Arama sonuçlarınız

1. orsa

Suzuki Grand Vitara 2.5 84.000 km'de 2001 yılı trafiğe çıkışlı, yapılı

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.5 84.000 km'de 2001 yılı trafiğe çıkışlı, yapılı Aracımı takas ettiğimde üzerine para alabileceğim binek ya da faturalı hafif ticari bir araçla takas yapabilirim.

2. orsa

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.5 84.000 km'de 2001 yılı trafiğe çıkışlı, yapılı İyi dileklerin için teşekkür ederim Gökhan. Samurai benim için başlı başına bir proje oldu zaten. ;D Şasiden araç toplayanlar benim bir üst seviyemde enerji harcamıştır. Açıkçası şu anda binek araca geçmek benim...
  3. orsa

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.5 84.000 km'de 2001 yılı trafiğe çıkışlı, yapılı Fotoğraflarını da ekliyorum.

4. orsa

Başka bir arazi aracım olduğu için daha uygun fiyatlı bir binek araç almak üzere aşağıda bilgilerini yazdığım aracımı satıyorum. Düşündüğüm fiyat 22.500 TL. 2001 yılı Eylül ayı trafiğe çıkışlı, 85.000 km.'de, bordo, otomatik 2.5 V 6. Orijinal kilometre. Ruhsata işli Tartarini sıralı LPG...
  5. orsa

KAZASIZ 4X4 Takaslı 2007

Ynt: KAZASIZ 4X4 Takaslı 2007 Aşağıdaki linkte yer alan aracımla takas düşünebilirim. Ama bire bir takas olmaz. İlgilenirseniz ilandaki telefondan iletişime geçebilirsiniz. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-84-000-km-de-2001-yili-trafige-cikisli-yapili-61287546/detay/

6. orsa

dünya turuna dayanacak, enduro tavsiyesi

Ynt: dünya turuna dayanacak, enduro tavsiyesi Tek silindir iyidir. Tek başına yol yapan gezginler için elektronik olmayan DR 650-DRZ 400-XT 600-KLR 650 gibi makineler tavsiye ediliyor genelde işi bilenlerce.

7. orsa

SATILIK 1992 PATROL Y60 SAFARİ

Ynt: SATILIK 1992 PATROL Y60 SAFARİ ;D ;D ;D ;D ;D Gün ortası keyifle güldüm. Teşekkürler... :)
  8. orsa

SATILIK 1992 PATROL Y60 SAFARİ

Ynt: SATILIK 1992 PATROL Y60 SAFARİ Bütün sayfaları inceledim, yalnız fiyat bilgisine ulaşamadım.
  9. orsa

jimny elektrikli ayna

Ynt: jimny elektrikli ayna Eğer yüksek hızda biraz titremesi ve elektrikli kumanda olayını kullanamamak sorun olmazsa L 200 eski kasa aynası iş görür.

10. orsa

Series 3 te zor anlar

Ynt: Series 3 te zor anlar Yanlış anlamayın ama klasik sınıfına giren bir aracı dört dörtlük yürütmeye kalkmak yeni nitelikte bir aracı yürütmeye kalkmaktan her zaman daha pahalıya mal olur. Toplamda da mal edeceğiniz rakam 15 yaş daha genç bir Defender maliyetini bulur ve hatta geçer...

11. orsa

Navara arazi lastik ve jant seçimi

Ynt: Navara arazi lastik ve jant seçimi Jant için Binbir Bijon Jant ile temasa geçebilirsiniz. İlgili kişi Arif Çarpışantürk. Gerekli doneleri anlatırsanız uygun fiyata sağlam bir takım jant yaparlar. Lastik için alternatif çok. Site içinde servisler bölümünden araştırma yapabilirsiniz.
  12. orsa

25 Aralık 2011′de Off Road’cular Bolu'da Çamurla Buluşuyor - BOLOFF

Ynt: 25 Aralık 2011′de Off Road’cular Bolu'da Çamurla Buluşuyor - BOLOFF Fotoğraflardan oldukça zorlu olacağı belli oluyor parkurun. :) Size de kolaylıklar diliyorum parkur hazırlıklarında...

13. orsa

Yerli 4X4 kamyonumuz TURKAR...

Ynt: Yerli 4X4 kamyonumuz TURKAR... E-posta yazışmasında Nisan 2012 trafiğe çıkış tarihi olarak belirtilmiş. Merakla bekliyorum. Fiyatını 4x2'de Kia Bongo K 2900 seviyesinde, 4x4 modelinde ise bundan %15 pahalı tutarlarsa ve satış sonrasına önem verirlerse bence iş yapar. Tabii ki test...
  14. orsa

ZJ 5.9 - Türkiye'de Böylesi Görülmedi

Ynt: ZJ 5.9 - Türkiye'de Böylesi Görülmedi Can güle güle kullan. ZJ'de modifikasyon budur! ;)
  15. orsa

Alınık vx80 için 16'' jant.

Ynt: Alınık vx80 için 16'' jant. Kormetal KM 2016 modelini incelemenizi öneririm.

16. orsa

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 Güle güle kullanın ve geçmiş olsun. 6 gün depodan gelmesi beklenen parça radyatörmüydü?
  17. orsa

Mega lifted l200

Ynt: Mega lifted l200 Başka bir araçta yaşanan sıkıntının sebebini anladım. Teşekkürler.
  18. orsa

"Şaşkın" şöhret yolunda ilerliyor

Ynt: "Şaşkın" şöhret yolunda ilerliyor Aracınız güzel, film güzel daha ne olsun. Ben özellikle araca kamerayı bağlama işinin nasıl çözüldüğünü merak ettim.

19. orsa

Dacia'dan G klas modeli Tecdrah TTİ 1.5 dCİ 90 hp

Ynt: Dacia'dan G klas modeli Tecdrah TTİ 1.5 dCİ 90 hp Görüntü güzelde... Arazi şanzımanı yani; motor gücünü tekerleklere iletirken torku arttıramıyorsa, iki şafta %50 gücü dağıtamıyorsa gerçek arazi şartlarında iş yapmaz. Standartında veya sonradan takılan dif. kilidi yoksa arazi şartlarında...
  20. orsa

üst kapak conta değişimi

Ynt: üst kapak conta değişimi Özel mesaj atıyorum size.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

SON KONULAR

Geri