Arama sonuçlarınız

1. berk

Sonunda Kırmızı Defenderim Yola Cıktı

Ynt: Sonunda Kırmızı Defenderim Yola Cıktı tebrıkler... 8) yurudukten sonra gerısı kolay en önemlı sıkıntıyı atlatmıssınız yanlıs kısıler gercekten defender toplamayı cekılmez hale getırır... snorkel guzel oluuuur, yukseltme guzel oluuur buyuk lastık ve jantlar guzel olur sız yeterkı hayal...

2. berk

Beyaz Defender 110 1990 Model

Ynt: Beyaz Defender 110 1990 Model vıtes kolunu engellemıyo dımı ona dıkkat ettınızmı? 1-3-5 konsola dayanma sıkıntısı olmasın?
  3. berk

defendere bir tubo uygulamasıda benden

Ynt: defendere bir tubo uygulamasıda benden elinize saglık sesı cok guzel ınsallah sorunsuz devam edersınız.. abımız heralde high ve low konumundan bahsedıyor yannıs anlasılma olmasın ;)

4. berk

Dacia Duster - 1500 Devirde Titreme Sorunu

Ynt: Dacia Duster - 1500 Devirde Titreme Sorunu vay be duster forumunu sabote etmeye calısmıslar :) şaka gıbı :)
  5. berk

Marinalar

Ynt: Marinalar yukarıdakı lıstenın tr olanının hemen hemen hepsını gordum yabancılarda da yunanıstanın %70 nı gordum ama bana kalırsa türkiyenın en guzel marınası Martı Marina dır 11 senedır buradayım umarım göcek halıne getırmezler.. Enlem 36° 45' 30" Kuzey, Boylam 28° 08' 30" Doğu / Çağrı...

6. berk

Teknelerde Pasarella Sorunları ve Çözüm Önerileri

Ynt: Teknelerde Pasarella Sorunları ve Çözüm Önerileri varmı bır gelısme ? benımde bıkac önerım olacaktı? alumınyum olmalı ( kevlarlarını fuarda gördum ultra gereksız pahalı ) katlanır olmalı hatta dışbükey olmalı bazı yanaşılan iskeleler teknenın kıçından yuksekte kalabılıyor bazı modellerde...

7. berk

Hisarönü - Selimiye

Ynt: Hisarönü - Selimiye bizimde 11 senedır martı marinada konaklayan teknemız var gercekten oralar turkıyenın en guzel yerı bence.. benımde ıcımde ufak ufak kano merakı basladı ılgıyle burayı taaakıp..
  8. berk

defendere bir tubo uygulamasıda benden

Ynt: defendere bir tubo uygulamasıda benden sadece dırek turbo mu taktınız motorun ıcınde herhangı bır degısıklık yapmadınızmı? pıston vs degısımı olmadımı? uygulamayı cok merak ettım..
  9. berk

satılık jant lastik silverstone extrem

Ynt: satılık jant lastik silverstone extrem vazgectım zaten boggerlar gelmıs onlara bakmaya karar verdım ;) arkadasa hayırlı satıslar..

10. berk

87 Full Donanımlı 2.5 Düz Dizel Defender 110

Ynt: 87 Full Donanımlı 2.5 Düz Dizel Defender 110 senın arabayla degıs tokus yapalım uzerıne bırde zu takım hedıye edıım sana :)

11. berk

Bir Defender Doğuyor Forever Foremost Challenger

Ynt: Bir Defender Doğuyor Forever Foremost Challenger benımkıde pek fenaa sayılmaz :)))
  12. berk

Bir Defender Doğuyor Forever Foremost Challenger

Ynt: Bir Defender Doğuyor Forever Foremost Challenger cok begenıyorum bu kasayı tam expedıtıon aracı gule gule kullan..

13. berk

87 Full Donanımlı 2.5 Düz Dizel Defender 110

Ynt: 87 Full Donanımlı 2.5 Düz Dizel Defender 110 bende 39 bıraz fazla degılmı duz dızel ıcın dıye dusunmeye baslamıstım abı :D hayırlısı olsun ınsallah degerını bılen tanıdık bırıne gıder..
  14. berk

235 85 16 insa turbo special track lastikler

Ynt: 235 85 16 insa turbo special track lastikler bu aralar bende extrem tarzı lastık arıyorum.. resım alabılırmıyız?
  15. berk

satılık jant lastik silverstone extrem

Ynt: satılık jant lastik silverstone extrem altan abı özelden msj attım goruselım lastıklerı ben alıım jantları sen? ne dersın??

16. berk

Sonunda Defender.... Artık benim de var :D

Ynt: Sonunda Defender.... Artık benim de var :D geçmiş olsun :))) biraz sanayıyı ziyaret edın bıraz parca alın hıcbıseyınız kalmaz :))
  17. berk

Satılık - İnci Beyazı Renault - Koleos

Ynt: Satılık - İnci Beyazı Renault - Koleos bizde de bır tane var kar lastıklerıyle ınanılmaz seyler yapıyor.. ılk cıktıgında test aracına da camur lastıklerı taktırıp ercova yaylasına cıkmıstık camurda da cok basarılı şaşırıp kalmıstım tabıkı saf off road araclarıyla kıyas edılemez ama suv...
  18. berk

BRAKE ışığı yanıyor neden (Yardım)

Ynt: BRAKE ışığı yanıyor neden (Yardım) defenderın el kıtabında ne anlatıyo olabılırkı :) ??? -kırılmadıysa degıstırmene gerek yok - bozulana kadar devaam et - motor stop ettıyse mazoytu bıtmıstır gıbı seyler yazar bence :) şaka bı yana özhan bey zaten acıklamıs nedenlerını

19. berk

Fakülte Off Road; Gölcük Mamuriye Yollarında (18 Aralık 2011)

Ynt: Fakülte Off Road; Gölcük Mamuriye Yollarında (18 Aralık 2011) cok guzel bı gezı olmus.. bir ara bende katılmak ıstıyorum ama bıturlu denk gelemedık gencler :) cok felaket bır camur yapısı var o tarafın hamur gıbı yapıstımı bırakmayan cınsten zemınde de ınce keskın taşlar dere yatagı gıbı...
  20. berk

Eşleriniz neden araçlarınızdan nefret ediyor? :) İşte cevabı!

Ynt: Eşleriniz neden araçlarınızdan nefret ediyor? :) İşte cevabı! abla ay parcası gıbı varsın bınmesın vallaa :))))

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR