Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşlar
bende laredo zj var 1 aydır hararet göstergesi 110 da servise gittim geç açıyordur dedi.
hararet makenizması,açıkcası servislere artık ve maalesef güvenmediğim için,buraya yazma
yeni aklıma geldi,nasıl çare bulabilirim bilmiyorum,birde dün antifiriz koydum.belki ısı göstergesi...
Ynt: ZJ 5.2`lerde Yüksek Hız (Overdrive) Konumu
selamlar
bende laredo g.c. 4,0 l var dikkat ettim,arasıra overdrive düğmesi yanıp sönüyor.
kontak açıkken.acaba sizinde başınız böyle birşey geldimi selamlar.....
Ynt: Araç Lpg'de iken Titriyor
arkadaşlar sağolun benimle paylaştığınız için....
sorun çözüldü...atiker den aradılar ve kartal oto sanayide sunar lpg ye gitmemi söylediler.
gittim.....
lpg sistem montajını iyi yapmamışlar. dolayısıyla enjektörlere giden hortumlar inceymiş ve ısınınca hamuır...
saol teşekkür ederim gerçi servis temizledi,gene bende temizlerim
sanıyorum ondan değil ozaman temizlediklerinde düzelirdi....
serdaragdas kardeş teşekkür ederim yardımların için...tabiiki çirkefleşmeye gerek yok ama cevap gelmiyor,gelmeyincede doğal olarak sinirleniyorsun......kartal daki kartal lpg deki arkadaşlarda
bağladılar bilgisayara orada da birşe görünmüyor bulamadılar günlerce...
çok teşekkür ederim cevabınız için..bende çirkeflik yaptım şikayet edecem dedimde...fakat rahatlar
10-15 msg geçtikten sonra 1 kere cvp geldi...o da gene dispritörlerinden kuru gıda sitesindeymiş ramiden
gidecem de benim yer kadıköy.....
neyse işte satmaya gelince...
hayır sadece lpg de yapıyor......atıker servis te çare bulamadı...ve merkezine yazdım
değiştirelim demediler sadece bakılım dediler........
Selam arkadaşlar...
bende g.c. 1994 laredo var ve 2008 in 9 ncu ayında taktırdım,fakat lpg deyken ve sadece kalkışta
aşırı titreme var. 1100-1500 deviri bulunca düzeliyor.performans jeep(bostancı) ya gittim,oksijen sensörünü
değiştirdiler..sonra da lpg servisine gittim..ayar yaptılar ve halaa...
Ynt: Zj Distiribütör Kapağı ?..
nerturel kardeş bende geçen hafta
buji-buji kabloları-dispirtör kapağını değiştirttim servise
bende de aynı sorun var ama devamlı değil kırımızı ışıkta durunca farkettim
ama arasıra yapıyor devamlı değil n ye alınca geçiyor titreme
servise götürdüm hepsi yapıyor...
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?
genede az kişiyiz sokaktan çevirmek lazım bence üye yapmak için ben en iyi broşür hazırlıyayım gördüğüm cherokee
lere dağıtayım en iyisi
selam arkadaşlar....
ben bugün arkadaşta midland g7 e telsiz aldım,kullanmadığı için fakat kullanma klavuzu
ve özellikliklerini netten baktım bulamadım eğer kullanan varsa bunun özelliklerini
veya bu telsiz için lisans gereklimi bu konu hakkında hiç bir bilgiye sahip değilim
si<zden ricam yardım...