Arama sonuçlarınız

1. aliari

BABADAN, OĞULA MEKTUP

Ynt: Babadan, Oğula Mektup Bir babanın oğluna mal-mülk bırakmasından daha güzel bir miras. Çok hoşuma gitti. Teşekkürler...

2. aliari

Hayallerım Gerçek Oldu :)

Ynt: Hayallerım Gerçek Oldu :) Tebrik ederim. Kazasız belasız nice seyahatlere çıkar ve bizleri çekeceğiniz fotoğraflarla mutlu etmeniz dileğiyle.
  3. aliari

Motorla Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Turu (2800 Km)

Ynt: Motorla Doğu Karadeniz Ve Doğu Anadolu Turu (2800 Km) Foruma yeni katıldığım için bu yazıyı yeni okuma fırsatım oldu. Geziniz ayrı bir güzel, geziyi aktarma biçiminiz ayrı bir güzel. Zevkle okudum yazdıklarınızı ve resimlere imrenerek baktım. Arkadaşınız Saruhan çok şanslıymış ki sizin...

4. aliari

Mountainbiker's Photos

Ynt: Mountainbiker's Photos Resimlerin her birine imrenerek baktım. Tebrikler.
  5. aliari

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

Umarım dediğiniz gibi olur. Gelmek için tek şansım bu.

6. aliari

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

Merhabalar. Ben de katılmak istiyorum fakat tekim ve aracım yok:) otobüsle gelebilir miyim acaba? Ya da Eskişehir'den katılacak ve aracında yer olan olursa beni de alabilir mi? Yol masrafımı karşılarım. Güzel bir kamp olması dileğiyle...

7. aliari

Gezi Blogları Ve Geocaching

Ynt: Gezi Blogları Ve Geocaching Teşekkür ederim. Havalar düzelir düzelmez bu oyuna başlamayı düşünüyorum. Takıldığım bir yer olursa size danışırım:)
  8. aliari

Serdar Kılıç Programlarını Takip Edenler Varmı? Bu Konu Hakkında Görüşleriniz?

Ynt: Serdar Kılıç Programlarını Takip Edenler Varmı? Bu Konu Hakkında Görüşleriniz? İnsanı izlerken "Ben de böyle yapacağım" dedirtiyor. Kapıya bakıyor ve hemen bir adım atarak doğaya karışmak istiyor. Fakat bahaneler bitmiyor ve eve kapanıp günlük hayat bizi esir ediyor. Bu program bu...
  9. aliari

Gezi Blogları Ve Geocaching

Ynt: Gezi Blogları Ve Geocaching Verdiğiniz gezi bloğu çok hoş ve insanı gezmeye teşvik ediyor :) Geocaching'i tam olarak anlayamadım. Toplantılarınıza katılarak daha çok bilgi sahibi olmak isterdim fakat Eskişehir'de yaşıyorum. Teknolojinin gelişmesiyle böyle bir oyunun ortaya çıkması...

10. aliari

Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum Tarık Bey emeğinize sağlık. Çok güzel bir araç olmuş Böyle emekle hazırlanan bir aracı sürmek eminim ki paha biçilemezdir. Kazasız sürüşler dilerim.

11. aliari

Efsane İle 2013 Ağustosunda İsviçre İtalya Almanya Avusturya Slovenya Turu

Ynt: Efsane İle 2013 Ağustosunda İsviçre İtalya Almanya Avusturya Slovenya Turu Hepsini bir solukta okudum ve acayip özendim :) Tebrik ve takdir ediyorum.
  12. aliari

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Bu Güzel Aileye Merhaba Merhabalar. İsmim Ali Arı. Eskişehir'de karşılaştırmalı edebiyat okuyorum. Doğayla olan ilgim küçük yaşlarda köyde gecenin geç saatinde bir ateş böceği görmemle başladı. Daha sonra bu sevgiyi pekiştirmek için çeşitli şeyler yaptım. Örneğin TÜBİTAK'ın Rize'deki doğa...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR