Arama sonuçlarınız

1. BRAVEHEART

Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı?

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=70128.0 İlgilili konuların linkinin bulunmasında fayda var.

2. BRAVEHEART

Yeni Kasa >2006 Grand Vitara için 2,125" yükseltme kiti ve uygulaması

Ynt: Yeni Kasa >2006 Grand Vitara için 2,125" yükseltme kiti ve uygulaması http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43517.0 İlgili konuların linkinin bulunmasında fayda var...
  3. BRAVEHEART

Hatay MKÜ OFF-Road Grubu: Sezonun son karlı Amanoslarına OFF-Road Gezisi

Ynt: Hatay MKÜ OFF-Road Grubu: Sezonun son karlı Amanoslarına OFF-Road Gezisi Katılıyorum. Zaten ilk mesajımda da eksikliğini belirtmiştim. Çok istekli olmalarına rağmen rağmen Nedim Abi ve Zafer Hocam da son anda aramızda olamadılar. EVET; son 2 yıldır 14-Mart Tıp Bayramı kutlamalarını...

4. BRAVEHEART

Hatay; Sezonun son karlı Amanoslarına kısa bir ON-ROAD gezisi

Ynt: Hatay; Sezonun son karlı Amanoslarına kısa bir ON-ROAD gezisi Elinize, ayağınıza sağlık Sedat Bey. Hazırlıklar 1 ay önceden başladığına göre oldukça güzel ve heyecanlı bir etkinlik olacak...
  5. BRAVEHEART

Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları Nejat Bey'e katılıyorum. Benim de eksikliğini en çok hissettiğim noktalar: 1- Eski kasalar kadar fazla sayıda, kolay ulaşılıabilir, uygun fiyatlı yükseltme kiti uygulamalarının olmayışı. Yükseltme uygulayan ve uygulatanlar var AMA ben şöyle 2 -...

6. BRAVEHEART

Ynt: Hatay MKÜ OFF-Road Grubu: Sezonun son karlı Amanoslarına OFF-Road Gezisi VE baharı müjdeleyen kır çiçekleri ile ben fotoğraf paylaşım işini kendi adıma noktalayayım. Geziye katılan diğer arkadaşlarımızın da kendi makinelerindeki güzel kareleri burada paylaşmalarını bekliyorum...

7. BRAVEHEART

Ynt: Hatay MKÜ OFF-Road Grubu: Sezonun son karlı Amanoslarına OFF-Road Gezisi
  8. BRAVEHEART

Ynt: Hatay MKÜ OFF-Road Grubu: Sezonun son karlı Amanoslarına OFF-Road Gezisi ARTIK dönelim. OFF-ROAD'u tadında bırakmakda fayda var...
  9. BRAVEHEART

Ynt: Hatay MKÜ OFF-Road Grubu: Sezonun son karlı Amanoslarına OFF-Road Gezisi Geziye katılanlar toplu halde...

10. BRAVEHEART

11. BRAVEHEART

Ynt: Hatay MKÜ OFF-Road Grubu: Sezonun son karlı Amanoslarına OFF-Road Gezisi VEEEE hedefe ulaşıldı. Karlar altındaki Kartalalanı yaylasındayız...
  12. BRAVEHEART

Ynt: Hatay; Sezonun son karlı Amanoslarına kısa bir ON-ROAD gezisi Sağlık olsun Sedat Bey, sanırım dün (cumartesi) Nisan ayında planlanan motokros ve off-road etkinliğine parkur belirlemek için gittiniz, öyle değil mi. Biz de daha önce hiç OFF-Road gezilerine katılmamış iş arkadaşlarımızın...

13. BRAVEHEART

Ynt: Hatay MKÜ OFF-Road Grubu: Sezonun son karlı Amanoslarına OFF-Road Gezisi Kartalalanı yaylasına yaklaştıkça karın kalınlığı iyice arttı. Kimbilir 2 gün önce nasıldı...
  14. BRAVEHEART

15. BRAVEHEART

Ynt: Hatay MKÜ OFF-Road Grubu: Sezonun son karlı Amanoslarına OFF-Road Gezisi Sabah pırıl pırıl, tertemiz bir hava ve doğada olmak insanı ayrı bir acıktırıyor. Herkes heyecanla sucuklara yumulmayı bekliyor...

16. BRAVEHEART

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'nden OFF-ROAD ve doğa severler olarak yaptığımız gezilere bir süredir katılmak isteyen arkadaşlarımızın da co-pilot olarak katılımıyla, muhtemelen sezonun son karlı Amanoslarına güzel bir gezi yaptık. Program Fırnız yaylasına ulaşıp, klasik Beşler Fermente...
  17. BRAVEHEART

Ynt: Hatay; Sezonun son karlı Amanoslarına kısa bir ON-ROAD gezisi Planlanmış bir etkinlik değildi, hatta etkinlik bile değildi. Ani bir kararla çıktık ve döndük. Toplam 2 saat sürdü. Hava sıcaklığı karın yağdığı 1 gün öncesine göre neredeyse 10 derece birden artınca, "karlar erimeden görelim"...
  18. BRAVEHEART

Ynt: Hatay; Sezonun son karlı Amanoslarına kısa bir ON-ROAD gezisi EVET, kısa ama güzeldi. Bu yerler çok uzak değil. Kisecik'den zirvedeki radara uzanan yol.

19. BRAVEHEART

Ynt: Hatay; Sezonun son karlı Amanoslara kısa bir ON-ROAD gezisi
  20. BRAVEHEART

Antalya'ya bile kar yağdıktan sonra Antakya Amnoslarına yağmaması haksızlık olurdu AMA neyse ki yağdı. Hatta bu kış sezonu boyunca, şehirden bakılınca, ilk kez bu kadar karlı gördük zirveleri. Değerli arkadaşım Ksd ile, ikimizin de yanında co-pilot olmadağından yol dışına çıkmadan kısa bir gezi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR