Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Size İnandırıcı Geldi mi?
arkadaşlar bende 4,0 gc zj var ortalama 25 krş şehirdışı yakıyor,ş.içi ise 350-400 cıvarında ama 110 u geçmemek kaydı ile
selamlar bence oryalama rakamlar doğrudur.
Ynt: beyni sıfırlama
nazif kardeş ingiliceye gerek yok google ana sayfasının sol üstünde çeviri kısmı var oraya bas
çıkan boş yere ingilizce veya başka dili yapıştır çevirsin sana ne uğraşacan
saygılar
selam arkadaşlar bende zj 94 4 I var ve ben beyin sıfırlamasını unuttum,nasıl sıfırlıyorduk unuttum yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden çok teşekkürler.
aksel
Ynt: zj nin kötü tarafları nelerdir ?
zj kullanıcısı olarak hakkatten harika araba fakat merak ettim kötü yanları nelerdir diye demekki fazla kötü yanı yokmuş teşekkürler arkadaşlar.
arkadaşlar bende gc zj 94 4 I var aracam genelde mükemmel,eminim sizde kendi aracınız ile ilgili aynı şeyleri düşünüyorsunuzdur.Fakat hoşunuza gitmeyen veya şurası daha iyi olsaydı dediğimiz bir yanları vardır. acaba sizinde memnun olmadığınız yönleri nelerdir.
benim kideki sorun veya memnun...
Ynt: 1994 4.0 16 - ZJ Yakıt Tüketimi Nedir
enrico kardeş bende de 1994 zj var şehir içinde 400-450 krş yakıyor
şehir dışında 250- krş yakıyor bilgine
aksel
Ynt: XJ Aldım, Görüşlerinizi Bekliyorum (1992)
iyi güzel de lpg tankı koruması fakat bagaj zaten ufaldı bide koruma sandığını yaptırdığımız zaman ne olur onu düşünemiyorum.
bence branda dan birşey yaptırmak daha iyi olur diye düşünüyorum....
kolay gelsin..
Ynt: Hararet göstergesi 110 da
tüm yorumlarız ve yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim arkadaşlar,inşallah böyle şeylerle karşılaşmayız
selamlar...
selam arkadaşlar
sorun termostat taymış yenisini taktı reno servisi ve sorun çözüldü.... jeep servislerinin bulamadığı sorunu
reno servisi buldu ve şuanh hararet 90 da seyrediyor......
bilgilerinize ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Ynt: Kalorifer ve Klima Tahliye Hortumu Suyu İçeri Veriyor, Yardım.
bende de aynı sorun var...geçici olarak kaloriferi iptal ettim....çünkü servis ler çok para istedi...çözüm bulmaya çalışıyorum....
benimde aklıma eniyisi iptal etmek geldi..
saol arkadaşım
anlamadığım z şeklindeki demir,eğer öyle birşey varsa veya yapan varsa bana söylermisin
bende deneyeyim
teşekkür ederim yardımın için
Ynt: Cherokee Oksijen Sensörü
selam
bende 2-3 ay evvel oksijen sensörünü değiştirdim jeep servis 185 tl aldı...sonra başka ustaya gösterdim orjinealini takmamışlar dedi..
maalesef arkadaşlar dikkat edelim herşeyin sahtesi var.. hemde az para değil servisler çakal olmuş çakal bide iş yok diye...
kalorifer su kaçıyordu ona baktırdım hatta hortumlarını söktürdüm...öyle dolaştım birkaç gün..sonra tamir ettirdim ... ve bu sorun çıktı ortaya
saolun herşey için
necmi kardeş saol
çekişte-motorda falan zorlanma falan yok ...seninde belirttiğin gibi termik sorun basit bişide ben bostancıdaki jeep servis çakallarına güvenmediğim için..yardım istedim çok saol yardımın için teşekkürler