Arama sonuçlarınız

1. ilkerkul

Arka Çalışma Lambası

Ynt: Arka Çalışma Lambası Telefon veya mail adresimden hesap numarasını ve göndereceğim kargo adresini belirleyelim. 0532 494 76 26 ilkerkul73@gmail.com

2. ilkerkul

Arka Çalışma Lambası

Ynt: Arka Çalışma Lambası Fiyata ampul dahil edilmiştir. Saygılar.
  3. ilkerkul

Arka Çalışma Lambası

Ynt: Arka Çalışma Lambası Üzgünüm ama verebileceğim son fiyattır. Teşekürler.

4. ilkerkul

Arka Çalışma Lambası

Ynt: Arka Çalışma Lambası Evet.
  5. ilkerkul

Arka Çalışma Lambası

El tutamaklı, plastik çerçeveli, açma-kapama anahtarlı arka taraf çalışma lambası. Ürün sıfır olup, kutuda tek ve ampulsüz satılmaktadır. H3 ampul kullanır. Sağa, sola, yukarı ve aşağı rahatlıkla çevrilir. Birim fiyatı 35,00 TL'dir. (Kargo alıcıya aittir) Adet sorunu bulunmamaktadır.

6. ilkerkul

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Mehmet abi, burada da tanıdıkların olması ne güzel. Selamlar.

7. ilkerkul

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben İlker. En büyük hobim fotoğraf çekmek. Ondan da önemli olan kuşlar ve onların fotoğrafları. Hem fotoğrafçılık bölümü hem de kuşlarla ilgili tüm konularda ben de elimden geldiğince bilgilerimi paylaşmaya çalışacağım.
  8. ilkerkul

Projektör, Çalışma Lambası

Ynt: Projektör, Çalışma Lambası Expres (Mehmet Tellioğlu) Pazartesi 2 adet kare olan lambalardan alıyor. İsterseniz birkaç gün sonra ondan bilgi alabilirsiniz. Saygılar.
  9. ilkerkul

Ynt: Projektör, Çalışma Lambası Hepinizden çok özür dilerim. Bir mesaj geldiğinde uyar seçeneğini seçmiştim profilden ama başaramamışım meğer. Yani mesajlarınızı yeni görüyorum. 25,00 TL birim fiyatıdır. Kutuda tektir. Ampul dahil değildir. Her iki ürün de H3 ampul kullanır. Ürünler Dasteri...

10. ilkerkul

Çeşitli Kuş Fotoğrafları

Ynt: Çeşitli Kuş Fotoğrafları İlk denemede güme gittik. Fotoğrafların kalitesi çok bozuldu...:( Sanırım buranın boyutlandırma yapısına göre işlemek gerekiyor fotoğrafları...

11. ilkerkul

Çeşitli Kuş Fotoğrafları

Merhaba, Siteye yeni üye oldum. Kuş fotoğraflarıyla ilgilenen arkadaşlar zaten beni diğer sitelerden tanırlar. Burada da bazı fotoğraflarımı paylaşmak istedim. Kuş fotoğrafçılığı ile ilgili ayrıca merak ettiğiniz konularda da yardımcı olmaya çalışırım. Selamlar.
  12. ilkerkul

Merhaba; Aşağıda gördüğünüz ürünler sıfır ve kutusundadır. Birim fiyat 25,00 TL ve kargo alıcıya aittir.

13. ilkerkul

Kuş Gözlemciliği Fotoğrafçılığı

Ynt: Kuş Gözlemciliği Fotoğrafçılığı Aranıza bir kuş fotoğrafçısı daha katıldı....:)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.