Arama sonuçlarınız

1. berk

Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar...

Ynt: Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar... bu araç izmitten burda söylenilene göre aracın sahibi Adapazarı Toyota fabrikasından emekli ( ya satış bölümü müdürü yada üretim müdürü tam bilmiyoruz ) olup fabrika aracılıgıyla aracı özel olarak ithal edildiginden fıyatının yuksek oldugunu ve başka...

2. berk

Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Muhtemelen bizde cuma cıkarız numaran var abi bende haberleşiriz aynı saatlerde oralarda oluruz zaten
  3. berk

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Selam orcun sizleri zaferleri veee turan abiyi tekrar görmek guzel olur :)

4. berk

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) mustafa bosver koordınatı karsılasırız yıne yakınımızda ol sen yeter fire wizards :))))
  5. berk

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) 01. Efe Karaismailoglu İstanbul/2 kişi/4x4 araç/Otel/Yemek 02. Murat Albayrak Kdz Ereğli /2 kişi/Otel/Yemek 03. Berk - Onur Guneri - Cem Ak - / 3 kişi çadır / yemek

6. berk

V8 130 Defender Yeniden Doğuyor

Ynt: V8 130 Defenden Yeniden Doğuyor kolay gelsın işin içinde umut da varsa kaliteli ve zevkli bır defender cıkacak ortaya ;)

7. berk

Defender Çorum Kaloriferi Montajı

Ynt: Defender Çorum Kaloriferi Montajı uyarılarınız için cok tesekkurler manifolt kaçagını dusunmemıstım gercekten cok tehlıkelı olcaktır öyle bır durumda.. en yakın zamanda ya öncekı kalorıferın hava gırısını bağlicam yada yan tarafta wolf air tipi bir menfez açıp bağlicam..
  8. berk

Defender Çorum Kaloriferi Montajı

Ynt: Defender Çorum Kaloriferi Montajı bıraz gec bır cevap oldu kusura bakmayın bu aralar gıremıyorum foruma.. eskı kalorıferı kaldırıp attım yerınede yenısının cıkıslarını dırek bagladım ve etrafınıda izole ettım. kalorıferın radyatör kısmı iç tarafa bakıyor gögusu kesmeye bicmeye gerek...
  9. berk

Askeri Telsiz Anteni Aranıyor

Ynt: Askeri Telsiz Anteni Aranıyor ivedik hurdalıgında oldugu soylenıyor bı ara bende bakmıstım ama antenı bulduktan sonra bu dip kısmına fahiş rakkam cektıklerını duymustum..

10. berk

Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri çok güzel bir kamptı emeği gecen ve gelen herkese ayrı ayrı tesekkur etmek gerek yenı arkadaslarımızla abılerımızle tanıstık uzun suredır bukadar keyıflı kamp yapmamıstım en kısa zamanda tekrarını yapıp hep bırlıkte bir arada olmak...

11. berk

Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012)

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Katılımcılar: 1- 2 ) Ender Kurutlu 2 kişi Suzuki Vitara İstanbul Anadolu Yakası 3-4-5) Efe Karaismailoğlu 3 kişi LR Discovery İstanbul Avrupa Yakası 6) Burak Dokur. 1 kisi. LR Discovery. Istanbul Anadolu...
  12. berk

İşte bir defender daha

Ynt: İşte bir defender daha geçmiş olsun :)

13. berk

DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı ustam telefonunu gonderırsen göruselım..
  14. berk

Defender, CJ, XJ için satılık dodik seti ve Defender için ön göğüs...

Ynt: Defender, CJ, XJ için satılık dodik seti ve Defender için ön göğüs... umuuut plastık kaput kabartma işini naaptınız çok orjinal bir parçaydı umarım başlamıssındır yapmaya..
  15. berk

Defendere Light Pod Taktık.

Ynt: Defendere Light Pod Taktık. fıyat nedır hocam???

16. berk

2012 Defender almak

Ynt: 2012 Defender almak uzun suredır defender kullanıcısıyım 4. defenderım eger param olsaydı yıne 0 defender alırdım.. bu bır hastalık fayda malıyet analızı degıl sureklı yurtdısını taakıp edıyorum ınanılmaz seyler yapıyolar sıze tavsıyem ıcınızde varsa bu hastalık 0 alın mantıklı parası...
  17. berk

KBX Şnorkel Yeri Izgarası (Defender)

Ynt: KBX Şnorkel Yeri Izgarası (Defender) 10 dolar çalısır benden :)
  18. berk

KBX Şnorkel Yeri Izgarası (Defender)

Ynt: KBX Şnorkel Yeri Izgarası (Defender) bende talıbım :)

19. berk

Defender'e J10 minibüslerin Farlarını uygulayabilirmiyiz.

Ynt: Defender'e J10 minibüslerin Farlarını uygulayabilirmiyiz. , ınsallah hersey ıstedıgın gıbı gıder.. defenderın o kendıne has özellıklerının dısına cıkınca gercekten cok sırıtıyor hepımızde aynı araclar olmasına ragmen daglar kadar farklar oluyor.. kolay gelsın ılgıyle takıp ozellıkle bende...
  20. berk

defender 90-110 için direksiyon mili

Ynt: defender 90-110 için direksiyon mili ok haber beklıyorum..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR