Arama sonuçlarınız

1. BRAVEHEART

Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Kapı kenarındaki, lastik ölçüt ve basınçlarının yazdığı etikete yanlış bakmış olmayasınız? Ben de 2007 5K GV kullanıyorum ve bu etikette 2 ölçüt yazıyor: 225/65R 17 (bu üzerindeki orjinal lastik-jant) ve 225/70R 16. Emin olmamakla...

2. BRAVEHEART

2006 < -- Grand Vitara'larda klimanın ısıtma özelliği var mı?

Merhaba, 3.5 yılı aşkın bir süredir yıldır 2007 model Grand Vitara 1.9 DDiS kullanıyorum. Türkiye'nin en güneyinde HATAY'da yaşıyorum. Kış aylarına girdiğimizde, elle sıcaklık kumanda düğmesini 23 ile 28 derece arasında bir noktaya ayarlıyor ve fan kumanda düğmesini de "AUTO"ya getiriyorum...
  3. BRAVEHEART

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? Sayın aktolgalı, BRC konusunda Faruk Sevgili 'ye danışabilirsiniz. ( fsotogaz.com.tr ). Bildiğim kadarıyla bir bölgenin BRC distribitörü (veya öyle idi). Bilgili, ilgili, kibar ve yardımsever bir adamdır (forumlardaki yorumlardan...

4. BRAVEHEART

Grand Vitara'da ESP Ne Zaman Devre Dışı Bırakılmalı ?..

Ynt: Grand Vitara'da ESP Ne Zaman Devre Dışı Bırakılmalı ?.. Orası tamam da; o videoda 4x-Lock, ESP: "OFF", TCS: "ON" diye bir kalkış da var, ben oraya takıldım. ESP: "OFF" iken TCS: "ON" olabilir mi? veya bunun olmasını sağlayan bir kontrol düğmesi? Böyle bir (TCS: On/Off) kontrol düğmesi...
  5. BRAVEHEART

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? Yılda 12500km'den fazla yol katetmiyor ve 3 yıl sonra aracınızı değiştirmeyi düşünüyorsanız, LPG dönüşümü hiç mantıklı değil, AMA yılda EN AZ 20.000km katediliyorsa, 2 yıl sonra araç satılacak olsa bile düşünülebilir...

6. BRAVEHEART

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? Subab ve subab ilişkili sorun riskini mümkün olan en düşük düzeye indirmek için tek seçenek var: Prins-VSI + Prins Valve Care Sytem Montaj tecrübesi olan bir yerde, iyi bir işçilikle montaj yapılırsa bu sistemle sorun yaşama ihtimali...

7. BRAVEHEART

Ynt: Grand Vitara'da ESP Ne Zaman Devre Dışı Bırakılmalı ?.. http://youtu.be/Zy8jocfu0bg daki videoda dikkatimi çeken bir nokta var. Değişik modları denerken; ESP:OFF, TCS:ON yazan 1-2 deneme yapımışlar. Tamam ESP'yi manuel kapatıp-açabiliyoruz AMA TCS üzerinde bir kontrolümüz yok. ACABA farklı...
  8. BRAVEHEART

Ynt: Grand Vitara'da ESP Ne Zaman Devre Dışı Bırakılmalı ?.. Örnekle somutlaştırmak gerekirse; kışın ortasında, 0 derecenin altında, 4-5cm kar yağdıktan sonra donmuş, buzlanmış, zemini asfalt bir yolda, 4H-Lock konumunda, 40 km/saat hızla ilerlerken, ESP'nin kapalı olması daha güvenli olur...
  9. BRAVEHEART

Ynt: Grand Vitara'da ESP Ne Zaman Devre Dışı Bırakılmalı ?.. 3,5 yıl sonra konuyu hortlatmış oldum AMA tam da bu konuyu merak ediyordum. ACABA, otomatik devreden çıktığı 4L'nin gerekli olduğu derin karlı, çamurlu, kaygan zeminler dışında, örn 4H-Lock konumunda kullanılan, çok da ağır olmayan...

10. BRAVEHEART

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Bu güzel haber için teşekkürler Freebird(X) ;) Ben de Yokohama 2012-Eylül Fiyat Listesinden ilgili bölümü buraya yapıştırayım. 17" jantlar için orjinal lastik ebadı 225/65R 17; Yokohama'da Y19166 stok numarası ve GO12 (GeoLander A/T-S)...

11. BRAVEHEART

Suzuki Grand Vitara XL-7 Lastik Seçimi

Ynt: Suzuki Grand Vitara XL-7 Lastik Seçimi AHA ! Burada da yakaladım sizi. Farklı forumda verdiğim cevabı buraya da kopyalayayım bari. 6 yılda 15-20 kez dağ bayır gezisi yapmışsınız. Yılda ortalama 3 kez. Asfalt dışı (çakıl, kum, batak ve çok derin olMAyan çamur, kar) performansı yüksek olan...
  12. BRAVEHEART

G.V 1.9 DDiS: 17" yerine 16" x 6,5J jant ebat sorunsalı ???

Ynt: G.V 1.9 DDiS: 17" yerine 16" x 6,5J jant ebat sorunsalı ??? İNŞALLAH ve UMARIM böyle olMAZ !!!

13. BRAVEHEART

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Barış Bey, öncelikle yeni Cooper AT3 lastikleriniz hayırlı olsun, karlı-buzlu-çamurlu satıhta takılmadan, performansla kullanın... Sakıncası yok ise nereden aldığınızı ve fiyatını da paylaşır mısınız?
  14. BRAVEHEART

Grand Vitara 1.9 DDiS: 17" yerine 16" jant, ebat sorunsalı

Ynt: Grand Vitara 1.9 DDiS: 17" yerine 16" jant, ebat sorunsalı 1 yıl geçti TEKNİK KONULAR forumunda 1 Allah'ın kulu yanıt verMEdi, yardımcı olMAdı. SUZUKI forumunda kendi yağımızda kavrulduk. Nihayet uygun ölçütlerde kıstılı jant model ve renk seçenekleri arasında, bir sabah internete...
  15. BRAVEHEART

GRAND VİTARA 1.9 DDSI mi? GRAND VİTARA 2.0 JLX-AL mı?

Ynt: GRAND VİTARA 1.9 DDSI mi? GRAND VİTARA 2.0 JLX-AL mı? EĞER yol olarak açılmış, düzeltilmiş satih dısında kullanmayacaksınız, ki ilçe ve koy yolları bu tanımdan daha iyi durumdadır, yeni kasa da pekala fazlasıyla isinize yarar, sizi üzmez, konforu önceki kasalardan daha yüksektir. AMA ilçe...

16. BRAVEHEART

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Çok teşekkür ederim Yaşar Hocam. Çamurda kullanmayı hiç istemesem de, kazasiz, belasiz, sorunsuz, bol bol karda (AMA kara saplanmadan ;) ) kullanmak nasip olur İNSALLAH ! Kısın hic degilse, her zaman gittigimiz guzergaha, bol bol kar...
  17. BRAVEHEART

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Gerçi duyalı 1 ay oldu AMA yine de burada da yer almasında fayda var... http://www.turkeycarblog.com/2012/07/2013-suzuki-grand-vitaraescudo-makyajlandi/ Japon üretücü Suzuki, Avrupa pazarında Grand Vitara ismiyle tanınan Escudo’yu (2. kez) makyajladı. Aracın ön...
  18. BRAVEHEART

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz EVEEET, nihayet uygun ölçütlerde kıstılı jant model ve renk seçenekleri arasında, Salı sabahı internete bakınırken, BELKİ biraz da şans eseri karşıma çıkan bir satış sitesinden, hem istediğim modeli, hem tercih ettiğim renkte hem de...

19. BRAVEHEART

G.V 1.9 DDiS: 17" yerine 16" x 6,5J jant ebat sorunsalı ???

Ynt: G.V 1.9 DDiS: 17" yerine 16" x 6,5J jant ebat sorunsalı ??? "AMAN !" diyeyim Oğuz Bey, jantları alıp, depoya koyduktan sonra mı söylenir bu. :o 4 adet janta 1.000TL'den fazla bütçe ayırmayı hiç düşünmedim. Bunun üzeri - BENİM İÇİN - gereksiz masraf ve israf olurdu. Yine de internetten...
  20. BRAVEHEART

2006 Grand Vitara 2.0 AT (Yeni kasa) - Problemler ve bilgi ihtiyacı

Ynt: 2006 Grand Vitara 2.0 AT (Yeni kasa) - Problemler ve bilgi ihtiyacı Aracınızı EN AZ 3-4 yıl daha kullanacağınızı farzederek, naçizane önerim: 1- Bu sorunuzu daha tecrübeli forumdaşlar yanıtlyabilir. Benim bilgim yok. 2- Önce orjinalinin fiyatını öğrenip, çıkmaları araştırıp, sağlam ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR