çalıştım onda bile hata mesajı veriyor Boyutlardan desem dün gönderdiğim resimlerden hiç bir farkı yok şimdikilerin.
  9. doğuşlu

Ynt: Mogzilla Usulü "Tenekede Tavuk" Afiyet şeker olsun bu görselin yanında Tavuğun esamisi bile okunmaz ama neyse :)

10. doğuşlu

Ynt: Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin? İstisnasız İMZA ;)

11. doğuşlu

Ynt: Mogzilla Usulü "Tenekede Tavuk" Çok itina edildi tavuklara Nadir abi. ;)
  12. doğuşlu

Ynt: Mogzilla Usulü "Tenekede Tavuk" ok. devamı geliyor o zaman:)

13. doğuşlu

Ynt: Mogzilla Usulü "Tenekede Tavuk" peki Murat Anladığım kadarı ile sana da bir tavuk partisi yapmam gerekiyor. ;) Gün gelirde karşılaşırsak sana da bi sözüm olsun.;) Devam o halde:)
  14. doğuşlu

Ynt: Mogzilla Usulü "Tenekede Tavuk" Nadir abi. Bir gün ben kendi ellerimle hazırlarım size o tavuğu lezzetine göre silip silmeme konusunda tekrar karar veririz olmaz mı ? :)
  15. doğuşlu

Ynt: Mogzilla Usulü "Tenekede Tavuk" Ateşin fazla harlı olmaması kaydı ile pişme süresi 45 Dk. Nar gibi çıkması garanti:)

16. doğuşlu

Ynt: Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin? Hiç birşeyin ters gitmediğini ifade eden imzasını ;)
  17. doğuşlu

Ynt: Mogzilla Usulü "Tenekede Tavuk" Arkadaşlar dediğim gibi ben sadece tesadüf eseri bu lezzeti bulduğumu düşünmüştüm ama gördüm ki bilinen hatta uzun zamandır uygulanan bir yöntemi anlatmaya kalkmışım ben ;) yaptığım tavuktan yemek isteyen herkese her şartta kapım,kamp mutfağım ve gönlüm...
  18. doğuşlu

Ynt: Tenekede Tavuk (Yiyenbilir'e Özel ) hayır hayır devam edilecek bir konu değil dediğim gibi sitede olduğunu bile başlığı açmadan görmemiştim şimdi inceliyorum da hiç bir fark yok diğer yapan arkadaşlardan. hatta mümkünse konu moderatörler tarafından silinsin daha detaylı anlatım ve...

19. doğuşlu

Ynt: Tenekede Tavuk (Yiyenbilir'e Özel ) Daha yeni gördüm sitemizde zaten bu işlem daha önceden yapılmış ve anlatılmış o yüzden yazının ve resimlerin devamına hiç gerek olmadığını düşündüğümden burada mesajın gerisini iptal ediyorum
  20. doğuşlu

Ynt: Tenekede Tavuk (Yiyenbilir'e Özel )

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR