Arama sonuçlarınız

1. Aksel

Hararet göstergesi 110 da

Ynt: Hararet göstergesi 110 da amerikan ustası dedi bunu,yardım derken tabiiki usta.......avrupa yakasında da olabilir.. teşekkür cvp için

2. Aksel

Hararet göstergesi 110 da

selam arkadaşlar bende laredo zj var 1 aydır hararet göstergesi 110 da servise gittim geç açıyordur dedi. hararet makenizması,açıkcası servislere artık ve maalesef güvenmediğim için,buraya yazma yeni aklıma geldi,nasıl çare bulabilirim bilmiyorum,birde dün antifiriz koydum.belki ısı göstergesi...
  3. Aksel

ZJ 5.2`lerde Yüksek Hız (Overdrive) Konumu

Ynt: ZJ 5.2`lerde Yüksek Hız (Overdrive) Konumu selamlar bende laredo g.c. 4,0 l var dikkat ettim,arasıra overdrive düğmesi yanıp sönüyor. kontak açıkken.acaba sizinde başınız böyle birşey geldimi selamlar.....

4. Aksel

Jeep Laredo Aracım Lpg Çalışmasında Titriyor

Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor arkadaşlar sağolun benimle paylaştığınız için.... sorun çözüldü...atiker den aradılar ve kartal oto sanayide sunar lpg ye gitmemi söylediler. gittim..... lpg sistem montajını iyi yapmamışlar. dolayısıyla enjektörlere giden hortumlar inceymiş ve ısınınca hamuır...
  5. Aksel

Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor saol teşekkür ederim gerçi servis temizledi,gene bende temizlerim sanıyorum ondan değil ozaman temizlediklerinde düzelirdi....

6. Aksel

Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor serdaragdas kardeş teşekkür ederim yardımların için...tabiiki çirkefleşmeye gerek yok ama cevap gelmiyor,gelmeyincede doğal olarak sinirleniyorsun......kartal daki kartal lpg deki arkadaşlarda bağladılar bilgisayara orada da birşe görünmüyor bulamadılar günlerce...

7. Aksel

Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor onlarıda değiştirdim benimde performans ta aklıma gelen ilk onlardı saolun genede
  8. Aksel

Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor çok teşekkür ederim cevabınız için..bende çirkeflik yaptım şikayet edecem dedimde...fakat rahatlar 10-15 msg geçtikten sonra 1 kere cvp geldi...o da gene dispritörlerinden kuru gıda sitesindeymiş ramiden gidecem de benim yer kadıköy..... neyse işte satmaya gelince...
  9. Aksel

Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor teşekkür ederim yardımınız için hafta içinde uğrarım size...... kolay gelsin

10. Aksel

Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor hayır sadece lpg de yapıyor......atıker servis te çare bulamadı...ve merkezine yazdım değiştirelim demediler sadece bakılım dediler........

11. Aksel

Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor ok uğrararım sorun değil,adres veya telefon verirsen çayını içmeye gelirim....selamlar
  12. Aksel

Selam arkadaşlar... bende g.c. 1994 laredo var ve 2008 in 9 ncu ayında taktırdım,fakat lpg deyken ve sadece kalkışta aşırı titreme var. 1100-1500 deviri bulunca düzeliyor.performans jeep(bostancı) ya gittim,oksijen sensörünü değiştirdiler..sonra da lpg servisine gittim..ayar yaptılar ve halaa...

13. Aksel

Zj Distiribütör Kapağı ?..

Ynt: Zj Distiribütör Kapağı ?.. benzinde yapmıyor sadece lpg de yapıyor titreme.selamlar
  14. Aksel

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? evet iyi olur bir yerde buluşma yapsak iyi olur
  15. Aksel

Zj Distiribütör Kapağı ?..

Ynt: Zj Distiribütör Kapağı ?.. nerturel kardeş bende geçen hafta buji-buji kabloları-dispirtör kapağını değiştirttim servise bende de aynı sorun var ama devamlı değil kırımızı ışıkta durunca farkettim ama arasıra yapıyor devamlı değil n ye alınca geçiyor titreme servise götürdüm hepsi yapıyor...

16. Aksel

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? genede az kişiyiz sokaktan çevirmek lazım bence üye yapmak için ben en iyi broşür hazırlıyayım gördüğüm cherokee lere dağıtayım en iyisi
  17. Aksel

Midland G7 E Telsiz İçin Yardım İstiyorum

Ynt: Midland G7 E Telsiz İçin Yardım İstiyorum çok teşekkür ederim yardımların için saygılarımla aksel
  18. Aksel

Midland G7 E Telsiz İçin Yardım İstiyorum

selam arkadaşlar.... ben bugün arkadaşta midland g7 e telsiz aldım,kullanmadığı için fakat kullanma klavuzu ve özellikliklerini netten baktım bulamadım eğer kullanan varsa bunun özelliklerini veya bu telsiz için lisans gereklimi bu konu hakkında hiç bir bilgiye sahip değilim si<zden ricam yardım...

19. Aksel

Laredo Çeki Demiri ?...

Ynt: Laredo Çeki Demiri ?... yok satmayı düşünmüyorum darbelere karşı korur diye düşünüyorum sadece topuzu söksem yeter
  20. Aksel

Otomatik Şanzman Ayarlanması!

Ynt: Otomatik Şanzman Ayarlanması! geçmiş olsun kardeş yeni şazmına al gitsin neticede 2.500 ytl

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR