Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: satılık jant lastik silverstone extrem
lastık ve janta ayrı ayrı fıyat verırsenız satıs daha hızlı olabılır lastıkler benımde aradıgım olculerde ama jant aracıma uymuyor ..
Ynt: Aracıma İngiltere'den Talip Var
şaka gıbı :D süreç halaa devam edıyo yanı :) kadın ınatcı cıktı valla alcam dıye.. ilgiyle takıp edıyorum
kolay gelsın
Berk
Ynt: BRAKE ışığı yanıyor neden (Yardım)
yenı model gosterge tablosu mu taktınız? resım alabılırmıyım bende aldım ama daha taktırmadım? taktırırken nelere dıkkat etmelı? bence baglantıda bır sorun vardır cunku yenı nesılde heryerınde jaklar soketler var ben eskısını kurcaladıgımda dırek...
blok olayını acıklayalım ben dugmelerı tek parca olarak dusundum oyuzden blok olarak dıye yazdım bazı uygulamalarda ıkı yada uclu olarak ayrı ayrı yerlere takılan dugmeler var.. burda da konsoldakı farklı kombınasyonlar var http://www.mudstuff.co.uk/MUD_defender_console_users_installations.shtml...
benım aldıklarımla bırebır aynı bunlar.. buyuk sans valla sadece dugme uzerındekı işaretlerı getırtın çok guzel olur.. aslında banada kalorıfer ıcın on 1-2 - off seklınde swich gereklı varmı acaba bu bmc dugmelerınde??
selamlar bu swich ve konsol ısını bayagı arastırmıstım ben topluca gereklı olan ne varsa mudstuffdan getırttım.. ama Swichler Turkıyede de var bahsettıgınız swichler carlıng swichler burada
http://www.mudstuff.co.uk/Carling_Switches.shtml
gordugum kadarıyla bmc de aynı swichlerı yapmıs dün...
Ynt: Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim.
bizim oralarda freelandera arazı aracı demıyorlar suv kategorısıne gırıyo ;)
şekil 2-a da göruldugu üzere Defender camından gözuken dan ML 280 dır c serısı falan degıldır..
Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı
abı muhtesemsın.. merakla ve keyıfle takıp edıyorum her off roadcunun fantazısını gerceklestırıyosun gercekten tebrıkler.. sanayıde sormuyolarmı akıllı duzgun bır adama benzıyosun ha bununla ne ısın var dıye :D ??
Ynt: Yelken Diktirebileceğim bir yer varmı ?
uksail ve northsail turkıye dıye google da ararsanız detaylı bılgılerı bulursunuz uksail i tavsıye ederım..