Arama sonuçlarınız

1. S

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hımm tamam o zaman , birden zihnim açıldı ::) Ben seni başkasıyla karıştırdım sanırım ;D ;D ;D ;D

2. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ufukcum ben de seni eskilerden biryerlerden çıkarıcam ama malum yaşlılık, hatırlayamıyorum bir türlü ;D İzcilik yaptın mıydı ilkokulda ;D ;D ;D
  3. S

Gezenbilir Gelibolu, Çanakkale, Assos ve Truva Gezisi (07-09 Mayıs 2010)

Ynt: Gezenbilir Gelibolu, Çanakkale, Assos ve Truva Gezisi (07-09 Mayıs 2010) 01- Mustafa Coşkun 02- Sevgi Budak Coşkun 03- Şeref Şen +1 04- Sedat Açıl 05- Mehmet Ali Yücesan 06- Sami sayin +2 07- Esra Akeroğlu 08- Erdal Şahin (Telpa) 09- Muhammet Coşkun (Telpa) 10- Nilsun Şahin + Kenan Doğan...

4. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Geçmiş olsun :) Acınızı hafifletmek için bugün mail olarak gelen ve çok hoşuma giden fıkrayı azıcık sansürle aktarayım: Doktor, erkek hastasını muayene ettikten sonra, adamın eşi ile özel konuşmak istediğini bildirdi. Adam dışarıya çıktan sonra, kadına ciddi...
  5. S

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Sizleri de son listeye ekledim :)

6. S

Gezenbilir 2. Mitsubishi Marka Buluşması (1-2 Mayıs 2010)

Ynt: Gezenbilir 2. Mitsubishi Marka Buluşması (1-2 Mayıs 2010) Mitsubishi dostları merhaba, Kamplı bir etkinlik olsun istemiştik ama günler önce konuşmamıza rağmen rezervasyon seçeneği olmadığı için GSMİ tesislerinde konaklama şansımız kalmadı. Aileleri ile katılacak arkadaşlarımız çadır...

7. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Woodoo afrika büyüsü zaten, çekiklerin işi değil :) Bence aklında hala def 90 var ::) Boşveer hayırlısı olsun, biraz da böyle gitsin ;)
  8. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar def 90 mı ??? ??? ??? Senin aklını karıştırdı bu çekikler, woodoo bu woodoo ;D ;D ;D
  9. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Dünden beri ikinci oluyo, hayırlı olsun Kürşad ;D

10. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Farkeden bişe yok, bir capon da ingiliz olmuş ;)

11. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Benim talihsiz arkadaşım, yine tüm kurgu Arthur'un üzerine, bu kadarla kurtardığına şükret bence ;D ;D ;D Demek Elizabeth orada olsa bana parçalattırana kadar uğraşırdı çekikler ::) Bu arada taze LRO neredeler, hiç çamurda göremedik gendini ;D ;D ;D
  12. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Kürek mahkumu gibi bunlar yahu :D :D

13. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ahahaha Sedat süper bir yorum bu, günün özeti ;D ;D ;D ;D ;D
  14. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Kerim ellerine sağlık :) Caponla başladığına göre LR ların durumu daha fena olmalı ki onları sona saklamışsın ;D ;D ;D
  15. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yunus'a ver, buketin dilinden anca o anlar ;D ;D ;D

16. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Off nerde bu başkelebek yahu ;D
  17. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ne yoklama yapıcam, kelebeklerin hepsi arazide (sen hariç) ;D ;D ;D eve nesıl gidecekler onu bilmiyorum :D
  18. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Kürşat her iki araç için de hakkında hayırlı olur inşallah diyorum :)

19. S

Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010) Ertuğrul Bey, İyi niyetle ve forum kuralları gereği açtığım başlık için yaptığınız bu fevri çıkışı anlamakta güçlük çekiyorum. Hele ki merakla gezi paylaşımlarınızı bekleyen arkadaşlarımızı böyle...
  20. S

İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)

Ynt: İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010) Gezinin detay ve fotoğraflarını bu başlıkta paylaşalım... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=55137.0

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR