Arama sonuçlarınız

1. berk

satılık jant lastik silverstone extrem

Ynt: satılık jant lastik silverstone extrem lastık ve janta ayrı ayrı fıyat verırsenız satıs daha hızlı olabılır lastıkler benımde aradıgım olculerde ama jant aracıma uymuyor ..

2. berk

Aracıma İngiltere'den Talip Var

Ynt: Aracıma İngiltere'den Talip Var şaka gıbı :D süreç halaa devam edıyo yanı :) kadın ınatcı cıktı valla alcam dıye.. ilgiyle takıp edıyorum kolay gelsın Berk
  3. berk

BRAKE ışığı yanıyor neden (Yardım)

Ynt: BRAKE ışığı yanıyor neden (Yardım) yenı model gosterge tablosu mu taktınız? resım alabılırmıyım bende aldım ama daha taktırmadım? taktırırken nelere dıkkat etmelı? bence baglantıda bır sorun vardır cunku yenı nesılde heryerınde jaklar soketler var ben eskısını kurcaladıgımda dırek...

4. berk

Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

aynı sıkıntı benım eskı defenderımda olmustu busefer camurluk sacından bıraz aldırmıstım cokda guzel olmustu kocaman arabanın ıcınde sıkısmanın ne alemı var :) bu defenderın cok tıpık ozellıklerı bısey yaptıracaksanız 5-6 yerden dusunmenız lazım cart dıye yaptınızmı baska bıyerde sıkıntı...
  5. berk

arka koltukları keske bıraz gerı alsaydın?.. camurlukların ustune meselaa..

6. berk

blok olayını acıklayalım ben dugmelerı tek parca olarak dusundum oyuzden blok olarak dıye yazdım bazı uygulamalarda ıkı yada uclu olarak ayrı ayrı yerlere takılan dugmeler var.. burda da konsoldakı farklı kombınasyonlar var http://www.mudstuff.co.uk/MUD_defender_console_users_installations.shtml...

7. berk

aynen dogrudur dügmeler braketlerın ıcıne tırnaklara oturuyo b braketı de blok olarak goguse monte edıosunuz..
  8. berk

aynen bende orjinalı soktum yerıne corum taktım ama sureklı son kademede calsıyo bır sure sonra sıcaktan fenalık gelıyo :) aldıgımda orjınalı tam bır rezalettı
  9. berk

abı sana bısey solımmı cuk dıye oturacak yukardakı swichlerı kım kullanıyo bılmıyorum 2 kademe derken kalorıfer dugmesını dusun 2 kademelı normalde off da duruyo 1 ve 2 calıstırıp tekrar off olcak? on-on-off dıye gecıyo westnmarıne sıtesını ıncelersenız aynı dugmelerın tanesı 24 usd...

10. berk

ben 3+3+1 seklınde almıstım braketlerı

11. berk

benım aldıklarımla bırebır aynı bunlar.. buyuk sans valla sadece dugme uzerındekı işaretlerı getırtın çok guzel olur.. aslında banada kalorıfer ıcın on 1-2 - off seklınde swich gereklı varmı acaba bu bmc dugmelerınde??
  12. berk

selamlar bu swich ve konsol ısını bayagı arastırmıstım ben topluca gereklı olan ne varsa mudstuffdan getırttım.. ama Swichler Turkıyede de var bahsettıgınız swichler carlıng swichler burada http://www.mudstuff.co.uk/Carling_Switches.shtml gordugum kadarıyla bmc de aynı swichlerı yapmıs dün...

13. berk

defender hastalığı size nasıl bulaştı

Ynt: defender hastalığı size nasıl bulaştı gecen senekı gıbı bır land rover yadaq defender bulusması yapılsa neguzel olurdu ;)
  14. berk

Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim.

Ynt: Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim. bizim oralarda freelandera arazı aracı demıyorlar suv kategorısıne gırıyo ;) şekil 2-a da göruldugu üzere Defender camından gözuken dan ML 280 dır c serısı falan degıldır..
  15. berk

Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim.

Ynt: Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim. ögrencı adam defendera bıner :) okula onunla gıder otoparkta x5 porshe sorento morento gıbı oyuncakllar vs varsa yanına ceker kontagı kapatıp ınerken özguven zehırlenmesı gecırır sınıftakı kızlarda aaa gezdırsene bızı bununla lutfeeen...

16. berk

Defender 2.5 TDI / HP nasil yukseltilir

Ynt: Defender 2.5 TDI / HP nasil yukseltilir baazen yokusta kenara cekıp gaz döküp yakasım gelıyo :D bıran once duz dızel motordan kurtulmalıyım :)
  17. berk

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı abı muhtesemsın.. merakla ve keyıfle takıp edıyorum her off roadcunun fantazısını gerceklestırıyosun gercekten tebrıkler.. sanayıde sormuyolarmı akıllı duzgun bır adama benzıyosun ha bununla ne ısın var dıye :D ??
  18. berk

Yelken Diktirebileceğim bir yer varmı ?

Ynt: Yelken Diktirebileceğim bir yer varmı ? uksail ve northsail turkıye dıye google da ararsanız detaylı bılgılerı bulursunuz uksail i tavsıye ederım..

19. berk

düz dizellerde yakıt sarfiyatı ne kadar

Ynt: düz dizellerde yakıt sarfiyatı ne kadar hıdrolık dıreksıyonu taktıktan sonra benımkınde artıs oldu...
  20. berk

Defender 110 mu ? - Jeep Grand Cherokee mi ?

Ynt: Defender 110 mu ? - Jeep Grand Cherokee mi ? hakkaten yaa :))) bu aska kız arkadasım bıle artık sesını cıkarmıyor :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.