Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Suzuki Jimny Ön Tampon Yapımı ve Vinç Montajı
Eleştirimi yapıcı olarak algıladığınız için teşekkür ederim. Şasi hizası meselesinde haklısınız.
Bir kaç Jimny için örnek tampon fotoğrafı baktım 4xfourart sitesinden. Off-road kullanımı için bence en ideali boru tampon örneği de var...
Ynt: Uzun Bir Aradan Sonra Kdz.Ereğli Off-Road Gezisi
Keyifli gezi olmuş. :)
Geçenlerde uzun zaman aradan sonra Ereğli'ye gelmek kısmet oldu ama kısıtlı zaman olduğu için haber veremedim Şenol bey.
Mezarlık ziyareti ardından radar tarafında fotoğraflardaki su geçişinden sonra 1-2 kilometre...
Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!
Umut Bey'e ve kazazedelere büyük geçmiş olsun. Umarım kalıcı hasar almadan iyileşirler.
Geçtiğimiz sene yaptığımız hobiyi en ekstrem şekilde yaşadım. Bir keresinde ölümden döndüm, bir keresinde kask, 4 noktalı kemer, roll-cage olmasına rağmen neredeyse...
Ynt: Suzuki Jimny Ön Tampon Yapımı ve Vinç Montajı
Yeni tamponu güle güle kullanın. Detaylı anlatımınız için teşekkürler.
Yakup usta'nın da eline sağlık, güzel işçilik.
Aklıma gelen bir kaç şeyi paylaşacağım. Vinç tamburunu kullanım sırasında görmezseniz halatı doğru sarıp saramadığınızı...
Ynt: Dakar Rally
Kimse Türkiye'yi güzel bir şekilde temsil eden Kemal Merkit'den bahsetmemiş.
Merkit 7. kez katıldığı Dakar'ı bu sene de bitirmesinin yanında yardımsız yarışanlar kategorisinde ikinci oldu KTM motosikleti ile.
Ynt: Mahindra Hakkında Tüm Sorularınız
Aracınızı Adrasan tarafında görmüştüm geçen yaz.
Oldukça güzel araziye uyarlanmış. Araç ne çok büyük, ne de eşya taşınmayacak kadar küçük.
Sitesinden araç yürürünü inceleyeceğim şimdi ama yükseltme işini nasıl hallettiniz?
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)
Nazarlık kurtarmaz, siz bir kurşun döktürün.
Geçmiş olsun. Manifold patladığını ilk defa duyuyorum. ::) :)
Ynt: Satılık 35x12.5x15 Goodyear Wrangler MT Lastik
MTR satışta olduğu zamanlarda oldukça pahalı bir lastikti.
Asfaltta başarılı, arazide çoğu yönden yeterli bir lastik.
Fiyatta 35 inç için uygun. İlan ilgilenecek kişilere ulaşmamış demek ki.
Ynt: Esnek Çeki Halatı(strap) Satılık
Şu an da 1 adet ipek 6 metrelik halattan 5.5 ton çekerli halattan bir tane, 7 metrelik naylon beyaz halattan bir tane var.
Ynt: Samurai Toplatıyorum Önerileriniz Çok Önemli
Antalya'da pek çok çıkma parçasını bulabilirsiniz Samurai'nin.
Samurai ile oldukça ilgili bir arkadaşım araç için Antalya'da üç tip branda üretildiğinden bahsetmişti.
Hatırladığım kadarıyla Sahibinden.com'da ilan veren bir çıkmacı vardı...
Ynt: Defender boost janta en büyük hangi ölçüyü takabilirim?
255/85/16 bulursanız çok güzel ama BF'in MT'sinde var bu ölçü o da siparişle gelir. Başka markalarda varsa bakmak lazım Türkiye'ye girişi var mı.
33/9.5/16 ya da geniş lastik isterseniz 33/10.5/16 ekstrem lastikte takabilirsiniz...
Ynt: Plastik Botun Avantaj ve Dezavantajları
Kısa bir dönem kış dağcılığı yaptım.
Edindiğim izlenim eğer bir kaç günden fazla faaliyetler planlıyorsanız plastik bot daha ağır basıyor.
Dezavantajı ağırlığı ve dağa gidilen yolculuk boyunca kullanılamaması. Özellikle alpin faaliyetler için bir...
Ynt: yükseltme kitleri geldi
Güzel haber.
Tandır kollarınında kite dahil olması olumlu.
Grand Cherokee için olan kitte sadece iki adet yay varmış gibi görünüyor doğru mu?