Arama sonuçlarınız

1. MrBullet

Grand Cherokee 5.2 V8 1998 Zj Vitese Geçmiyor

Benimde bir sorum olacak gulunc gelebilir ama ymarim tam olarak anlatabilirim yokuslarda 5.2 den bekledigim performansi alamiyorum yani 60 dan snra sanki bos yere gazabasiyormusum gibi acaba beklentimmi yuksek yoksa Bir sorun mu var

2. MrBullet

Grand Cherokee 5.2 V8 1998 Zj Vitese Geçmiyor

Dostum jeep 34 dedigin ikitelli sanayide ki mi ?
  3. MrBullet

96 Zj Günlüğü

Bu arada ustaya baktirdim benim tosunu rolantide huzursuzluk devir dusurme ve arada stop etme icin oksijen sensorunden kaynaklaniyor olabilir dedi bilgisayarda hata vermis zaten sanirim ayni sey cig benzin atmasinada sebep oluyormus bide rolanti motoruna bakilacak 2-3 gun kalcak makina orda

4. MrBullet

96 Zj Günlüğü

Yok klima acik degil hep tam ortada 210 da sabit kaliyor olmasi gereken deger kactir acaba normal olan
  5. MrBullet

96 Zj Günlüğü

Hararet gostergesi 210 derece normalmidir ? Bazen 1 2 cizgi geckin oluyor

6. MrBullet

2.7tdv6 2006-2009 Disco Nasıl Bilirsiniz ?

Kardeşlerim abilerim merhabalar hayırlı haftalar , Suan araştırmadayım nasıldır tavsiye edermisiniz genelde kmler 200.000 lerde geziniyor malum sitedeki ilanlarda

7. MrBullet

96 Zj Günlüğü

vallahı bnde öyle dusunuyorum yazıktır bu araclara bence yani kendı fıkrım tabiki yanlıs anlasılmasın
  8. MrBullet

96 Zj Günlüğü

Yok sabit sekilde yol alirken yag basinci sabit sikinti yok belirli kullanimdan snra isiklarda beklerken vs devirle yag basinci es zamanli dusuyor sonra yukseliyor sanki ben gaz veriyormusum gibi soylediklerini ben kendim yapacak kadar bu aracda tecrube kazanamadim Maalesef ama sali gunu araba...
  9. MrBullet

96 Zj Günlüğü

vaaov peki bu n11 de falanda satılan parçalar goruyorum sizde guvenılırmı yani yan sanayi parça gelme ihtimali vs olabiliyormu

10. MrBullet

96 Zj Günlüğü

yurtışından kac gunde gelıyor peki ortalama USA den mı gelıyo

11. MrBullet

96 Zj Günlüğü

anladım bakalım artık kısmet :D tosunun karnı acıktı belliki $ :)) yedek parça ıçın ınternette guvenılır sıte verebılırmısınız lütfen
  12. MrBullet

96 Zj Günlüğü

evet evet zj yani otomatık sanzumanın debrıyaj kavramasından bahsedıyorum yanı nasıl denıyor ona pek bılmıyorum sız daha ıyı bılıyorsunuzdur beni düzeltin :) bu sorun yag eksıltmesınden dolayı olurmu ?

13. MrBullet

96 Zj Günlüğü

gaz verınce yukselıyor zaten sıkıntı yok onda ama ılgınc bazen stop edıcek sanıyorum :D bide manevra yaparken bıyerden donerken vs çok nadırde olsa ani vites degişimlerinde yani işte R sonraD sonra yine R gibi , stop ediyor acaba kavramadamı sorun var debriyaj ayarı vs salı gunu zaten ustaya...
  14. MrBullet

96 Zj Günlüğü

benım tosunda özellikle motor ısındıktan sonra ışıklarda durunca rölantide huzursuzluk yapıyo devir düşüyor yukselıyor aynı zamanda bakıyorum yag basıncıda dusuyor ve yukselıyor tekrardan bu trafıkte yada belırlı bır sure kullandıktan sonra oluyor nedendır acaba hararet yok yanı sabit 210 oluyor...
  15. MrBullet

Vergi Indirimi 5.2 Zj

valla olabıllır :(

16. MrBullet

Vergi Indirimi 5.2 Zj

20 gun oldu hala bır donuş yok bende
  17. MrBullet

Vergi Indirimi 5.2 Zj

Suan halihazirda bekleyen dilekcem var ama istanbula donunce dediginizin uzerindede durucam tesekkur ederim en olmadi eski usul elden teslim 👍🏼😄
  18. MrBullet

Vergi Indirimi 5.2 Zj

1057*2 dimi

19. MrBullet

Vergi Indirimi 5.2 Zj

Ozaman biraz daha bekleyeyim temmuzu odemeden önce guncellenir belki
  20. MrBullet

Vergi Indirimi 5.2 Zj

Herkese selamlar iyi pazarlar, ayın 17 sinde yaptıgım vergi indirimi yani bi alt dilimden odeme talebim hala sonuclamadi. Interaktif Vergi dairesinde kayit edildi diyor ancak temmuz ayina girecegiz hala daha gelecek borc 1428*2 olarak geciyor hani odemek sorun degil ama boyle bir hakkim varsa...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR