Arama sonuçlarınız

1. H

Liberty Renegade Crd - 2005

Ynt: Liberty Renegade Crd - 2005 Şu spacerları ben de denemek isterdim, standard ebat lastik kullanıyorum.

2. H

Kampset (Kamp mutfağı)

Ynt: Kampset (kamp Mutfağı) http://www.cascadedesigns.com/msr/cookware/simple-cooking/alpine-2-pot-set/product Şu seti 90'lı yıllardan beri kullanıyorum, tavsiye ederim. Yakın zamanda Decathlon'dan ucuz olduğu için bir de aluminyum set aldım ama mecbur kalmadıkça yanıma almam. Teflon setleri...
  3. H

Jeep Limited 2.8 Crd,2005

Ynt: Jeep Limited 2.8 Crd,2005 Merhaba. Bir yılı aşkın bir süredir 2003 modelini kullanıyorum. Arkada LSD var, doğru yağ koyulmuş olması önemli. Önde herhangi bir kilit yok. Off-road için en ufak bir iyileştirmede bulunmadım, Marmara bölgesinde gidemediği yayla henüz olmadı. Amacımız da buydu...

4. H

Ynt: Liberty Renegade Crd - 2005 İstanbul-Ankara 9.3l Ankara-İstanbul 8.7l 120km cruise control ile sabit hız otoban sürüşü. 8.7l 9 ay içinde yakalayabildiğim en düşük değer, 90 sabit hızı ilk fırsatta deneyip sonucunu paylaşacağım. BFGoodrich AT ne kadar fark yaratıyordur acaba?
  5. H

Ynt: Liberty Renegade Crd - 2005 Ben bu değeri benzinciden sonra eve giden yokuşta görebiliyorum ancak :-) Şaka bir yana 110-120 bandında 8.8-9.0 yakan aracım 90 ile bu değeri yakalayabilir mi? İlk fırsatta 90 sabit ile biraz yol yapalım. Mayıs ayında araç muayenemden sonra tüm bu...

6. H

Ynt: Liberty Renegade Crd - 2005 Plakanın yeni yerinde sıkıntı yok değil mi? Ben de yapmayı planlıyorum.

7. H

Liberty Limited 2.8 Crd İle Aranızdayım

Ynt: Liberty Limited 2.8 Crd İle Aranızdayım Merhaba. Aracımıza mutlu mesud binmeye devam ediyoruz. Yakıt konusunda zaman zaman güncelleme yapmakta fayda var. Haftasonu İstanbul-Ankara-İstanbul yaptım. Gidiş cruise control ile 120km/h sabit hızda 9.0lt. Dönüş yolunda Bolu'da gezmek için...
  8. H

Kask Köpüğünün Dağılması

Ynt: Kask Köpüğünün Dağılması Üretim tarihleri farklı mıdır arkadaşlarınızla?
  9. H

2014 Mtv Sorunu

Ynt: 2014 Mtv Sorunu Merhaba. 2003 Liberty 2.8 crd sahibiyim. Normal MTV hesapladığımda 2711 lira çıktığı için sigortacıma belge hazırlattım. Ancak ödeme ekranından kontrol ettiğimde bir alt dilimde olduğumu görüyorum. Aracı aldığımda vergi dairesine başvurmuş, düşüm yaptırmıştım. Orada bana...

10. H

Liberty 2.8 Crd Nin Sabah Çalışmama Nedeni

Ynt: Liberty 2.8 Crd Nin Sabah Çalışmama Nedeni Üzerinden biraz vakit geçmiş ancak benim de başıma geldi. Kızdırma bujilerini değiştirdim, sorun çözüldü. 2 tanesi bozulmuş, havalar soğuyunca arıza belli etti kendini. Bilginize.

11. H

Ynt: Liberty Renegade Crd - 2005 Bu stepnenin plakalıksız halini ben de çok beğeniyorum. Yaptırmak istediğim çeki demiri yuvası bu araçtaki gibi. Amerikan versiyon zannederim. Ben de renegade bakındım ancak bütçeme uygun temiz ve güvenilir alışverişte limited kısmet oldu.
  12. H

Ynt: Liberty Renegade Crd - 2005 Aracı aldığımda üzerinde 2005 senesinden kalma kış lastikleri vardı. Resmen uğulduyordu. Bu bayat lastiklerden BFG AT'ye geçince bana oldukça sessiz geldi, en azından uğultu çok azaldı. Zaten önde kamyon motoru çalışıyor en nihayetinde. KLL'nin yorumu eminim...

13. H

Ynt: Liberty Renegade Crd - 2005 Aracınız çok güzelmiş, iyi günlerde kullanın. 2003 limited sahibiyim, BFG AT tercih ettim, çok memnunum tavsiye ederim. Asfaltta ses problemi yok diyebilirim. Tutuş ile ilgili de bir sorunum olmadı. İki gündür yağan karda özellikle çok iyi iş gördüğünü...
  14. H

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: Edc (everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var Mı? Varsa Nedir? Çantaya bayıldım
  15. H

2003 Jeep Cherokee 2.8 Crd Kullanım Klavuzu

Ynt: 2003 Jeep Cherokee 2.8 Crd Kullanım Klavuzu Harikasınız. Aracımda maalesef kullanım kılavuzu yoktu aldığımda. İngilizcesini bulabilmiştim ancak türkçe ustama da çok faydalı olacak. Not: 174. sayfa yok, bilginize ;) (muhtemelen siz farkındasınızdır ve boş sayfadır eminim)

16. H

Ynt: Liberty Limited 2.8 Crd İle Aranızdayım Barışş merhaba, güzel dileklerin için teşekkürler. Skid Plate aklımda ancak araştıramadım bir türlü. Internette ilk bakışta örnek de görememiştim. Keşke senin yaptırdığını şablon olarak kullanabilsek (dizelde yağ için herhalde farklı yerleri açmak...
  17. H

Doğa Gezileri İçin 4x4 Tavsiyesi

Ynt: Doğa Gezileri İçin 4x4 Tavsiyesi Merhaba. Grand Cherokee modeli kasa olarak uzun, daha üst donanım seviyesinde. Ayrıca Ön-Arka sabit aks diye biliyorum. Cherokee ise nispeten daha kısa. Bizim gözümüze de daha çok hitap etti. Zengin olmasak da LPG çeşitli sebeplerle bizim için...
  18. H

Doğa Gezileri İçin 4x4 Tavsiyesi

Ynt: Doğa Gezileri İçin 4x4 Tavsiyesi Merhaba. Ben de yakın zamanda tam da sizin beklentileriniz yönünde araştırma yaptım. Otomatik vites olmazsa olmazımızdı. Dizel olmazsa olmazımızdı (Çocuklu aileye bagaj şart). Çok uzun olmamalıydı (Eşimin tereddüt ettiği konuydu, elzem değildi) Böyle...

19. H

Ynt: Liberty Limited 2.8 Crd İle Aranızdayım Aracınız hayırlı olsun. Ben hoparlör tamiri için Karaköy Nec Elektronik'ten hizmet aldım, çok memnunum. Yakıt tüketimi için bir güncelleme daha yazayım. Sadece Akatlar-Etiler-Levent-Levazım-Zincirlikuyu-Beşiktaş-Taksim güzergahındaki tüketim 14.4l...
  20. H

Ynt: Liberty Limited 2.8 Crd İle Aranızdayım Aracınız hayırlı olsun. Benim aracımda bahsi geçen tüm ışıklar kapılar açıldığında devreye giriyor, bilginize. Ben de size sorayım, ayak tarafındaki lambalar derken sürücü ve yolcu tarafından mı bahsediyoruz? Benim de yolcu tarafındaki yanmıyor...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR