Arama sonuçlarınız

1. K

Acemi Kampçıya Önerileriniz..

Ynt: Acemi Kampçıya Önerileriniz.. Yanına birde iyi yemek yapan bir kız arkadaş al. Yada evlende git kampa. Büyük bulaşık leğeni al yada küçük çamaşır makinası götür. kirli çamaşır tşört ve gömlek seni rahatsız eder. Çiçek sulamada kullanılan Süzgeçli kova al yanına, duş alırken faydası olur...

2. K

Aladağlar - Cıngıllıbeşik Kuzey Yüzü İlk Kış Tırmanışı (26 - 28 Aralık 2009)

Ynt: Aladağlar - Cıngıllıbeşik Kuzey Yüzü İlk Kış Tırmanışı (26 - 28 Aralık 2009) Çok güzel olmuş, tebrikler. Bol fotoğraf çekilmeside iyi olmuş. fakat yemek molaları ve yenilen hangi yemekler vardı. bazı dağcıların çok zengin menüsü var. Siz bir elmaylamı idare ettiniz yada yediklerinizi...
  3. K

Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010) Gidilecek yerde banyo ve tuvalet ihtiyacı nasıl karşılanıyor acaba? Orman alanlarında olduğu gibi sabit tuvaletler varmı yoksa seyyar tuvalet kuruluyormu. Ben çok su içtiğimden dolayı gece birkaç defa dışarıya çıkma...

4. K

Yılbaşı Yemeği

Ynt: Yılbaşı Yemeği 3 kişi olunca fiyatta indirim olurmu?
  5. K

Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010) Dağdan kestim kereste Kuş besledim kafeste Fazla çadırı, matı, battaniyesi olan varsa bende katılacağım. giyeceklerimi ben getirebilirim. Ama yedek çorap lazım olursa birisnden isterim.

6. K

Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale Dalgıç abi inan sana imrendim. Bende biraz büyüyünce yani emekli olunca bu yaşam tarzını ve proğramı uyulamak istiyorum. Şimdilik sadece gidenlerin tecrübesini öğrenmekle yetinmek zorundayım. Ama...

7. K

Aizonai'de Apil'i Aramak...

Ynt: Aizonai'de Apil'i Aramak... Yazınız okurken su gibi içmek deyimi az bile gelir. Yeni yazılarınızı, gezilerinizi, fotoğraflarınızı bekliyoruz. Ve kocaman tebrikler. Elinize sağlık
  8. K

Doğa Yürüyüşlerindeki Sofralarımızdan Bir Demet (Açken Açmayınız)

Ynt: Doğa Yürüyüşlerindeki Sofralarımızdan Bir Demet (Açken Açmayınız) YEMEKLER ÇOK GÜZEL Bu yürüyüşler ne zaman yapılıyorsa en kısa zamanda bende katılmak istiyorum. Yürümekten fazla bu yiyecekler beni cezbetti. Ağzım sulandı. onun için Murat abi böyle zengin menü olan yemekli proğrama beni...
  9. K

Müze Kasabalar Beypazarı, Mudurnu, Göynük, Taraklı ve Abant, Çubuk, Sünnet Göl

Ynt: Müze Kasabalar Beypazarı, Mudurnu, Göynük, Taraklı ve Abant, Çubuk, Sünnet Göl bende gelemek istiyorum yenisi ne zaman

10. K

Sakarya Dağcılık; Dikmen Köyü - Hendek Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009)

Ynt: Sakarya Dağcılık; Dikmen Köyü - Hendek Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009) Gerçekten çok güzel görüntüler almışlar. Kendilerini tebrik ederiz. Kış aylarında konaklama imlanı varmı, yoksa günübirlik dönülüyormu?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,064
Kayıtlı Üye Sayımız
166,964
Kaydolan Son Üyemiz
mmnttr

SON KONULAR

Geri