Arama sonuçlarınız

1. berk

Gezenbilir Land Rover Buluşması 2014

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması 2014

2. berk

İzolasyon Çalışması (before & After)

Ynt: İzolasyon Çalışması (before & After) :))) yag damlatıyosa ıyıdır yağı vardır demek :)) oyuzden o damlamalara falan takılmayın sık sık yagını suyunu kontrol edın öldürmenız mumkun degıl o motorla sanzımanı kronık olarak solemek şu var yazın ve kışın şanzımanın sıcaklıgı ayagınıza vuracaktır...
  3. berk

Disco Iı V8 İzlenimleri

uzun yıllar defender kullandıktan sonra bir gecede karar verıp dısco II aldım ve yaklaşık 1 senedır discoII V8 kullanıyorum.. burada da arac secımınde yardımcı olması acısından yaşadıklarımı ve deneyımlerımı paylasmak ıstıyorum.. 12 yıl farklı farklı defenderlerı (dızel) kullandıktan sonra disco...

4. berk

Ynt: İzolasyon Çalışması (before & After) ben bundan oncekı dıger defender deneyımlerıme gore orjınal hararet gostergesı motorun suyunun bıtmesıne ragmen normal gosterdıgınden buyuk sıkıntı yasamıstım.. defender sahıplerıne önerım harıcı olarak bır hararet gostergesı ekletmesı ve bunun...
  5. berk

Ynt: İzolasyon Çalışması (before & After) masallah aslanım harıka gozukuyo :) ısınma olmayacaktır sadece hararet musurunu yazlık ve kıslık olarak ıkı farklı çeşittir bunları degıstırırsenız sıkıntı olmayacaktır bende kalan son bır parcası var karter koruma saçı yaptırmıstım ayakları yok yanlız...

6. berk

Disco Iı Körük Pompası

disco2 aracımdan cıkma oldukca temız yukseltme pompasını satıyorum aşagıdakı lınkden gorebılırsınız.. sahıbınden ılan no: 167029692...

7. berk

Gezenbilir; 5. Kış Kampı 15-16 Şubat 2014

Ynt: Gezenbilir; 5. Kış Kampı 15-16 Şubat 2014 çok keyifli bir kamptı :) katılan bütün dostlara teşekkur ederız..
  8. berk

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

kokoreçimizle birlikte geliyoruz :)
  9. berk

Disco 2 2.5 Tdı 200bg Ford Motoru Taktırmak

Ynt: Disco 2 2.5 Tdı 200bg Ford Motoru Taktırmak merakla takipteyiz..

10. berk

Disco 2 2.5 Tdı 200bg Ford Motoru Taktırmak

Ynt: Disco 2 2.5 Tdı 200bg Ford Motoru Taktırmak disco daki elektronık sistemleri yenı ford motoruyla nasıl entegre etmeyı planlıyosunuz.. motor degıstırmek sadece araya flanş atmakla olmuor yanıltmasınlar sızı elazıgdakı defendera takılan 200 bg lık makınenın defe takabılmeyı 5 sene once...

11. berk

Land Rover 2013 Buluşması

Ynt: Land Rover 2013 Buluşması 01- Derya Turan 02- Burak Dokur 03- Ender KURUTLU 04- Nejat ve saz arkadaşları 05- Özgür Yörüker 06- İbrahim Gülay 07- Mert Kiğılı 08- Zafer Bager 09- Haydar Celayir 10- Onat Ağcabay 11- Sedat Açıl 12- Efe Karaismailoğlu 13- Berk & Onur Güneri brothers :)
  12. berk

Discovery 2003 Td5 Yakit Sarfiyati Hakkinda

Ynt: Discovery 2003 Td5 Yakit Sarfiyati Hakkinda Sevgılı burak bey 2001 model bır V8 almak uzereyım bana neler tavsıye edersıız :))

13. berk

Ynt: Land Rover 2013 Buluşması sen önce LR al şeker çocuk :)
  14. berk

Ynt: Land Rover 2013 Buluşması +2 bizide yazarmısınız lütfennn :))
  15. berk

Defender Makyaj Kiti! Natua Jeep'ten...

Ynt: Defender Makyaj Kiti! Natua Jeep'ten... mat abı yaa parlak aksesuarlı defendermı olur :)

16. berk

Defender Ses İzolasyonu

Ynt: Defender Ses İzolasyonu yumurta kolısı olan malzeme ıç mekanlar ıcındır kullanma derım..zamanında bızde bu konuya cok kafa patlattık tahanın malzemeyı tavsıye ederım bende ondan kullanıyorum ayrıca kaput kapagını panel radyatorlerın ısı yansıtması ıcın ızocamın alumınyum kaplı levhaları...
  17. berk

Defender Makyaj Kiti! Natua Jeep'ten...

Ynt: Defender Makyaj Kiti! Natua Jeep'ten... umut bencede parlak sıyah bozar mat sıyah muthıs olmus parlak renk çakma durur sırıtır
  18. berk

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (29-30 Haziran 2013)

her sene oldugu gıbı bu sene de ordayız :) Berk&Onur

19. berk

Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) ilker abı de geldı kadro tamamlandı :)))
  20. berk

Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) mesaj alınmştır efe abi :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR