Arama sonuçlarınız

1. MrBullet

96 Zj Günlüğü

Tesekkur ederim bilgi icinn

2. MrBullet

96 Zj Günlüğü

bizim araçlarda diff kilidi olup olmadıgını nasıl anlarım yada bunun bir aktifleştirme düğmesi vs varmıdır
  3. MrBullet

96 Zj Günlüğü

Yanilmiyorsan american versiyonu imis benimkiside

4. MrBullet

96 Zj Günlüğü

Hiz gostergem miles olarak gosteriyor, Sase 1j4g olarak basliyor
  5. MrBullet

96 Zj Günlüğü

Metra cerceveye bir goz atacagim amazon tr de de varmidir acaba bu arada benimki Canada version yuksek ihtimalle bir yerinde gormustum sanirim sunroof tu made in canada falan yazinca direk yapistirdim he bu canada versiyonu diye:)))

6. MrBullet

96 Zj Günlüğü

Birde ben biraz orjinalciyim bende teyp kaset calar ama calismiyor herhalde amerikan frekans oldugu icin midir bilmiyorum sizde calisiyormunsuan baska bi teyp var ama cok gozume batiyo ya orjinali tamir ettiricem yada double ekran koycam ilerleyen vakitlerde antenimdede problem var zaten

7. MrBullet

96 Zj Günlüğü

Bende beklemedeyim hunuz dilekce kayit edildi diyor sorgulattigimda , bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim
  8. MrBullet

96 Zj Günlüğü

Evet umarim oyledir ve hallolur bu dipsiz kuyuya benzin atmak gibi bisey hep 0 okuyorum 😄bu arada verginizi dusurttunuzmu dilekce ile ben bir excell dosyasi uzerinden kendi aracimi buldum kasko degeri icin vs ama bir suru kod var umarim dogru bulmusumdur suan cevap bekliyorum vergi dairesinden...
  9. MrBullet

96 Zj Günlüğü

Tesekkur ederimm sizinde hayirli olsun araciniz kazasiz belasiz , ilk once bi baktirayim ozaman sonra parca arama isine giriseyim aslinda gonul isterki kendim halledebileyim ama suan okadar ilerleyemedim

10. MrBullet

96 Zj Günlüğü

Herkese merhaba bende 96 zj sahibiyim yeni katildimm bu kervana sayilir ve ogrenmem gereken sok sey var kendimi dipsiz kuyuda gibi hissediyorum :D Yakit ibrem 0 da ust ekranda DTE hep 0 km gosteriyor saniyorum samandira bozuk hesapla gidiyorum Benzinde 20 lt/100km civari gibi bir rakam...

11. MrBullet

97 Tahoe Sport Almayı Düşünüyorum

Selamlar olsun;Bende de araz aracı ve eski model jeep merakı var başıma dert alıcam diye korkuyorum malum sene 2020 oldu baktıgım araba 98 Tahoe yada Crd 2.8 cherokee offroad merakım yok tamamen heybet güç kuvvet ve yuksek motor hacmi sevdiğim için Araç fiyatlarına baktıgımda artık Clio lar bile...
  12. MrBullet

Jeep Cherokee' nin Hangi Modeli Sorunsuz ve Sağlamdır

Çok teşekkür ederim bakalım babamı ikna etmeye çalıcasagım ama pekde sıcak baktıgı soylenemez hani ya onları götürmek kolay değil diyor o daha cok yeni dizel bi araba alma taraftarı gibi geliyor bana 2. araç olarak düşünüyoruz aslında kendısıde yuksek araç sever jeep tarzı ama onun gozunu eski...

13. MrBullet

Jeep Cherokee' nin Hangi Modeli Sorunsuz ve Sağlamdır

Selamlar herkese bugun üye oldum sitenize ve aslında biraz konuyu hortlaşmış gibi olacağım özürdilerim öncelikle yazdıklarınızı çoğunlukla okudum ancak yaklasık 9 sene önce yazılmıslar haliyle :smiley: Sorum şu şuan 23 yaşındayım üniversiteden yeni mezun oldum ve oldum bittim bazı markaların...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR