Arama sonuçlarınız

1. PERLINGANIT

Kampçılığa Yeni Başlarken

Ynt: Kampçılığa Yeni Başlarken BU BÖLGEYE HENÜZ YENİ GELDİĞİMİZ İÇİN ÇEVREYİ YENİ ÖGRENİYORUZ AMA ÖNERİLER DOĞRULTUSUNDA BURADA OLDUĞUMUZ SÜRE BOYUNCA HERYERİ GÖRMEYİ PLANLIYORUZ.OLİMPOSU ADANADA İKEN BİLE DUYMUŞTUK BU YÜZDEN MUTLAKA GÖRECEĞİM AMA KONAKLARMIYIM BİLMİYORUM. YAVAŞ YAVAŞ DİGER...

2. PERLINGANIT

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selamlar adım ufuk iskenderunluyum mecburi hizmetten dolayı şimdilik burdurda ikamet ediyorum.kampçılığa merakım burada arttı yavaş yavaş malzemeleri forumu takip ederek karşılamaya başladım.inşallah mayıs ayında ilk kampımızı eşimle beraber yapmayı...
  3. PERLINGANIT

Isparta'da doğa ve trekking çalışmaları yapan ekipler var mı?

Ynt: Isparta'da doğa ve trekking çalışmaları yapan ekipler var mı? bende katılmak ısterım bu işlere yeni başlayan biri olarak yanımda tecrübeli birilerinin olması iyi olur diye düşünüyorum

4. PERLINGANIT

Payas Kalesi

Ynt: Payas Kalesi görülmeye değer bir kale.özellıkle kalenin etrafını tamamen saran bir su hendeği olmasıda pek sık rastlanmayacak bir özellik.yanındaki kervansarayın hali biraz içler acısı ama zaten ülkemizde bu tarz yapılara ne kadar önem verildiği malum ???
  5. PERLINGANIT

Ynt: Kampçılığa Yeni Başlarken ŞİMDİLİK ADRASAN KAMP ALANINI DÜŞÜNÜYORUZ AMA MAYIS AYI NASILDIR ORADA ISTE ONU BİLMİYORUM EN KOTUSU ARABADA YATARIZ ;) . OLIMPOS BIZE GORE DEGIL SENE BOYUNCA IŞ İCABI INSANLARLA FAZLA HAŞIR NEŞİR OLUYORUM ZATEN BİRAZ KAFA DİNLEYELİM. GUVENLİĞİ DERT ETMESEM DAHA...

6. PERLINGANIT

TEŞEKKURLER ÖNERİLER İÇİN.DAHA BAŞLANGIÇ OLDUGU İÇİN VE MAYISA KADAR SURE OLDUGUNDAN YAVAS YAVAS GELEN TAVSIYELER VE FORUMDAN ARASTIRARAK TAM EKIPMANLARI TOPLAMAYI DUSUNUYORUM ZATEN.İLK KAMP DENEYIMINE KAMPINGLERDE BASLAMAYI DUSUNUYORUM DAHA SONRA UZMANLAŞTIKÇA YABAN ARAZIYE CIKMAYI PLANLIYORUM.

7. PERLINGANIT

selam dostlar siteye üye olalı 1 ay filan oldu ama daha ilk mesajım. daha öncesinde kamp deneyimimiz yok ve mayıs ayından ıtıbaren antalya cevresine yavaş yavaş inmeye başlayacagız eşimle beraber.forumdan takip edebildiğim kadarıyla ilk durağımız adrasan muhtemelen.birde gaza gelip aşagıdakileri...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR