Arama sonuçlarınız

1. MFK

Satılık 4 adet sis farı

Ynt: Satılık 4 adet sis farı Merhaba Söz konusu sislerde zamanla korozyon oluşması gibi bir durum söz konusu mudur? Dış malzemesi nedir? Bilgi verirseniz sevinirim

2. MFK

Tepe ve Tampon İlave Sisler Yasak mı?

Ynt: Tepe ve Tampon İlave Sisler Yasak mı? Gerçektende özellikle ön demir alakalı alakasız o kadar çok araçta görüyorum ki, sorabildiklerime de soruyorum; Ruhsata işli mi diye, daha işli diyen çıkmadı. Bende hiç sıkıntı yaşamim diye takamıyorum demiri
  3. MFK

Benzin Şamandırası

Ynt: Benzin Şamandırası İş uzun anladığım kadarı ile, kesin çözümü bulunca paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler

4. MFK

Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? Hayırlı olsun İyi günlerde kullanın
  5. MFK

Böylesini İlkdefa Gördüm..

Ynt: Böylesini İlkdefa Gördüm.. Para var, huzur var :)

6. MFK

Benzin Şamandırası

Hiç full' leyemediğim Oğlumun benzin deposu hep full müş havası veriyor :) Ne yazikki öyle değil, ya gösterge de bozukluk var ya da şamandıra da. Şamandıranın tamiri de epey uzun bir iş heralde Bilgisi olan var mı? Teşekkürler

7. MFK

Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak üzere aramıza hoş geldiniz
  8. MFK

Tahoe Yedek Anahtar

Ynt: Tahoe Yedek Anahtar Hayırlı olsun yavuz bey iyi gunlerde kullanın
  9. MFK

Başkanın Tahoe' su - Yok Böyle Bir Alet

Ynt: Başkanın Tahoe' su - Yok Böyle Bir Alet Çok baba duruyor gerçekten

10. MFK

Suburban ya da Blazer İçin Güneşlik- Şapka

Ynt: Suburban ya da Blazer İçin Güneşlik- Şapka Ben arabayı götürüp bırakıcam, üzerinde çalışarak yapacaklar eğer aynı ise, size de yaptırabilirim değilse bırakmak gerekebilir

11. MFK

Ynt: Suburban ya da Blazer İçin Güneşlik- Şapka Yenibosna da İstanbulgarage da 250 TL ye bitiririz dediler 1 tane için konuştum (hiç pazarlıkta yapılmadan)
  12. MFK

Yakıt Karşılaştırması

Ynt: Yakıt Karşılaştırması 114 litreymiş sanırım depo :D Bende ilk başlarda 97 oktan koyduruyordum

13. MFK

Yakıt Karşılaştırması

Ynt: Yakıt Karşılaştırması uzun yolda tahoe için en az tüketim yapacak hız hakkında bilgisi olan varsa sevinirim teşekkürler
  14. MFK

Ynt: Suburban ya da Blazer İçin Güneşlik- Şapka istanbul aksarayda nurak otomotiv var kendileri ile gorustum, (tahoe için) tanesine 270 TL istedi, tek çekim kredi kartı olur en fazla dedi.
  15. MFK

Ynt: Suburban ya da Blazer İçin Güneşlik- Şapka Bulursanız bende isterim açıkçası

16. MFK

Tahoe için Aksesuar

Ynt: Tahoe için Aksesuar Araçların önüne takılan koruma demirleri yasaklandı mı?
  17. MFK

Tahoe için Aksesuar

Ynt: Tahoe için Aksesuar Teşekkür ederim, çok saolun Bug shield bakıyorum şu anda. ebayde var ancak, bu ürünü satan hiçbir firma gönderimini yapmıyor garip bir şekilde
  18. MFK

94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz

Ynt: 94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz Benim durumum gitgide berbatlaşıyor Master oto dan belge aldım motor numarasının yazılı olduğu. Ruhsatta yazan numara ile farklı bir numara. Tüvden bu evrak ile geçtim ama trafik tescilde kilitlendik. Aracın...

19. MFK

94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz

Ynt: 94 ZJ Laredo 4.0 L Motordaki Numara ile Ruhsatta Yazan Farklı Sorun Yaşıyoruz Benim de canım acaip sıkkın aracımın motor no su şase nosunun son 6 rakamı olarak ruhsatıma işlenmiş. ben aracı 2 ay önce aldım. 20 gün önce lpg taktırdım. tüv e gittim. muayene de motor nosu görülemediği için...
  20. MFK

Tahoe'de Tartarini

Ynt: Tahoe'de Tartarini Maslak Oto Gaz da sinan ustaya taktırdım

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz