Arama sonuçlarınız

1. orsa

Suzuki Jimny Ön Tampon Yapımı ve Vinç Montajı

Ynt: Suzuki Jimny Ön Tampon Yapımı ve Vinç Montajı Eleştirimi yapıcı olarak algıladığınız için teşekkür ederim. Şasi hizası meselesinde haklısınız. Bir kaç Jimny için örnek tampon fotoğrafı baktım 4xfourart sitesinden. Off-road kullanımı için bence en ideali boru tampon örneği de var...

2. orsa

Uzun Bir Aradan Sonra Kdz.Ereğli Off-Road Gezisi

Ynt: Uzun Bir Aradan Sonra Kdz.Ereğli Off-Road Gezisi Keyifli gezi olmuş. :) Geçenlerde uzun zaman aradan sonra Ereğli'ye gelmek kısmet oldu ama kısıtlı zaman olduğu için haber veremedim Şenol bey. Mezarlık ziyareti ardından radar tarafında fotoğraflardaki su geçişinden sonra 1-2 kilometre...
  3. orsa

Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!! Umut Bey'e ve kazazedelere büyük geçmiş olsun. Umarım kalıcı hasar almadan iyileşirler. Geçtiğimiz sene yaptığımız hobiyi en ekstrem şekilde yaşadım. Bir keresinde ölümden döndüm, bir keresinde kask, 4 noktalı kemer, roll-cage olmasına rağmen neredeyse...

4. orsa

Suzuki Jimny Ön Tampon Yapımı ve Vinç Montajı

Ynt: Suzuki Jimny Ön Tampon Yapımı ve Vinç Montajı Yeni tamponu güle güle kullanın. Detaylı anlatımınız için teşekkürler. Yakup usta'nın da eline sağlık, güzel işçilik. Aklıma gelen bir kaç şeyi paylaşacağım. Vinç tamburunu kullanım sırasında görmezseniz halatı doğru sarıp saramadığınızı...
  5. orsa

Esnek Çeki Halatı(strap) Satılık

Ynt: Esnek Çeki Halatı(strap) Satılık Ne yazık ki koyu renk gelmeyecek.

6. orsa

Ynt: Esnek Çeki Halatı(strap) Satılık Bir adet beyaz 7 metrelik mevcut.

7. orsa

Ynt: Esnek Çeki Halatı(strap) Satılık
  8. orsa

Dakar Rally

Ynt: Dakar Rally Kimse Türkiye'yi güzel bir şekilde temsil eden Kemal Merkit'den bahsetmemiş. Merkit 7. kez katıldığı Dakar'ı bu sene de bitirmesinin yanında yardımsız yarışanlar kategorisinde ikinci oldu KTM motosikleti ile.
  9. orsa

Mahindra Hakkında Tüm Sorularınız

Ynt: Mahindra Hakkında Tüm Sorularınız Aracınızı Adrasan tarafında görmüştüm geçen yaz. Oldukça güzel araziye uyarlanmış. Araç ne çok büyük, ne de eşya taşınmayacak kadar küçük. Sitesinden araç yürürünü inceleyeceğim şimdi ama yükseltme işini nasıl hallettiniz?

10. orsa

Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)

Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) Nazarlık kurtarmaz, siz bir kurşun döktürün. Geçmiş olsun. Manifold patladığını ilk defa duyuyorum. ::) :)

11. orsa

KYB mi ? Monroe Adventure mi?

Ynt: KYB mi ? Monroe Adventure mi? Kayaba (KYB) markasını tavsiye ederim.
  12. orsa

Satılık 35x12.5x15 Goodyear Wrangler MT Lastik

Ynt: Satılık 35x12.5x15 Goodyear Wrangler MT Lastik MTR satışta olduğu zamanlarda oldukça pahalı bir lastikti. Asfaltta başarılı, arazide çoğu yönden yeterli bir lastik. Fiyatta 35 inç için uygun. İlan ilgilenecek kişilere ulaşmamış demek ki.

13. orsa

Ynt: Esnek Çeki Halatı(strap) Satılık Şu an da 1 adet ipek 6 metrelik halattan 5.5 ton çekerli halattan bir tane, 7 metrelik naylon beyaz halattan bir tane var.
  14. orsa

Samurai Toplatıyorum Önerileriniz Çok Önemli

Ynt: Samurai Toplatıyorum Önerileriniz Çok Önemli Antalya'da pek çok çıkma parçasını bulabilirsiniz Samurai'nin. Samurai ile oldukça ilgili bir arkadaşım araç için Antalya'da üç tip branda üretildiğinden bahsetmişti. Hatırladığım kadarıyla Sahibinden.com'da ilan veren bir çıkmacı vardı...
  15. orsa

Defender boost janta en büyük hangi ölçüyü takabilirim?

Ynt: Defender boost janta en büyük hangi ölçüyü takabilirim? 255/85/16 bulursanız çok güzel ama BF'in MT'sinde var bu ölçü o da siparişle gelir. Başka markalarda varsa bakmak lazım Türkiye'ye girişi var mı. 33/9.5/16 ya da geniş lastik isterseniz 33/10.5/16 ekstrem lastikte takabilirsiniz...

16. orsa

Plastik Botun Avantaj ve Dezavantajları

Ynt: Plastik Botun Avantaj ve Dezavantajları Kısa bir dönem kış dağcılığı yaptım. Edindiğim izlenim eğer bir kaç günden fazla faaliyetler planlıyorsanız plastik bot daha ağır basıyor. Dezavantajı ağırlığı ve dağa gidilen yolculuk boyunca kullanılamaması. Özellikle alpin faaliyetler için bir...
  17. orsa

Satılık Toyota Pickup Parçaları

Ynt: Satılık Toyota Pickup Parçaları Araç eğer 4x4 ise difransiyelleri satılık mı?
  18. orsa

Delta MTB Race Gold Tour Dağ Bisikleti Yarışları 2011

Ynt: Delta MTB Race Gold Tour Dağ Bisikleti Yarışları 2011 Off sigarayı bırakmalıyım... :-\ ::) :)

19. orsa

Satılık BF Goodrich

Ynt: Satılık BF Goodrich Son durumda lastikler satıldımı Barbaros Bey? :)
  20. orsa

yükseltme kitleri geldi

Ynt: yükseltme kitleri geldi Güzel haber. Tandır kollarınında kite dahil olması olumlu. Grand Cherokee için olan kitte sadece iki adet yay varmış gibi görünüyor doğru mu?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.