Arama sonuçlarınız

1. BRAVEHEART

1991<.>2011 Vitara Rehberi

Ynt: 1991<.>2011 Vitara Rehberi Teşekkürler Oğuz Bey.

2. BRAVEHEART

1991<.>2011 Vitara Rehberi

Ynt: 1991<.>2011 Vitara Rehberi MTV (vergi)sini dikkate almaz isek; 2500 cc V6'lar nispeten daha yüksek model ve daha düşük km'de bulunabildiğinden, 2000 cc V6'lara tercih edilmeli mi edilmemeli mi?
  3. BRAVEHEART

Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi) Hah şöyle... Erhan Bey de olmasa benim yüklediğim fotolar çok yanlız olacaktı. Gezimize renk geldi. Elinize sağlık... Son 2 foto da içinde bulunduğumuz durumu çok iyi yansıtmış. Saat 10:00 civarı olsa gerek...

4. BRAVEHEART

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi) EVET, şu ana kadar "bol yağışlı bir sonbahar geçirdik" diyeMEyiz. Avrupa son 100 yılın en sert ve yağışlı kışını yaşıyor, burada öğle saatlerinde bahar havası. Hani ortalığın buz kesilmesini zaten istemiyoruz AMA...
  5. BRAVEHEART

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Sayın Şükrü K. Mergen'in bir mesajındaki fotoğraf ilgimi çekince, bu konuda da yer alsın istedim...

6. BRAVEHEART

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi) Yaşar Hocam kış sezonu boyunca, parkur ve doğanın karla kaplı olduğunu tahmin edeceğimiz her geziye katılmak isterim...

7. BRAVEHEART

Gezenbilir Hatay Grubu; İskenderun Madenli Çamurda Dans (20 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; İskenderun Madenli Çamurda Dans (20 Aralık 2010) Yok yok, böylesi bir parkur BANA kesinlikle hayal. Hayal bile olamaz, olsa olsa kabus olur benim için ;D Zaten çamurdan hiç haz etmem, üstüne bir de araba yıkama yerlerinin nazını hiç çekemem... Cumartesi günkü...
  8. BRAVEHEART

Gezenbilir Hatay Grubu; İskenderun Madenli Çamurda Dans (20 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; İskenderun Madenli Çamurda Dans (20 Aralık 2010) Oldukça zor bir parkurda eğlenceli bir gezi olmuş. İskenderun ekibinin organize ettiği gezilerin hepsi böyle ise BENİM katılMAmam herkes için daha hayılrı olur gibi görünüyor ;D Aksi takdirde parkur boyunca sürekli...
  9. BRAVEHEART

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi) Fotolara devam... Uzaklarda bulutlar yer yer ormanı yorgan gibi ötrmüştü.

10. BRAVEHEART

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi) Geziden döneli neredeyse 2 gün geçti, aramızdaki o kadar fotoğrafçıdan hiçbirisi fotoğraf eklememiş. "İş başa düştü" diyerek ilk kez aramızda bulunan sevgili dostum ve co-pilotum Bülent'in, yeni aldığı ve...

11. BRAVEHEART

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi) Yaşar Hocam, Gezilerimizin her biri forumda ayrı bir yerde. NEDEN, duyuruyu yapıp geziyi gerçekleşirdikten sonra, fotolar eklenince tüm gezileri "OFF-ROAD GEZİLERİMİZ"->"AKDENİZ Bölgesi" forumuna taşımıyoruz...
  12. BRAVEHEART

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi) EĞER mail gönderip alırken "Outlook Express" (windows ile birlikte kurulan email programı) kullanıyorsanız; büyük boyutlu fotoğrafları toplu halde küçültmenin pratik bir yolu var: Foruma göndermek için boyutu...

13. BRAVEHEART

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi) Doğrusu parkurun ve etrafın çok daha fazla karla kaplı ve buzlanmış olmasını umuyordum AMA asfalttan çıkıncaya kadar hiç kar görünmemesi üzerine umudumu yitirmiştim. Belli bir noktadan sonra 4-5 km kadarı, yer...
  14. BRAVEHEART

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi) Rotamız üzerinde yeterince kar olduğundan emin miyiz ? ::) :-\ ::) EĞER, halen ve Cumartesi günü toprağı, yolu örtecek kalınlıkta kar yoksa, erimiş demektir. Erimiş kar da sulu-gevşek çamura neden olmuştur...
  15. BRAVEHEART

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi) Hava az da olsa ısındı, Cumartesi gününe kadar yağan azıcık kar da erimez umarım. Kar olmazsa biterim ben :'(

16. BRAVEHEART

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Offroad Etkinliği (18 Aralık 2010 Cumartesi) Sevgili Yaşar Hocam, Geçen sene Amanoslarda hiç kar gördüğümü hatırlamıyorum. Karlı yollar söz konusu ise bu fırsatı kaçırmamak lazım. Hatta, bu taraftaki Amanoslarda yeterli kar yoksa, İskenderun, hatta...
  17. BRAVEHEART

Hatay Off Road; Amanoslar Doğu (Belen) - Batı (Madenli) Geçiş Gezisi Duyurusu (12 Aralık 2010)

Ynt: Hatay Off Road; Amanoslar Doğu (Belen) - Batı (Madenli) Geçiş Gezisi Duyurusu (12 Aralık 2010) Sevgili Yaşar Hocam, geçen sene Amanoslarda hiç kar gördüğümü hatırlamıyorum. Karlı yollar söz konusu ise bu fırsatı kaçırmamak lazım. "Kar" denilince dayanamam bilirsiniz, hatta "nick'imi kutup...
  18. BRAVEHEART

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Son mesajdan bu yana 2 ay 10 gün geçmiş. Hem bugün yapılandan kısaca bahsedeyim. Hem de konuyu günecellemiş olalım. Bir süredir "carbon clean" işlemini internetten araştırıyordum. Özellikle dizel araçlarda faydasını gören de var, motoru kucaklayan da. Hiçbir...

19. BRAVEHEART

Hatay Off Road; Amanoslar Doğu (Belen) - Batı (Madenli) Geçiş Gezisi Duyurusu (12 Aralık 2010)

Ynt: Hatay Off Road; Amanoslar Doğu (Belen) - Batı (Madenli) Geçiş Gezisi Duyurusu (12 Aralık 2010) Fotoğrafları bekliyoruz. Bir de orman karla kaplı ise katılamadığıma daha bir üzüleceğim ...
  20. BRAVEHEART

Gezenbilir Hatay Grubu Hatay Dağ Ceylanı Gözlemine gidiyor (21 Kasım Cumartesi)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Hatay Dağ Ceylanı Gözlemine gidiyor (21 Kasım Cumartesi) 9 günlük tatilin 2. yarısını şehir dışında geçirdiğimizden, bu güzel gezide aranızda olamadım. Güzel, güneşli bir gün ve son aylarda Antakya'ya musallat olan o tozlu havadan arınmış, prıl pırıl bir gökyüzü...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,064
Kayıtlı Üye Sayımız
166,964
Kaydolan Son Üyemiz
mmnttr

SON KONULAR

Geri