Arama sonuçlarınız

1. orsa

Discovery 1 Dişli Oranları Değişimi ve Sonuçları

Ynt: Discovery 1 Dişli Oranları Değişimi ve Sonuçları Kayalar Oto'dan 2-3 ay önce aldım bu fiyatı. Ayna mahruti değişimi yaptıracaksanız iyi bir difransiyel ustası taksın-alıştırsın yeni seti.

2. orsa

Discovery 1 Dişli Oranları Değişimi ve Sonuçları

Ynt: Discovery 1 Dişli Oranları Değişimi ve Sonuçları 2008'den kalma konu ama sizin çözüm oluşmamış. 1.41 kutuya geçince sadece Hi'da değişim olacak. 1.41 için 1500 TL civarı fiyatlar geçiyordu yakın zamanda. 4.11 ayna mahruti kullanırsanız Low'u da etkileyecek. 3.54 ile 4.11 arasında %16...
  3. orsa

Gezenbilir; Hasan Dağı Tırmanış Raporu 23 Nisan 2011 - 24 Nisan 2011

Ynt: Gezenbilir; Hasan Dağı Tırmanış Raporu 23 Nisan 2011 - 24 Nisan 2011 Ciddi miktarda kar varmış bu sene.

4. orsa

Gezenbilir; Hasan Dağı Tırmanış Raporu 23 Nisan 2011 - 24 Nisan 2011

Ynt: Gezenbilir; Hasan Dağı Tırmanış Raporu 23 Nisan 2011 - 24 Nisan 2011 11 sene önce aynı tarihte kuzey yüzünden solo çıktığım bir faliyetti. Fotoğrafları bekliyorum.
  5. orsa

Suzuki Samurai Mekanik Aksam Tanıma.

Ynt: Suzuki Samurai Mekanik Aksam Tanıma. Çok önemli bir kaynakmış. Yazanın-hazırlayanın emekleri için teşekkürler. Ve paylaşana da teşekkürler. :)

6. orsa

Samur parkurlara dönüyor!

Ynt: Samur parkurlara dönüyor! Ne demek ben teşekkür ederim. Yarış alanında tanışmak dileğiyle.

7. orsa

Ynt: Samur parkurlara dönüyor! Tekrar merhaba! Önümüzdeki hafta bu saatlerde yarışın son etabı da bitmiş olacak... Bu yarışta ve hemen ardından Evros Trophy'de Dursun Usta ile beraber yarışacağız. http://www.isoff.org.tr/content.asp?ctID=45&RecID=667 İlgili bağlantıda zaman çizelgesi...
  8. orsa

TURKAR-YERLİ UNİMOG

Ynt: TURKAR-YERLİ UNİMOG Jimny'yi çektiği sahnede koptum. :) Filmi ve dijital kataloğu inceledim. Konsepti iyi oturtmuşlar. Anadolu koyunu... Anladığım kadarıyla kabin içi 4x4'e geçiş, orta difransiyeli kitlemek ve arka difransiyeli kitlemek pnömekanik yardımıyla halloluyor. Fiyatlarını...
  9. orsa

Suzuki G.V Satıp Defender Almak?

Ynt: Suzuki G.V Satıp Defender Almak? Turbo dizel makine atılmış, izolaysonu yapılmış, hidrolik direksiyonu olan bir Defender'ı kullanın ve ondan sonra kararınızı verin. Duruma göre araç size uygun veya uygun gelmeyebilir. Ama G.V.'den sonra saydığım özellikleri olmayan bir Defender ancak...

10. orsa

Ynt: Samur parkurlara dönüyor! Sağol Adnan Abi. Davetin beni çok mutlu eder. Altan Abi'ye selam. Arada fotoğrafları görüyorum O'nu da off-road'cu yapmışsınız.

11. orsa

Ynt: Samur parkurlara dönüyor! 1 Mayıs'da olacak sezonun ilk mahalli yarışı. Göktürk tarafında olacak hatta size oldukça yakın diyebilirim. Aracınız oldukça yapılı gözüküyor. İsterseniz yarışta görevli olarak yarış heyecanının daha da içinde olabilirsiniz. Bir de Yunanistan'ın Oristrieda...
  12. orsa

Suzuki Grand Vitara'da ki Ses Sorunu (4L ve Geri Vites Konumunda)

Ynt: Suzuki Grand Vitara'da ki Ses Sorunu (4L ve Geri Vites Konumunda) Benim iç aks tecrübemde ses farklıydı ama pek değişiyor durum. Aliminyum kovan, iç aks ve arazi zinciri bu araçlar için off-road kullanımının sıklığı ve zorluğuna bağlı ortaya çıkabilcek arızalar.

13. orsa

Ynt: Samur parkurlara dönüyor! Teşekkürler. Aynen darısı başına. Bakınca hayat akıyor. Çok zaman geçmeden insan planlarını gerçekleştirmek için yol almak istiyor...
  14. orsa

Ynt: Samur parkurlara dönüyor! Çok teşekkürler Serkan. Senin de içinde olduğunu biliyorum. Umarım senin içinde kısmet olur. :)
  15. orsa

Ynt: Samur parkurlara dönüyor! 3 Nisan'da ki yarış şu an 1 Mayıs'a kaydırıldı. İstanbul Mahalli Şampiyonası'nın ilk ayağından hemen sonra 5-8 Mayıs arası Evros Trophy için hazırlıklarımız devam ediyor. Yalnız ikinci bir araç ile takım olunuyor ama gelmeyi düşünen kimse yok ne yazık ki. Biz...

16. orsa

Ynt: Samur parkurlara dönüyor! Teşekkürler Adnan Abi, Umarım keyfin yerindedir. Son Ereğli'ye gelişimde organize olamadım. Bundan sonra ki sefere haber veriyorum öncesinden. Balık yapalım! :)
  17. orsa

Ynt: Samur parkurlara dönüyor! Teşekkürler. :)
  18. orsa

Tofaş'ın Dakar Doblosu

Ynt: Tofaş'ın Dakar Doblosu Uluslararası bu tarz yarışlarda siz sadece aracın kupasını görürsünüz. Bir X 3'ün standart haliyle tek etap bile yürüyebileceğini zannetmiyorum.

19. orsa

Diferansiyel

Ynt: Diferansiyel Hangi şehirdesiniz? Bilya, keçe, balata durumları nasıl difransiyelde? Teşekkür ederim.
  20. orsa

15x8.0 5x139 OFF-ROAD JANT

Ynt: 15x8.0 5x139 OFF-ROAD JANT Bu bijon aralığında yine eksi ofsetli 6 ya da 7 inç eninde 16 jant bulunur mu?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,966
Kaydolan Son Üyemiz
Baki42

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR