Arama sonuçlarınız

1. berk

Defender'e J10 minibüslerin Farlarını uygulayabilirmiyiz.

Ynt: Defender'e J10 minibüslerin Farlarını uygulayabilirmiyiz. bu tip merceklı bır far takımı satılıyordu ıngılterede cok acayıp rakkamlar ıstemıslerdı gercekten guzel fıkır ama ben gunduz ledıne bıraz soguk bakıyorum defenderın ruhuna aykırı led zamazingolar tabı benım görusum ;)

2. berk

defender 90-110 için direksiyon mili

Ynt: defender 90-110 için direksiyon mili patron elınde km saatı kaldımı? arkadasıma gerekıyo?
  3. berk

Defender'e J10 minibüslerin Farlarını uygulayabilirmiyiz.

Ynt: Defender'e J10 minibüslerin Farlarını uygulayabilirmiyiz. çok guzel orjınal bır calısma olmus ... istesek parası karsılıgında yaparmısınız?

4. berk

Defender BR110 "Beach Runner -5"

Ynt: Defender BR110 "Beach Runner -5" istanbulda cok guzel bır rollcage yapan ustalar oldugunu gorduk örnegın ibrahım abının (ihg70) ustası yapabılır. konuyu gorurse yonlendırır bence. tente işini dedıgım gıbı tuzlada yat döşemecılerı var gerçekten aynısını yapar adamlar tekneye neler...
  5. berk

Dizel Defender'a Eksoz Freni!

Ynt: Dizel Defender'a Eksoz Freni! umut o arabada ne kelebek bırakır ne manıfolt :))

6. berk

Ynt: Dizel Defender'a Eksoz Freni! hımm izoff da bı abım cerokeden bı sıstem yaptırmıstı sanırım bahsettıgın sey olabılırmı elektrıklı actıgında v8 sesı gelıodu kapadıgında sesı kesılıyodu ona benzer bısey sanırım??

7. berk

Ynt: Defender BR110 "Beach Runner -5" e tabıkı orası oyle eger paket teslım bısey almıyorsan ve aynısını yaptırmak ıstıyorsan mutlaka bır ustanın kucagına duseceksın.. :) defender kuralları ama rollcage yapan ustalar var ona demır aksamı yaptırcaksınız istanbulda tuzlada tekne tentecılerı ve...
  8. berk

Ynt: Dizel Defender'a Eksoz Freni! nası olcak hacı? :)
  9. berk

Ynt: Defender BR110 "Beach Runner -5" demırlerı ıyı bır ustada resımlerıne bakarak yaptırabılırsınız huma oto ve kayalar oto ıkı markanında malzemesnı getırıyor onlara sorabılırsınız ama cok gereksız rakkamlara cıkar bence ıyı bır usta bunun aynısını yapar...

10. berk

Ynt: Defender BR110 "Beach Runner -5" o kanvası nerden bulursunuz bılıyomusun tekne tentesı yapan yerler var tuzlada yada dıger sahıl bolgelerındekı marınalarda sorun özellıkle "sunbrella" markalı tenteyı yaptırırsan tadından yenmez ;) 10 sene renk garantısı ve su gecırmezlık garantısı verıyorlar

11. berk

yardım yeni km saati uygunluğu

Ynt: yardım yeni km saati uygunluğu :D kayalar otoyu arayın yenı km teli cok komık rakkam hıc ustayla fln ugrasmayın.. hahaha evet benım mazot şamandırası takılı kalmıstı farketmedık toros dagından ındık otobanda mersın gişelerıne 1 km kala kalmıstım buyuk rezıllık oyuzden herseyı bastan...
  12. berk

Ynt: yardım yeni km saati uygunluğu arkadan telı cıkmıstır yada kopmustur :) basıtce panelı sokun kendınze dogru cekın gostergeye gelen kablo baglı degılse kendınızde baglayabılırsınız.. bende yenı şamadıra almama ve ayarlamamıza ragmen fulledıgımde bıle ibre son çeyrekde kalıyor oyuzden ışık...

13. berk

Ynt: yardım yeni km saati uygunluğu daha önce de dedıgım gıbı ısınız cok zor attıgınız taş urkuttugunuz kurbagaya degmıcek iş km saatıyle yada ecu ıle bıtmıyor bu saatın calısması ıcın motorddan sensorler vasıtasıyla aldıgı verılerı ıslıyor ve o sekılde calısıyor dolaysıyla gaz pedalı...
  14. berk

Ynt: yardım yeni km saati uygunluğu cok zor işiniz tamamen yenı ve dijital oldugu ıcın eskı analog sısteme uydurmanız için komple yenı tesısat cekmenız gerekır ecu ısteyecek,devır ve hız gostergesı ıcın sensörlerı vs gerekecek.. yapılamaz degıl ama defender ıcın yuksek bır malıyet cıkacagından...
  15. berk

Defender Ön Konsol İmalatı

Ynt: Defender Ön Konsol İmalatı selamlar ben getırttım ve edremıttekı kalıpcı ustamıza gonderdım harıka bır sekılde aynısının kalıbını cıkardı ahmet usta tel: 0545 539 14 14 cok daha uyguna halledebılırsınız mudstuff dugmelerının aynısını asagıdakı lınkden bulabılırsınız...

16. berk

Teknelerde Pasarella Sorunları ve Çözüm Önerileri

Ynt: Teknelerde Pasarella Sorunları ve Çözüm Önerileri nedır mesela aşagıdakı gıbı bır pasarellanının fıyatı??
  17. berk

Takoser'den Bir Kapalı Kasa 110 Defender Daha

kolay gelsın ölüyü diriltmek gıbı bısey bu..tebrık ederım.. buralardakı ustalar burnundan kıl aldırmaz, 4lu bıle bağlamazken resımlere imrenmemek elde degıl..
  18. berk

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 02. Bölüm Duyurusu (Rize - Lazboard)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 2. Bölüm Duyurusu mert ve sedat valla evde kım varsa toplayıp okadar keyıfle seyredıyoruzkı inanamazssınız :) ama program kısa sürüyor birde vilco nun karavanı tarzı programlarda arka fondan gıdılen yerlerı tanıtıcı bıseyler yazılıp okunsa hıc fena olmaz...

19. berk

Satilik Defender Turbo 110 TDI motor

Ynt: Satilik Defender Turbo 110 TDI motor motor orjinal düz dizele turbo uygulaması dimı? keyfe keder neler var?
  20. berk

DEFENDER 110 almak istiyorum??? yardım lütfen??? tşklerr..

Ynt: DEFENDER 110 almak istiyorum??? yardım lütfen??? tşklerr.. +1

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler