Arama sonuçlarınız

1. EldenEle

Jeep Dıştan Vidalı Geniş Çamurluk

Ynt: Jeep Dıştan Vidalı Geniş Çamurluk Arkadaşlar bu forumun yöneticileri kim ? ilanlarımın silinmesi için iki yere mesaj attım kimseden cevap alamadım, ilanlarımı silemediğim den ve değiştiremediğim den milletin gerekli gereksiz triplerini çekmek zorunda kalıyorum, güzel bir topluluk...

2. EldenEle

Ynt: Jeep Dıştan Vidalı Geniş Çamurluk Deniz bey, bende bu ürünü 1 yılı aşkın zamandır üretiyorum ve bu forumdan müşterilerim var, şunu herkesin net olarak anlamasını isterim kimseye bu resimler bana ait diye bir şey söylemedim ilan açıklamasında da öyle bir şey yazmıyor. Üretmiş olduğum...
  3. EldenEle

Ynt: Jeep Dıştan Vidalı Geniş Çamurluk Deniz bey, resimde görünen kırmızı araçlar benim müşterime ait araçlardır ortada görünen yeşil renkte olan diğer iki aracın resimlerini internet ortamından temin ettim, resimleri alırken kime ait olduğu ve kullanımının izne tabi olduğu hakkında bilgi...

4. EldenEle

Ynt: Jeep Dıştan Vidalı Geniş Çamurluk Gezenbilir üyelerine takım fiyatı 300 TL dir, lütfen telefonla aradığınızda Gezenbilir üyesi olduğunuzu söyleyin aksi taktirde indirim yapılmayacaktır. Not : Adet alımlarda fiyatında indirim yapılmamaktadır. Ümraniye / İstanbul
  5. EldenEle

Jeep CJ 5-6-7-8 arazi araçlarına uyumlu takım veya tek olarak dıştan vidalı geniş çamurluk ağzı ( dodik ) üretmekteyiz. Bahsedilen araç haricinde başka marka ve model arazi araçlarına uygun ürünümüz yoktur olduğu zaman ilana bilgi notu eklenecektir, lütfen ısrarla aracınıza uyumlu ürün olup...

6. EldenEle

Ynt: Jeep Dıştan Vidalı Geniş Çamurluk Ürün gönderdiğim illeri ve müşterileri referans olması için buraya ekleyeceğim ama etik olur mu ona karar veremedim..

7. EldenEle

Ynt: Jeep Dıştan Vidalı Geniş Çamurluk Ürünler kalıptan çıkıyor kalıptaki ürüne müdahale edemem ama aracınızla gelirseniz kalıptan çıkan ürünü araca monte ettikten sonra üzerinde tekrar işlem yapılabilir fakat ek yapmış oluruz pek sağlıklı olmaz.
  8. EldenEle

Ynt: Jeep Dıştan Vidalı Geniş Çamurluk İlanı '' Aksesuar ve Yedek Parça '' bölümüne taşıdım orada güncelleyip sorulara cevap veriyorum dolayısıyla bu ilanı boşladım sorunuzu yeni gördüm, ürünün orijinali bu şekilde elyafı ince tutarsak esneyebilir belki ama bir anlamı kalmaz riske girip...
  9. EldenEle

Ynt: Jeep Dıştan Vidalı Geniş Çamurluk İlan günceldir.

10. EldenEle

Ynt: Jeep Dıştan Vidalı Geniş Çamurluk İlan günceldir.

11. EldenEle

Ynt: Jeep Dıştan Vidalı Geniş Çamurluk İlan günceldir, şuan hazırda 2 adet arka dodik var takım isteyen olursa sadece önleri hazırlar teslim ederim bilginize..
  12. EldenEle

Ynt: Jeep Dıştan Vidalı Geniş Çamurluk İlan aşağıdaki gibi güncellenmiştir. Adet Fiyatı 85 TL Takım Fiyatı 300 TL Saygılar.

13. EldenEle

Ynt: Jeep Dıştan Vidalı Geniş Çamurluk Günceldir.
  14. EldenEle

Sinop Yemekleri

Ynt: Sinop Yemekleri Merhaba, size tavsiye edeceğim iki tatlı çeşidimiz var birincisi taktak helva diye bilinen taş gibi sert olan sanırım fıstıklı bir tatlı çeşidi, ikincisi ise ( favorim) kuru incir ve sütle yapılan incir uyuşturması diye bildiğim enerji deposu bir tatlı çeşidi vardır, bu...
  15. EldenEle

Gezenbilir Sinop Grubu

Ynt: Gezenbilir Sinop Grubu Adı Soyadı : Erkan Coskun Doğum Tarihi ve Yeri : 1979 / İstanbul Memleketi : Boyabat / Sinop ( Germanikopolis / Sinope ) İlgi Alanı & Hobi : Doğa ile alakalı her türlü etkinlik ve eski olan her türlü ürün ilgimi çeker, aracım yok tabanvay gezerim :)

16. EldenEle

Ynt: Jeep Dıştan Vidalı Geniş Çamurluk İlan günceldir, şuan elimde hazır vaziyette bir takım dodik var, bundan sonra vakit bulduğumuz zamanlarda üretim yapıp stokta bulundurmaya çalışacağız, gerçi bunu uzun zamandır yapmaya çalışıyoruz ama maalesef hayata geçirmek düşünmek kadar kolay olmuyor..
  17. EldenEle

Ynt: Jeep Dıştan Vidalı Geniş Çamurluk Güncel
  18. EldenEle

Sanırım bu bölüm yeni açılmış yeni değilse de ben yeni fark ettim bu nedenle satılık vasıta bölümüne vermiş olduğum ilanı bu bölümde tekrar yayınlıyorum, her yere ilan veriyormuşum gibi bir izlenime kapılmayasınız diye bu açıklamayı yapma gereği duydum. Jeep CJ serisi ( CJ 5-6-7-8 ) arazi...

19. EldenEle

Sevgili gezenbilir ailesi, Bu ilanımı yenileme gereği duyduğumdan güncellenmiş olarak tekrar ilan veriyorum, bu ilanla eski ilanım hükmünü yitirmiştir yetkililerden eski ilanımın silinmesini rica ediyorum. Jeep CJ serisi ( CJ 5-6-7-8 ) arazi araçlarına takım veya tek olarak dıştan vidalı...
  20. EldenEle

Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Sevgili gezenbilir ailesi, Ürünlerin fiyatına tekrar zam yapmak zorunda kaldık ama Gezenbilir üyelerine adet fiyatı 80 TL olarak uyguluyorum bu nedenle sipariş verirken Gezenbilir üyesi olduğunuzu mutlaka belirtin aksi taktirde yeni uyguladığımız fiyat...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR